![]() |
Odlasci / Dolasci - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: Odlasci / Dolasci (/showthread.php?tid=861) |
Odlasci / Dolasci - Johnny Blaze - 04-18-2006 Evo, da se stavi tacka na price oko Zigicevog ugovora : Quote:Stojković je takođe rekao i da se odnos u vlasništvu ugovora Nikole Žigića nije promenio te da je Crvena zvezda i dalje valsnik samo polovine ugovora, dok je vlasnik druge polovine Žigićev menadžer, Milan Ćalasan. On je dodao i da je prilikom sastanka održanog početkom sezone klub pokušao da promeni taj odnos, ali da do dogovora nije došlo. Odlasci / Dolasci - cazzo_FCRS_forever - 04-19-2006 ЗВЕЗДИ ПРИПАДА ПЕДЕСЕТ ОДСТО ОБЕШТЕЋЕЊА Пола-пола са Жигићевим менаџером БИЛО да Никола Жигић заврши у Арсеналу или неком другом европском клубу, Црвеној звезди ће припасти само половина обештећења. Ако Тобџије, заиста, плате седам милиона фунти (10,5 милиона евра), на Маракани ће завршити три ипо, а исто толико и на рачуну менаџера Милана Ћаласана. Такав договор је постигнут у јануару 2003. између тадашњег руководства на челу са председником Драганом Џајићем и Жигићевим менаџером приликом његовог доласка у Звезду. Иако је садашњи председник Стојковић покушао да повећа проценте у корист црвено-белих, приликом продужења уговора прошле године, остало је 50-50. - Тај однос је идентичан, пробали смо да га променимо, али то тешко иде... Не бих га ни ја мењао да сам био на месту његовог менаџера – казао је председник Стојковић. ovo sam postavio jer je neko pre nedelju dana postavio post gde je pisalo da 80% ide zvezdi a zadnjih 20%menadzeru. dzajicu majmune.pa kako mozes ovako nesto da uradis????? Odlasci / Dolasci - DelijaHH - 04-19-2006 Sad se vidi kakvu bagru smo imali u nasoj upravi! To znaci da ni prodajom Zigica ni blizu ne mozemo vratiti dugove! :bes Odlasci / Dolasci - jagara - 04-19-2006 Sad je Dzaja majmun, a kada se dvodio Zigic svi su se krstili koji ce on qrac u Zvezdi. Kolko vas zna da je Zigic prvu godinu ugovora sa Zvezdom proveo na pozajmicu u Spartaku? Mnogo vas zaboravlja da je Zigic nije dosao na Marakanu na velika vrata nego kao TOTALNI anonimus! Pitam se samo kolko vas je verovalo kada je potpisao ugovor da ce uopste ikad zaigrati u prvom timu a kamoli doticu toliku vrednost koliko sada vredi. Sad odjednom Dzaja majmun sto je potpisao takav ugovor. Sto se mene tice HVALA Dazji sto je doveo takvog napadaca u Zvezdu kojeg su pre toga mnogi klubovi odbili, i mnogo su mi drazi golovi koje je postizao za Zvezdu od svih miliona koje ce Zvezda dobiti. Odlasci / Dolasci - DelijaHH - 04-19-2006 Nije Dzaja majmun sto ga je doveo, vec sto si je kao predsednik jedne institucije kao sto je CZ dao od jednog menadzera diktirati uslove! Zasto Zvezda nije bila u stanju da ima 100% prava na Zigica? Zato sto nije imala dovoljno para! A ko je za poslovanje bio zaduzen? Dzaja i njegova marionetska uprava! O tome se radi... Odlasci / Dolasci - nisam_zdrav - 04-19-2006 Zigic je dosao na insistiranje Filipovica, a koliko su u nasem klubu verovali da ce postati igrac govori i taj ugovor 50%-50%. Napravili su veliku glupost, a danas to placa nova uprava... Odlasci / Dolasci - DelijaHH - 04-19-2006 Meni nije jasno da CZ tada nije mogla platiti novac za jednog anonimusa! Nije Zigic bio poznat, pa da je puno kostao. Ali, krive Drine se sada ne daju vise ispraviti. Dobra lekcija za buducnost! Osim toga, da mi je znati zasto svi fudbaleri moraju imati menadzera? Pa zar su oni toliko nepismeni, pa da ne znaju citati, pisati i na kraju se dogovoriti sa jednim klubom?! Odlasci / Dolasci - Maj 25 - 04-19-2006 Sramota da ovaj Calasan, seoski djilkosh sa Uba dobija 50%. Kakva sramota... Odlasci / Dolasci - goku - 04-19-2006 Quote:ovo sam postavio jer je neko pre nedelju dana postavio post gde je pisalo da 80% ide zvezdi a zadnjih 20%menadzeru. Hmmm,izgleda da mi je bila pogresna informacija.Kakva katastrofa.Covece kakava je ono bila klosarska uprava. Odlasci / Dolasci - slawisha - 04-19-2006 Ma, skontace vec Piksi sa svojim ortakom Wengerom neke fore, recimo da ga kupe za 10, a kazu da je za 5, i zeznemo Calasana za 2,5 miliona :boks ![]() Koliko je onaj Dzajic bio nesposoban, to je sramota! Da li se taj covek stidi sada kada vidi kako je jedan sposoban covek za kratko vreme doveo sponzore, napravio neke rezultate za pocetak odlicne, ugovara jos neke poslove... |