Delije
ФК Црвена звезда 2008/09 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда 2008/09 (/showthread.php?tid=1239)

Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - MACAK - 02-28-2009

После шута божовића дал је слепац што нам је дао гол био у офсајду.Рано смо се повукли и шта је било билоје.Играмо до краја и ко се задњи смеје најслађе се смеје.

Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - KizaLion - 02-28-2009

Ако ме нешто теши у овом тренутку, је како нисмо изгубили на ЈНА, ево већ девета година!

Овако лош Партизан смо морали да добијемо, иако смо пуно мењали тим! Колико су лоши, показало се како играју у Европи, кад су Стандард, Штутгарт и Севиља испали већ у четвртак у купу Уефа!

Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - фрактура - 02-28-2009

Што се тиче Богдановића,не би ни улазио данас да Милијаша нису болела леђа...Значи принудно је ушао,а и није био толико лош какав зна да буде,чак је имао и пар пожртвованих реакција...Мада делим ваше чуђење како успева толико да опстаје у клубу :-\

Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Kaja - 02-28-2009

Реално можда јесте,али та реалност се остварила у 96.минуту!Лепо је рекао Анти црнобели,докле више да примамо голове у последњим милисекундама  ???  И зашто чувамо резултат,када знамо да не можемо,да ће нам Стока кад тад забити неку фуњу  ??? 
Али не могу им порећи,изгарали су на терену,оставили срце,ако тако буду играли сваку наредну,биће лепо!

Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Храбро срце - 03-01-2009

Много је значио онај тренинг у четвртак,мало да их припреми(нове играче) на атмосферу,а мало и да им покаже шта нама значи победа у дербију !Такође улило им је самопоуздање и ставарно смо ми Делије невероватне!Да није тренинг био узалудан показало се од почетка!Ја мислим да су негде тек у 5-ом минуту  партизани мало дошли себи !Једина шанса у првом полувремену им је био корнер у 25-том минуту и то говори довољно у односу снага на терену!Очекивао сам исти наставак да ћемо јурнути ка голу ,постићи још један гол и рутински до крајa се одбранити!Међутим као што је овде речено од почетка смо се повукли!Бранити 1-0 скоро 50 минута нема никаквог смисла поготову што се зна колико су нам требала јуче 3 бода!Некако појачања су изгледала сасвим пристојно!Нико не би рекао да им је то прва утакмица!Међутим дошло је до великог пада код свих играча у другом полувремену!Например овај Оумару,одлично прво,али дргуо је доста брљавио,губио лопте,...!!!Исах је одиграо целу утакмицу на нивоу,док је Клео имао једну шансу и то у 80 минуту главом поред гола!Није он крив што није добијао лопте!Такође све похвале за Стаменковића!Одличног голмана имамо!Ипак јуче смо видели неку другачију Звезду!Срчаност,Борбеност,онај Короман је цар!Још кад је ударио чини ми се Обрадовића,тамо негде код корнера код севера ја сам мислио овај је готов,тај се неустаје!Шта ми мислимо о њима тренутно,о игри говори велики аплауз на крају утакмице,када су дошли на Север!Мислим да смо напокон изашли из играчке кризе,да има доста добрих играча и да имамо тим!Куп морамо да узмемо ове сезоне,јер не могу ни да замислим ни у најгорем сну да  трећу годину за редом остајемо без иједног трофеја!!!А ко зна,можда узмемо и првенство!Има још доста да се игра,а имамо још шансе,а док има шансе,........ 

Да се осврнем и на ово!ФСС осим што је једна криминална организација,то је скуп и у највећој мери гробара!Шта нам све раде последњих година,од тог дербија где је овај исти мајмун судио,па куп утакмице од прошле године,.....Али верујем да се све враћа!Мало ајде да се стрпимо!Неће ни њихова вечно!Исто тако ови силни порази,тако рећи трагични!Многи синоћ кажу,Боље да смо изгубили са 3-0 него овако! У неку руку су у праву!Никад није лако пре свега психички кад примиш овакав гол!Ставарно смо сви потрешени!Али то је фудбал!Игра се до краја,лопта је округла,свако може да победи и зато је ова игра тако магична!!!Ја мислим и верујем да све ово има своје неке разлоге и да ће све ово да нам се врати у скоријој будућности !!!!!Тако причају старе генерације ,кажу све смо наплатили 91 у Барију!!!!И опет ће доћи време кад ће Делије све да наплате!!!!!И то дебело  Wink

Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Pijanac - 03-01-2009

После свега што се десило јуче не могу да кажем ништа осим да су ми скроз помешане емоције. Са једне стране сам задовољан играчима, приступом игри у првих 60-ак минута, а са друге стране сам згрожен кукавичлуком који се испољавао како се утакмица ближила крају и за то кривим искључиво Чедомира Јаневског. Гол који је пао у 96. минуту је висио у ваздуху добрих 15. минута, а задњих 20-25 минута је бацило мрљу на све добро урађено до тада. Када противника предводи ПИЧКА од тренера, који код куће против Звезде постави игру као да тренира Јагодину а не Партизан, онда ти је дужност да га нападаш свих 90 минута и да му даш што више голова. Они су при крају напали само зато што су играли код куће и зато што се Чеда задовољавао предношћу од 1:0. Чедомир Јаневски је био једина ставка које сам се плашио пре ове утакмице и на жалост испоставило се да су се моје слутње обистиниле.

Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Pijanac - 03-02-2009

Quote:Ипак, у први план 135. вечитог дербија Стаменковић ставља Звездине навијаче.

- На терену је завршено 1:1, али на трибинама је било убедљивих 3:0 за Делије. Поносни смо на њих и надамо се да ћемо им донети доста радости овог пролећа.

Морам да споменем нашег голмана Сашу Стаменковића. Овај момак је у буквално сваком интервјуу који сам ја читао или у изјави коју сам гледао апострофирао Делије као највећу снагу Црвене звезде. И то ради спонтано, искрено, без да га новинари ишта питају...  Smile

http://www.crvenazvezdafk.com/src/stamenkovic-3-0-za-delije-1621-c10-video.htm

Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Igor_RS - 03-02-2009

Све је то лепо, али где је он стајао код примљеног гола. Тотално изгубљен у простору.

Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Pijanac - 03-03-2009

То да, био је дефинитивно даље од гол линије него што је требао да буде. Ипак, поента онога што сам написао је то да је битно да за клуб играју играчи који имају осећај за своје навијаче.

Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Igor_RS - 03-03-2009

Разумео сам поенту, само сам хтео да напоменем да је можда могао да боље реагује код примљеног гола. Али сад шта је ту је...