Delije
КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 (/showthread.php?tid=1019)

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - аца_91 - 03-24-2007

треба звезда сама да изађе из те нлб-лиге.па када су хтели од нас да се одцепе зашто морамо са њима поново да играмо.ево гуровић има забрану играња у хрватској,босни,докле више.треба звезда да буде у нашој супер лиги па да видимо како ће јој ићи,а и наша кошарка ће бити све јача.

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Ђоле - 03-25-2007

Дошли смо до тога да наша лига даје једно место у Евролиги и то је све...а то место је загарантовано гробарима...И шта сад чинити?Ако будемо играли Фиба куп одоше и спонзори и сви иоле бољи играчи.Ужас...
Ја лично јесам пре за Нашу лигу,али под овим чисто спортским околностима тешко да ће се Звезда одрећи НЛБ-а.

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Леса - 03-25-2007

А кад почиње та наша Супер лига?Јел се игра по истом систему као прошле године?

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - nisam_zdrav - 03-25-2007

Требало би да се игра по истом систему, а капирам да ће почети у априлу... Сада смо начисто... Нема плана Б јер смо га управо упропастили...значи нема УЛЕБ купа... План Ц је очај живи јер представља играње у ФИБА купу. Остаје једино да испунимо план А, а то је титула. Сада је бити или не бити...
Како ствари стоје ФМП и Гробари су тренутно по форми испред нас... Теши податак да смо имали мању оптерећеност играча у последњим недељама и да ће можда доћи до одређених промена у играчком кадру... Такође иде нам и у прилог да смо прегрмели пад форме и да би сада требали опет да је подигнемо на висок ниво...
У сваком случају биће тешко, чак можемо рећи немогуће, али морамо се надати, а играчи се морају показати у Супер лиги...

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - UrbanBaby - 03-25-2007

Quote:...а играчи се морају показати у Супер лиги...
Морамо и ми показати играчима да смо уз њих...
А и Управи треба једном рећи отворено шта мислимо о њима... :boks

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Red Star Forever - 03-25-2007

Quote:Дошли смо до тога да наша лига даје једно место у Евролиги и то је све...а то место је загарантовано гробарима...

Мислим да грешиш... Ништа им није загарантовано... Бар од УЛЕБ-а... Једино ако си мислио на загарантовано суђење и активности савеза у њихову корист у домаћој лиги Big Grin

Онај ко буде првак у домаћој Супер лиги иде у УЛЕБ лигу... Уколико момци на терену надмаше себе и буду за класу бољи од конкуренције нема потребе да се плаше ни судија ни осталих мешетара... Иако се томе искрено надам, из ове перспективе то делује за сада као СФ (научна фантастика)...

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - CEBEP - 03-25-2007

Ја не видим шта ту има да се очајава. Годинама смо катастрофални у баскету и ово је само логична последица лошег рада, катастрофалних потеза управе, довођења играча који фурну из клуба после једног тренинга итд......

Звезда у баскету је ноћна мора и не знам шта би требало да се деси да се ствари промене.... :o :o :o

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Johnny Blaze - 03-25-2007

Quote:
Quote:Дошли смо до тога да наша лига даје једно место у Евролиги и то је све...а то место је загарантовано гробарима...

Мислим да грешиш... Ништа им није загарантовано... Бар од УЛЕБ-а... Једино ако си мислио на загарантовано суђење и активности савеза у њихову корист у домаћој лиги Big Grin

Онај ко буде првак у домаћој Супер лиги иде у УЛЕБ лигу... Уколико момци на терену надмаше себе и буду за класу бољи од конкуренције нема потребе да се плаше ни судија ни осталих мешетара... Иако се томе искрено надам, из ове перспективе то делује за сада као СФ (научна фантастика)...
Зар првак не игра Евролигу?

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Ђоле - 03-25-2007

РСФ је и мислио на Евролигу.

@РСФ,мислио сам управо на то што си навео,суђење,повластице у савезу па и договор са муријом ако треба...

Не знам,сви смо ми оптимисти,али 90% играча на терену су флегме,дозволе екипи која је имала 2 победе за 6 месеци да им да 84 поена...

КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - NightMare - 03-27-2007

Quote:Ја не видим шта ту има да се очајава. Годинама смо катастрофални у баскету и ово је само логична последица лошег рада, катастрофалних потеза управе, довођења играча који фурну из клуба после једног тренинга итд......

Звезда у баскету је ноћна мора и не знам шта би требало да се деси да се ствари промене.... :o :o :o
Право у центар. Има ми да се начекамо ту...