![]() |
ФК Црвена звезда 2010/11 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ФК Црвена звезда 2010/11 (/showthread.php?tid=1557) Pages:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
|
Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Тони92 - 09-18-2010 Адију све похвале,само нек настави овако.Калуђеровићу скидам капу за гол и још неке потезе.Исах ме све више одушевљава,дечко је стварно феноменалан,однео је бар 10 лопти данас.Само кад му не би намештали да шутира толико са дистанце,ал ајде...Короман коначно добро одиграо.Перкету свака част за пар потеза вечерас,мада је мало играо.Вешовић стандардно добар. Трифуновић је и Субашића зајебао вечерас,ал ајде,треба му опростити,и онакви промашаји се дешавају. ![]() Рекао сам давно још да нико више од Коромана не дави лопту,ал ме је Каду демантовао данас.Пре ће да цркне него да преда лопту. Све у свему,мора боље.Рекао бих да је проблем што већина њих прима лопту леђима окренутих голу,па самим тим стално враћају лопту назад.Ал победа је победа... Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Darko - 09-19-2010 Ли Ади - Каква атмосфера Скакао је Ли Ади два метра од земље кад је Андрија Калудјеровић постигао погодак у надокнади времена за три бода. Дефанзивац Гане истакао је после утакмице да је одушевљен Звездином публиком. - Кад сам чуо први аплауз остао сам у чуду. Заиста је било сјајно. Једва чекам да видим овај стадион пун. Атмосфера је била какву нисам очекивао иако ми је Исах причао какви су навијачи Звезде. Певали су 90 минута, прате игру, учествују у утакмици. Кад је тако фудбалер мора да да више од својих могућности – каже Ли Ади. Млади дефанзивац је у другом полувремену добио ударац и дуго му је указивана лекарска помоћ. - Прво сам мислио да нећу моћи онда сам схватио да треба да стиснем зубе и одиграм преко бола јер немамо победу у рукама. Тако сам и урадио и на крају сам наградјен голом. Једва чекам следећу утакмицу јер ми кажу да Звездини навијачи и на гостовањима праве супер атмосферу – каже Ли Ади. http://www.crvenazvezdafk.com/li-adi-kakva-atmosfera-3839-c3-content.htm Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - MACAK - 09-19-2010 Само је Миле Белодедић одиграо одлично на првој утакмици а сад и АДИ,момку свака част и оваквог играча чекамо још од Немање да нам са сигурношњу чува одбрану.АДИ ;D 3 бамбија.Кад неко игра бункерицу и пола игре се ваља по терену највећа казна и најслађа стиже у задњем минуту.Браво Андрија. Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Mikelandjelo - 09-19-2010 (09-18-2010, 07:12 PM)Skrimo link Wrote:п.с. 92 минут стижу поруке гробарчића и одмах потом 'ладан туш за њих Тај рад. ![]() Плусеви: нова задња линија, Вешовић, Калуђер, Кристино завртање рукава "а ла Фатих Терим", наравно Север. Минуси: Много промашаја, Каду (све више ми иде на јетру). Надам се да ће им овај гол у надокнади дићи морал и самопоуздање за остатак сезоне. Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - KizaLion - 09-19-2010 Калуђер се извадио за Трифунову брљотину! Не знам што није играо Ђорђевић, али свакако да му је време да игра за Б тим Звезде! Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - zestone - 09-19-2010 Quote:Кристино завртање рукава "а ла Фатих Терим" То ми реци! Гледам на кога ме подсећа и нисам могао да се сетим! =))) Можда и стекне неки ауторитет оним бесним бацањем сакоа! Нећу више да хвалим Адија и за нијансу мало мање доброг Михајловића, а Нинков прво полувреме одиграо добро у другом се малтене није видео. Карлеуша опет испод просека, мада се убацивао, али му центаршут није ни за к....... . Мада ови у одбрани скидају све центаршутеве, било добре, било лоше. Прва званична текма да сам задоволјан Вешовићем. И трчао је, и уклизавао, и враћао се, и није губио лопте, стварно сам задовољан. Ја не знам да ли је њему права позиција полушпиц или деснокрилни нападач??? Каду, слаб, а Короман као и против Јагодине. Нита, ништа и онда пљас! Центаршут и гол. ...