![]() |
ФК Црвена звезда - 2013/14 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ФК Црвена звезда - 2013/14 (/showthread.php?tid=1879) |
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - rukometas_bg - 10-20-2013 (10-20-2013, 09:21 AM)Џукац link Wrote:А што је направио 2 измене на 7 и 2 минута до краја, а цело друго полувреме се мрцваримо, уместо да је унео мало енергије. Стварно је дунстер. Капа доле Ковачевићу, уби се дечко за сваку лопту.Па луд тип. Не знам кад ће Савићевић и Оњило да добију минуте, ако неће након што водиш 3:0. Не знам кад ће да извуче Нинковића из игре, који има хроничну повреду, него кад водиш 3:0 на полувремену. Савићевић, Оњило и Петковић су јуче морали да добију своје минуте. А не прву измену да правиш у 75. минуту. Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - KizaLion - 10-26-2013 Како да обавестимо Крнету да више не игра за Партизан? Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - CEBEP - 10-26-2013 Па добро, мислим да не би требало да има икаквих чуђења у вези данашњег резултата. Раднички не заостаје за Звездом ни по чему у овом моменту а нарочито не по квалитету играча тако да је резултат 1:1 праведан и очекиван. Чак мислим да смо одлично прошли. Могло је много горе да буде. Ово је наша реалност па се привикавајте што пре. Биће свима боље и опуштеније. Никаквих промена и онако бити неће тако ће оваквих резултата на гостовањима бити много ове године. Реално су нам домети на крају првенства пласирање у Лигу Европе а онда не одлазите на море у Јулу месецу него планирајте да солите буље у Августу јер ћемо до тада већ увелико испасти, у међувремену променити још једно пар тренера, а када се вратите са мора негде око трећег кола шампионата схватићете да смо већ у бодовном заостатку. И тако.... Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - rukometas_bg - 10-26-2013 Немој да се зајебавамо, да не заостају за нама по квалитету играча. То што нам је клуб шупаљ са свих страна, а тренер благо речено ретардиран, је основни проблем Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Pijanac - 10-27-2013 Штета што не изненадисмо Раднички, директног конкурента за Европу! Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Pijanac - 10-28-2013 http://www.zurnal.rs/2013/10/27/stojadinovic-mocni-pojedinci-misle-da-ce-zadrzati-pozicije-ako-zvezda-zaostaje/index.html Прво и основно, зашто сте стали са кашњењем утакмица? ??? Друго, јел може неко да ми каже која је то конкретна ситуација против Вождовца у којој смо оштећени за пенал? У тој утакмици смо имали суђење за пожелети. Ја сам буквално у односу на такво суђење у себи призивао да наши падну било како не у 16, него око 20 од гола, не би ли судија дунуо пенал. И нису дошли у прилику да падну, јер су ретко прилазили противничком голу. Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - CEBEP - 10-28-2013 (10-28-2013, 09:18 AM)Пијанац link Wrote:Друго, јел може неко да ми каже која је то конкретна ситуација против Вождовца у којој смо оштећени за пенал? У тој утакмици смо имали суђење за пожелети. Ја сам буквално у односу на такво суђење у себи призивао да наши падну било како не у 16, него око 20 од гола, не би ли судија дунуо пенал. И нису дошли у прилику да падну, јер су ретко прилазили противничком голу. Зато што поново покушавају да пребаце кривицу на све друге осим на саме себе. Стара добро опробана Лукићева фора.... Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Red Star Forever - 10-28-2013 Немој молим Те сад и за то да кривимо Лукића, нема то везе са њим... То је фора од Весића, ваљда је то бар јасно ![]() Мене забрињава што никако да искористимо све ове киксеве гробара, ово њихово најлошије издање у последњих 15 сезона... Никад нису били гори, али ни ми, што је тек страшно... Они ће и да промене тренера, а ми? Шта сад смо као одједном донели одлуку да није у реду да се тренери мењају као на траци, потребан је континуитет... Слажем се, континуитет је основа свега, али са добрим тренером и добрим играчима, а не са незналицама и на клупи и на терену! Дакле, што би рекао Пијанац, Караси под хитно! Или да унесемо мало озбиљности, тренер типа Гроф Божовић нам треба, а видим да се спомиње и као Џајин кандидат број 1! Ако га стварно доведе, биће то добар знак, да је најзад преузео клуб у своје руке, што већ у спортском смислу може убрзо да донесе одређене помаке и наравно резултате какве очекујемо.... Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - KizaLion - 10-30-2013 Nenad Milijaš izvodi korner Kапитенски, од Сутлијаша! Што је најгоре, ово није изрежирана комедија. Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - CEBEP - 10-30-2013 (10-30-2013, 10:47 PM)KizaLion link Wrote:Kапитенски, од Сутлијаша! Што је најгоре, ово није изрежирана комедија. Оно што је за не поверовати је убацивање у игру Млађе комарца који је пре неколико недеља шиљио курац на Звезди преко средстава јавног информисања... |