Delije
ФК Црвена звезда 07/08 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда 07/08 (/showthread.php?tid=1192)

ФК Црвена звезда 07/08 - Eribo - 09-29-2007

Quote: Молина тотално разочарао

Хмм.....не на утакмици коју сам ја гледао.

Ранђеловић- сигуран, ОК, непотребам жути картон.

Баста- веома солидан, али знамо ми да он може још много боље.
Гај- чврст, али испада из игреу неким ситуацијама.
Туторић - Исто као и Гај.
АНЂЕЛКОВИЋ - Броновиског на терен !!!!!!

Лукаш - Борац, игра паметно. Пошто ће он од своје грешке да научи и пошто његов црвени није утицао на утакмицу, ја му могу да опростим због искључења.
Катиљо - Добар у скоку, трчи бори се , али је мало спор у кораку.
Молина - По мени један о најбољих у нашем тиму данас. Трчи, борисе, и офанзивно и дефанзивно. Има "шлифа".
Милијаш - Прилично је добро одиграо, само се вуче ко крава када нема лопте, тј. када треба да врши притисак на туђу одбтану.
КОРОМАН - Нека је дао два гола, ИДИОТ је невиђени. Пичка једна надркана, само сере судији уместо да игра.
ЈЕСТРОВИЋ - Исти као Короман. Креће се као моја баба од 75.

БОГДАНОВИЋ - :zbunjen :batine :megafon ....ми увек имамао оваквих "фудбалера", на товар.
Баркош - Мало времена провео на терену, али је претрчао више од Јестро-"гола".

Косановић - Сваки коментар је сувишан.

Да сам ја којим случајем био тренер, гробари би попили минимално 4 гола.

-------------- Ранђеловић-----------------------
Броновицки-Гај-Туторић(Бајалица)-Баста

----------Лукаш-Кастиљо-Милијаш-------------
-------------------Молина----------------------------
----------Баркош(Филип)- Салас---------------

Коромана у сколу за прикладно понашање, тј. ћутање.
Косановића у пичку материну, да лоче. ИД :megafon ИОТ

ФК Црвена звезда 07/08 - Johnny Blaze - 09-29-2007

Quote:Ма Короман је крив за све. Требао је кад је добио црвени да ухвати оног ћелавог и да му изломи пичку. Молина тотално разочарао

Не једите говна.
Молина разочарао? Чиме, оним дриблингом кад је прошао тројицу у првом полувремену или оним другим кад је четворицу направио мајмунима?
Дечко је играо као змај, истина промашио је ону стопостотнзу шансу али то не треба да чуди уопште, и Бурзановић је исто тако промашио против ренџерса и сам је рекао да је то због неиграња..... треба човјек да се навикне мало.
Што каже Ђоле измислио је фудбал за све али све наше везне играче.

ФК Црвена звезда 07/08 - Eribo - 09-29-2007

Мала исправка.
Броновицки лево, а Баста десно !

ФК Црвена звезда 07/08 - rukometas_bg - 09-29-2007

Короман добија жути зато што аплаудира судији, а онај усташа рукавина га повлачи са две руке око струка док Огњен иде 1на1 на голмана, наравно пичка ћелава не свира ни фаул. Пред сам крај јоветић повлачи опет са леђа неког нашег и добија само жути

ФК Црвена звезда 07/08 - kiki - 09-29-2007

Ма, у праву си за то што си рекао - судија је у другом подивљао, али то није разлог да Короман ради оно што је радио и то још када има жути. Ниједан судија му оно не би опростио. Следећи пут ће тако нешто урадити на некој битној утакмици на сред другог полувремена, и шта онда? А, као што рекох, није му ово први пут. Паметни људи се уче на сопственим грешкама.

ФК Црвена звезда 07/08 - Johnny Blaze - 09-29-2007

Ради он то од кад је дошао, само је било питање времена кад ће добити црвени. Магарац.

ФК Црвена звезда 07/08 - United North - 09-29-2007

Quote:Короман добија жути зато што аплаудира судији, а онај усташа рукавина га повлачи са две руке око струка док Огњен иде 1на1 на голмана, наравно пичка ћелава не свира ни фаул. Пред сам крај јоветић повлачи опет са леђа неког нашег и добија само жути

а шта би ти да му да кад је га је јоветић повукао на 35м од нашег гола?

ФК Црвена звезда 07/08 - Skrimo - 09-29-2007

сасвим сасвим добра наша партија...партизан у никад бољој форми у последњих неколико година ми у никад лошијој и опет смо их надиграли.У праву је кики за коромана,такође судија је грешио али је праведно искључио коромана а вероватно и Лукаша,али је грешио код неких фаулова које нам није судио...
Молина сасвим солидно одиграо,сјебао је две шансе али сам је у њих и улазио.Одбрана лоша други гол смо допустили да се ушетају у гол.У сваком случају охрабрујућа партија.

ФК Црвена звезда 07/08 - mige84 - 09-29-2007

[quote="Skrimo"]сасвим сасвим добра наша партија...партизан у никад бољој форми у последњих неколико година ми у никад лошијој и опет смо их надиграли.
слажем се мислим да смо с обзиром на форму одиграли добро, били бољи али... што се тиче учинка играча, коромана нешто и не волим али да није њега ко би давао голове???? Молина, по мени одиграо веома добро с обзиром на то колику је имао минутажу у претходном периоду, милијаш играо солидно, није толико давио лопту и био себичан, што се тиче одбране није ту баш све како треба, мислим да је проблем у томе што су нам гај и туторић исувише спори играчи, добри али спори! И чим наиђемо на неког брзог нападача фркааа!!! а за јестру се бојим да није као аилтон, стар и истрошен! И НЕКА КРЕНЕ ВИШЕ ДОСТА БРУКАЊА СА Ш ТИМОВИМА, ХОЋЕМО ПОБЕДЕ!!!!!
П.С: ГДЕ НАМ ЈЕ ВИШЕ БЕТОН?????

ФК Црвена звезда 07/08 - Вечити ДЕЛИЈА - 09-29-2007

Quote:КОРОМАН - Нека је дао два гола, ИДИОТ је невиђени. Пичка једна надркана, само сере судији уместо да игра.

Е друже па немој тако. Додељујеш му придев који не да није на месту него... :nene
Па он нас је провукао против Левадије. Због буђаве игре са једним истуреним, одлучују нам индивидуални потези играча, а у њих не знам кога могу убројати поред, баш тог, Коромана. Човек игра срцем и са огромном жељом, а тада се искуство, емоције и памет у неким ситуацијама тотално потискују. Он зна за кога игра, зна ко су и какви су навијачи... А не као неки други... Боли их курац! Sad
Поред свега тога што је имао у глави током целе утакмице, шта мислиш како се тек осећао после оног фаула Рукавине?
И да не дужим више... Ако га случајно сретнеш на улици скини му капу и реци му: " Хвала што играш за Звезду на такав начин! "
Једном речју, у праву си да се издваја од свих на специфичан начин, али на тотално супротан од оног каквог си ти навео. Срамота је, по мени, да тако мислиш.