још кад центаршуту не би претходило оно "ништа, ништа"... Трифке деконцентрисан, а Деки... Хоће ли се он више вратити у форму??? Јаооооо кад би узели титулу ове године... Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - bQxi - 09-19-2010 Адија тотално луд ,2 шута са 40 метара ![]() Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - KocoBo-Cp6uja - 09-19-2010 Јуче тотална антипропаганда фудбала на Маракани од стране јавора.Следећи пут треба лепо један гол да оставе,па да се игра викторије на један гол кад се већ целу утакмицу бране.Врхунац судијског дебилизма,пред крај утакмице,један играч јавора лежи на трави и ми таман кренемо у напад и идиот прекита напад да би се указала помоћ играчу.И баш ми је драго што смо онако победили,не знам дал ми је лепше било видети калуђеровића како слави гол или играче јавора у бедаку после гола у задњем нападу како беспомоћно леже на трави !!! Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - NightMare - 09-19-2010 (09-19-2010, 11:42 AM)KizaLion link Wrote:Калуђер се извадио за Трифунову брљотину! На оваквим мечевима где гост игра са десет назад и у првенству где једна екипа не губи мечеве, такви промашаји могу да коштају титуле. Врти се по нету, наравно. Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - CEBEP - 09-19-2010 Отприлике све сте рекли у вези утакмице у претходним уписима..... Само пар карактеристичних момената. 73. минут - Имамо шансу 4 на 3, класичан контранапад који се завршио пре него што је почео јер се 2 наша играча нису разумела, мислим да су били у питању Короман и Трифке. 80 и неки минут - Опет контра, овог пута 4 на 4 и опет грешка. Под хитно вежбати завршницу јер је већ постало јасно да се порађамо док не дамо гол. МАСАК ми узе реч из уста у вези Милета Белодедића.... Значи Ади хладнокрван, тачни пасови, луцидан, интелигентан играч. Ни ја не памтим када је неки играч заиграо тако добро од прве утакмице. Када видим Адија, привиђа ми се Миле. ![]() Дакле, Михајловић у пару са Адијем је добитна комбинација за одбрану. Вешовић и Калуђеровић сјајни. Исах солидан синоћ мада може он то боље. Каду, једну утакмицу одигра одлично па онда следе 2 лоше за редом. Једна ствар у вези Тошића. Види се да се труди и да је порадио на кондицији. Боље се креће, али центаршут му је сува страхота. Миловановићу дефинитивно не иде и питање је колико ће Кристић имати још живаца да га трпи. Много је зезнуто за психу када нападач промаши оно што су Трифке јуче и Јевта против Смедерева успели да ураде. Фрка је да се сада Трифке не убедачи јер што се обојице тиче само голови могу да им врате самопоуздање. Да није мали Калуђеровић тренутно у Ренесанси много би се више причало сада од Трифкетовом промашају. Вероватно се сада назире да су појачања типа Ади, Калуђеровић, Вешовић и Михајловић стварно феноменална и да су пун погодак летњег прелазног рока. И за крај..... појавио се у оделу са црвеном краватом да би постепено почело скидање како је утакмица одмицала..... почело је од скидања сакоа, па је на ред дошла кравата, да би у 80. минуту почело раскопчавање кошуље..... ЕДИТ: Имам утисак да је Кристић пронашао одличан модус за Коромана. Улази у задњих 20-25 минута једном окрене одбрану, одлично центрира а остатак се зна. Сличан сценарио се видим дешавао и у претходним утакмицама.... |