Delije
ФК Црвена звезда - 2013/14 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда - 2013/14 (/showthread.php?tid=1879)

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - KizaLion - 11-04-2013

(11-04-2013, 01:46 PM)Пијанац link Wrote:Ја када видим да је Црвена звезда издала саопштење, ја помахнитам! Шта год да пише у њему, мени је то одвратно, бљутаво, јадно...

треба послати питање у ФК, које гласи овако кратко: "Лукићу, ти ли си?"

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - KizaLion - 11-11-2013

U ponedeljak su žrebom određeni parovi četvrtfinala fudbalskog Kupa Srbije. Utakmice četvrtfinale su zakazane za 4. decembar, a derbi ove runde takmičenja svakako je duel Crvene zvezde i Vojvodine. Samo tri dana kasnije beogradski i novosadski crveno-beli sastaće se i u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva.

Partizan gostuje u Subotici, dok branilac trofeja iz prošle sezone, Jagodina, dočekuje Donji Srem.

Parovi 1/4 finala Kupa Srbije:

Jagodina - Donji Srem
Spartak - Partizan
Crvena zvezda - Vojvodina
Sloboda - OFK Beograd

Prema propozicijama, u slučaju nerešenog ishoda neće biti produžetaka već se odmah pristupa izvođenju jedanaesteraca.

Mислим да је ово неповољан жреб по нас. Боље да препустимо прву куп утакмицу с резервистима, а одна свим снагама следећу првенствену у пуном саставу, титула и бодови су приоритет.

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - rukometas_bg - 11-11-2013

Ми да их два пута у 4 дана бијемо нема шансе, а зна се шта је приоритет.

Падалица, Тарми Рићми незналица, Рајковић гоша, Петковић, Оњило.. њих пустити против Воше нек се докажу!!!

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - bQxi - 11-11-2013

Ма набићемо их обе  ;D

Ко је Тарми незналица Кизо?

(11-11-2013, 12:20 PM)Џукац link Wrote:Ма набићемо их обе  ;D

Ко је Тарми незналица Кизо?

[Image: mitar-miric_1228829180.jpg]

Дајте човеку микрофон, а не лопту, промашио је професију.

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Pijanac - 11-11-2013

Дајте, немојте правити фаму око те Војводине! Играмо два пута кући. У најјачим саставима и ми и они, какво бре одмарање, указивање шансе резервистима? Како је нама, тако је и њима. Ако хоћемо трофеје, свако на путу до трофеја има да се победи!

Oни можда имају дужу клупу, вишак бољих играча у средњем реду. И АК99 балван у нападу, што није толико страшно. Ми јуче на Врачару нисмо могли да саставимо пристојан средњи ред, Нинковић није имао са ким да игра (реално), Дауда није могао да добије квалитетну лопту. Печник није играо због картона, Вукан на клупи, а Рићми у први тим. Земљо, отвори се.

Е да, Воша има и тренера, ми немамо. Смислиће он паклени план за нас, сигуран сам. Свашта ће ту бити.

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - rukometas_bg - 11-11-2013

Није проблем у Воши уопште, него у нама.
Ми не би могли Доњи Срем, који је последњи, да добијемо два пута у 4 дана.

Не памтим кад смо одиграли добро.

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Pijanac - 11-11-2013

Све ја то знам, али бре људи, ми смо Црвена звезда! Нама је дужност да у сваку утакмицу уђемо са намером да је добијемо. Када се иде на трофеје, иде се на дуплу круну! Јел могуће да нам се у крв увукло то ''гробарисање'', где они 20 година свесно пуштају низ воду и Европу и Куп да би освајали титуле? Сутра бре Реал да дође, има да идемо да га изгазимо!

Нема филозофије, нема кукања, иде се на победу!