![]() |
Ja te volim Srbijo... - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: Ja te volim Srbijo... (/showthread.php?tid=1023) |
Одг: Ja te volim Srbijo... - ЧИЧА КЕЖУЛТРА - 09-04-2010 (09-03-2010, 11:47 PM)Kaja link Wrote: Па замислите, Клео даје гол на асистенцију Миралема Сулејманија или Адема Љајића! Ма дааај : Кајо извини....али шта недостаје Миралему, осим имена и презимена?!...јел се нико не сјећа његових суза док пјева "Боже правде"...за мене је тај Миралем три пута већи Србин од пола репрезентације...а поготово се не може са Клеом поредити...Сулејмани је овдје одрастао, са Србима, и тако се сматра и осјећа, и одлично је што то прихвата, па ако се он осјећа тако ја, ћу наравно то да поштујем и да га сматрам таквим и да ми буде драго када он дадне гол за земљу коју ВОЛИ, ПОШТУЈЕ И У КОЈОЈ ЈЕ ОДРАСТАО... а Клео ако заигра за Србију, то више није моја земља...то је онда скуп плаћеника...срамота...исто бих тако реаговао да сутра нпр понуде Исаху или Савиу исто...то је идиотозам...то више није Србија...Србија гдје ће играти момци одавдје који се боре за своју земљу...који изгарају за боје на грбу...већ скуп плаћеника...што онда нпр не скупе 100 милиона које су покрали па не доведу пола Бразила пола Аргентине да играју за Србију...онда би бар имали резултате...је*ала их хрватска и њихов систем...јадан ли је тај савез и цијела држава када усташе копирају!!! али што рече пијанац у неком од претходних постова, да ништа не прејудицирам док не дође потпис у тефтер црно на бијело... Одг: Ja te volim Srbijo... - HITMAN 47 - 09-04-2010 Чича, мислим да малкице претерујеш око похвала тог Сулејманија ... Мислим да је код њега похвално, пре свега, одсуство тог екстремизма, подршке њима, једноставно дечко се колико знам не проналази ту томе, игра фудбал и не жели себи да отежава и живот и каријеру. Одг: Ja te volim Srbijo... - Igor_RS - 09-04-2010 Ма супер су ми ти миралеми, просто их обожавам... још кад певају српске песме, ма кући би их водио... Да и ти можда не навијаш за гробље у европи? Одг: Ja te volim Srbijo... - ЧИЧА КЕЖУЛТРА - 09-04-2010 (09-04-2010, 02:09 PM)ЦЗБГ link Wrote: Ма супер су ми ти миралеми, просто их обожавам... још кад певају српске песме, ма кући би их водио... Ако се ово односи на мене...да ти одговорим...шта ако је дечко играо у партизану, не може да игра за репрезентацију (мислим на сулејманија)...мени је он океј лик када је поред свих наших репрезантативаца пјевао химну са љубављу и три прста на грудима... мој став се добро зна око тог навијања у европи, и изнио сам га међу свиме оним што је побрисано...ако си читао знаш да је то за мене веће светогрђе него било шта друго... само не разумијем тебе како стално идеш да пецнеш и да покрећеш неку свађу?...мсм у реду, управу си у неким стварима, али не требаш бити толико надрндан па увијек на прву нападати...ја имам мишљење да је Миралем апсолутно заслужио дрес репрезентације, својим поштовањем земље, химне и својих исконсих коријена... и да треба да игра...ти немаш такво мишљење...