![]() |
Ja te volim Srbijo... - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: Ja te volim Srbijo... (/showthread.php?tid=1023) |
Одг: Ja te volim Srbijo... - Pijanac - 09-05-2010 И још једна ствар, пре неколико година смо на ЕП-у у рукомету још као СЦГ продали утакмицу Хрватима јер нам није требало, а оно ђубре од селектора, Веселин Вујовић, се фино опарио. Једини који се побунио против тога је голман Арпад Штербик, Мађар! Кад је видео да се бори са ветрењачама, спаковао кофере и запалио за Шпанију да игра за њихову репрезентацију. И после се питамо што нам је рукомет у курцу?! Одг: Ja te volim Srbijo... - Igor_RS - 09-05-2010 ![]() Одг: Ja te volim Srbijo... - дрвосеча - 09-06-2010 (09-05-2010, 05:02 PM)Пијанац link Wrote: И још једна ствар, пре неколико година смо на ЕП-у у рукомету још као СЦГ продали утакмицу Хрватима јер нам није требало, а оно ђубре од селектора, Веселин Вујовић, се фино опарио. Једини који се побунио против тога је голман Арпад Штербик, Мађар! Кад је видео да се бори са ветрењачама, спаковао кофере и запалио за Шпанију да игра за њихову репрезентацију. И после се питамо што нам је рукомет у курцу?! Е то мене нервира!!! То што већина појединаца око неких проблема ћути, трпи, у четири ока сере*да нашироко, а када јавно треба прозвати, и указати проблем, стати на црту онда бежи ко пи*да! Ово је више од срамоте што си навео за рукомет и Вујовића. Доћиће и ЕП 2012. године у рукомету, где ће Србија бити домаћин... ја се бојим само да нас Хрвати не звекну у дупке пуној арени, јер ће ови јадибедуси продати утакмицу. Одг: Ja te volim Srbijo... - Mikelandjelo - 09-06-2010 (09-06-2010, 03:44 PM)дрвосеча link Wrote: Доћиће и ЕП 2012. године у рукомету, где ће Србија бити домаћин... ја се бојим само да нас Хрвати не звекну у дупке пуној арени, јер ће ови јадибедуси продати утакмицу. Не морају ни продати. Наш рукомет се систематски уништава да се можемо шутнути у дупе ако не прснемо од усташа десет разлике. Одг: Ja te volim Srbijo... - HITMAN 47 - 09-07-2010 Добро је, узесмо ми бод Јанезима. А што није играо Клео? ;D Квалификоваћемо се! ;D ПС Аца (Аустралац, а од сад и пичкетина) Стојановић: ''публика на западу се тренутно окренула ка ложи, али ја не не чујем шта тачно вичу и шта се тамо дешава!'' ( ... а са тв-а одјекује: Толе одлази!!!) ![]() Одг: Ja te volim Srbijo... - KocoBo-Cp6uja - 09-07-2010 Парола на северу са утакмице - "За Србе са Косова пасоша нема,а Бразилац га добија без проблема" . . . И она констатација аце идиота, на стадиону негде око 20 000 гледалаца,а на маракани по мојој процени око 35 000,ако не и целих 40 000 !!! Одг: Ja te volim Srbijo... - Darko - 09-07-2010 Да да стадион је био добро попуњен, минимум 35 000 људи али Аца је билде јеби га. Атмосфера чемерна ![]() Одг: Ja te volim Srbijo... - Mikelandjelo - 09-07-2010 Изгледа да је било нереда на југу, како са Словенцима, тако и са плавцима. Иначе, трагикомично то све изгледа око наше репрезентације. Игра нула, залагање неких у минусу, поново пенал за затвора није свиран, а навијање катастрофа. Одг: Ja te volim Srbijo... - Ћиме - 09-07-2010 Ма то се гробарски дебили орјентишу по јна кад процењују колика је посета ![]() Одг: Ja te volim Srbijo... - дрвосеча - 09-07-2010 Неверујем да ћемо видети ЕП 2012. не због овог ремија, већ што нећемо наћи игру... а Толе и ФСС има да криве Антића што није био на клупи бла бла бла. :-[ |