![]() |
ФК Црвена звезда 2010/11 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ФК Црвена звезда 2010/11 (/showthread.php?tid=1557) Pages:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
|
Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Коди ЦЗ - 09-19-2010 Ја не знам да ли постоји неки уговор о спонзортсву па наши тренери морају да носе тa одела, Еуромода или нека слична шнајдерска фирма... Кристић није човек за сакое, добро је што је бар имао црвену кравату... кад се сетим достанића у цроно-белом повраћа ми се. Тренери треба да носе Тренерке, (и црвено-бели шал око десне руке ![]() Мислим да имамо превише ниску поставу... калуђер, каду, вешовић, перовић , ли ади, (малим словима хехе) јесу можда више скочни ова два нова појачања.. али не слути на добро таква постава, јер мислим да смо увек у прошлости боље пролазили уз високу поставу, кад се сетим богавца и пантелића старијег у шпицу :-[ , а ни са перицом нисмо домниирали у првенству. И Аџићу недостаје који центиметар... (масе мозга). Не покушавам да ширим песимизам, верујем у њихов таленат и коначну победу, не волим да хвалим појединце једино пишем критичке уписе... и за еветуалне непостојеће неуспехе свакако увек ће бити криви савез, судије и остала лоповска стока коју нико не тера још, међутим, јесте да за ниску одбрану и није неки проблем у оваквој лиги да сачувају мрежу , али како против бункера и центаршутевима, сад кад Трифа навуче трауму због промашаја главом. Иако је Калуђер дао тај гол, који доноси веру да нас је Бог коначно погледао, Кристића сам гледао са чуђењем зашто поред лошег Миловановића држи зацементиране те нове играче у шпицу, Ако је то тактика да се избруше таленти а Короман и Јевтић да улазе да заврше посао, онда нека иде по своме, али нема смисла да се људи нервирају до краја у сваком мечу, а титула је императив и жеља важнија од живота и смрти. Екипа као тим треба да има неки опробани рецепт акцију до сад , а не стихијски да се залећу, ако им не иде , нека стану мало и погледају у север, у небо и крену сви заједно у напад јуришајући претходно схватајући шта хоће и значај тога да су део непобедиве велике Звезде, супериорне доминантне силе која даје голове и гази све увек са лакоћом. Још да додам да ме чуди зашто многи нападају Савиа, па сад игра Миловановић, Савио је доста квалитетан играч по многим особинама и пасом и залагањем, имао је и онај слободан ударац добро изведен у инђији, бољи од још недовољно оријентисаног у времену и простору Дексе. Што се тиче Тошића , он има неке исхитрене бесмислене пасове у празно, и центрашутеве, неко треба да поради са њим, али сасвим солидан да би га превише критиковали. Још да истакнем моје незадовољство овим бројевима 99, 88 итд какав је то фазон, треба лепо увести стандард за бројеве од 1 до 26 , ко не прихвати не игра, морамо вратити традиционалне фудбалске вредности, када смо имали и више успеха, а не ове модерне глупости као у НФЛу, где се посипају са кофама по глави. Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Nesho - 09-20-2010 Шта је ту је, андрија нас је спасио бар до следеце суботе. Мислим да се грешка што Вешовић има предност у односу на Коромана јер је Огњен ипак квалитет а о искуству да не говорим. Против Јагодине и сад против Јавора нас је извадио из мртвих. Најбољи напредак у игри је одбрана због нови штиперског тандема и нада да се капитен неће брзо вратити на терен... Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - mr nono - 09-20-2010 Ево после 2 дана да нешто напишем Ади и Михајловић су доста добро одрадили посао, Ади и Вилотић када се уиграју имам неки осећај да ће бити прави бедем, зид у нашој одбрани, назовите како хоћете, још када би њих двојица остали заједно можда и више од ове једне сезоне, уф... ![]() Нинков је за нашу лигу доказао да је заиста тата, и штета што не игра Европу, значило би му доста Тошић и Деки - они ће бити прави тек после зимских припрема, раније не Иса - није Кастиљо, али сваки пут игра са великим мотивом, жељом... Вешовић и Короман - овако то треба да изгледа, Короман уђе пред крај мало да промеша, није он више за свих 90 минута Каду, можда би могао да игра на месту Миловановића као централни везни,а да Декија мало стави на клупу, да шансу на крилу добију Лазовић или Бинић нападачи: Калуђеровић и Трифуновић су у најбољој форми, надам се да онај промашај Трифуновића неће утицати на његово самопоуздање... Од Јевтића и Перовића, бар један мора да да неки гол да поврати мало самопоуздање, да има кога да убаци Кристић ако Трифуновић или Калуђеровић не дај Боже погреше Стаменковић Нинков Тошић Ади Михајловић Вешовић Лазовић Каду Исах Калуђеровић Трифуновић Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - milosh84 - 09-20-2010 Треба покушати са Вешовићем иза нападача ( пар добрих додавања у простор за Нинкова на мечу са Јавором ) на месту Кадуа, а Бинићем и Короманом на крилима. Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Igor_RS - 09-20-2010 Треба пробати фудбал менаџер ![]() Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - buteo serbiano - 09-21-2010 Видим да нико не помиње инцидент пред крај утакмице против Јавора до кога је дошло на западној трибини. Лукић се душмански испсовао, претио, махао рукама и хтео да сиђе на трибину да се обрачуна са неким људима. Не знам шта је разлог, претпостављам да је било провокација на његов рачун, али његова реакција ме стварно убила у појам. Непримерено за председника Црвене звезде, без обзира на разлог. Иначе био сам на западу, неких десетак метара од те групе која се свађала са Лукићем, али пошто је до инцидента дошло после нашег гола, бука је била невероватна и нисам успео да провалим шта је разлог свега. У крајњој линији није ни битно, али овакво понашање председника звезде је страшно. Иначе, видим да ни на интернету ни у новинама нема ништа о овоме, иако је новинарска ложа била прилично испуњена. Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Pijanac - 09-21-2010 Па кад у новинама није изашао сав тај прљав веш, дај онда да мало о томе разглабамо по интернету!? > ![]() Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Igor_RS - 09-21-2010 Лукић се непримерено понео и ту нема поговора. Верујем да му је то последњи пут да се тако понаша. А ових педера са запада ми је пун курац! Пун ми је курац њихових звиждука, њихових повика, њихових излазака пре времена са стадиона, њиховог контрирања. Људи који су најмање учинили за клуб, а највише шиље курац... Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - buteo serbiano - 09-21-2010 (09-21-2010, 09:29 PM)ЦЗБГ link Wrote:Лукић се непримерено понео и ту нема поговора. Верујем да му је то последњи пут да се тако понаша. А ових педера са запада ми је пун курац! Пун ми је курац њихових звиждука, њихових повика, њихових излазака пре времена са стадиона, њиховог контрирања. Људи који су најмање учинили за клуб, а највише шиље курац... Слажем се у потпуности, запад је увек био сељачки, некако скроз негативан, размажен до сржи....вечито пљување играча, тренера, звиждање за сваку ситницу....имао сам утисак да ће против Јавора да поваде беле марамице као на Сантијаго Бернабеу... Међутим....године рођаци, за север сам матор, а за навијање из фотеље сам млад...тако да ... Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Red Star Forever - 09-22-2010 (09-21-2010, 10:12 PM)buteo serbiano link Wrote:Међутим....године рођаци, за север сам матор, а за навијање из фотеље сам млад...тако да ... Камо среће да је цео запад као ти... ![]() |