и јбга то је тако увијек било- 100 људи сто ђуди... Одг: Ja te volim Srbijo... - Skrimo - 09-04-2010 (09-04-2010, 02:09 PM)ЦЗБГ link Wrote: Ма супер су ми ти миралеми, просто их обожавам... још кад певају српске песме, ма кући би их водио... Боже сачувај. И Миралем и Адем су Срби друге вероисповести,рођени у Србији,прошли су све млађе категорије Србије,поштују земљу из које су... А ви који то не капирате одлучите се да побијете све муслимане и горанце у нашој земљи или да се одвојимо од Рашке да не би могли људи из те области да играју за Србију. Одг: Ja te volim Srbijo... - Igor_RS - 09-04-2010 (09-04-2010, 02:20 PM)ЧИЧА КЕЖУЛТРА link Wrote: [quote author=ЦЗБГ link=topic=2785.msg83124#msg83124 date=1283609386] Ако се ово односи на мене...да ти одговорим...шта ако је дечко играо у партизану, не може да игра за репрезентацију (мислим на сулејманија)...мени је он океј лик када је поред свих наших репрезантативаца пјевао химну са љубављу и три прста на грудима... мој став се добро зна око тог навијања у европи, и изнио сам га међу свиме оним што је побрисано...ако си читао знаш да је то за мене веће светогрђе него било шта друго... само не разумијем тебе како стално идеш да пецнеш и да покрећеш неку свађу?...мсм у реду, управу си у неким стварима, али не требаш бити толико надрндан па увијек на прву нападати...ја имам мишљење да је Миралем апсолутно заслужио дрес репрезентације, својим поштовањем земље, химне и својих исконсих коријена... и да треба да игра...ти немаш такво мишљење...и јбга то је тако увијек било- 100 људи сто ђуди... [/quote] Ја сам мишљења да само Срби треба да играју у Српској репрезентацији, као и у Црвеној Звезди, а ти ако не примећујеш за шта се залаже наша група и какав став према томе има, онда немој ни да се осећаш делом те групе. шиптари, муслимани и хрвати немају ту места, а ти ако се палиш на та 3 прста и те њихове фолове то је твој проблем, пуно пута у историји та гамад је управо то радила, ћутала, не експонирала се или чак подржавала нас и онда у једном тренутку добијеш нож у леђа. Љубав и присна осећања према њима као и према гробљу изражавајте на другим местима, овде за тако нешто нема места... Одг: Ja te volim Srbijo... - HITMAN 47 - 09-04-2010 Quote:Да и ти можда не навијаш за гробље у европи? Прозиваш на мала врата, а кад те питам нешто бришеш ми уписе. ''Дај човеку власт у руке, и видећеш какав је.'' У овом случају ''власт'' је твоја функција на форуму, коју користиш да истераш своје фрустрације, и не служиш сврси! Ако си инсистирао на прекиду расправе, не знам који мој почињеш сваки час нову расправу. Ја немам проблем са тим, ја ћу ти увек аргументовано одговорити, ал ти немој да бришеш уписе. Одг: Ja te volim Srbijo... - Igor_RS - 09-04-2010 Кад ће више почети та ЛШ па да нас оставиш мало на миру, идеш на гостовања? Одг: Ja te volim Srbijo... - Mikelandjelo - 09-04-2010 ЦЗБГ, јако си безобразан у посљедње вријеме. Јел овај подфорум служи за овакву дискусију? Јел то конструктивна расправа? Као да имаш десет година, човјече. Да се вратимо на тему, јасно је да смо сви против Клеа, али провалите интернет анкете, по 70% је за да он заигра за наш државни тим. Медији пумпају причу максимално, сјећам се како је Спорт својевремено у сваком интервјуу питао Дијареју да ли би играо за Србију, на шта им је овај одговарао са "не". Скримо је апсолутно у праву што се тиче разлога његовог позивања под нашу заставу. Срамота. Одг: Ja te volim Srbijo... - Igor_RS - 09-04-2010 (09-04-2010, 06:53 PM)Микеланђело link Wrote: ЦЗБГ, јако си безобразан у посљедње вријеме. Јел овај подфорум служи за овакву дискусију? Јел то конструктивна расправа? Као да имаш десет година, човјече.Хоћеш ли ми икада моћи опростити? |