Delije
ФК Црвена звезда - 2013/14 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда - 2013/14 (/showthread.php?tid=1879)

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - rukometas_bg - 10-20-2013

(10-20-2013, 09:21 AM)Џукац link Wrote:А што је направио 2 измене на 7 и 2 минута до краја, а цело друго полувреме се мрцваримо, уместо да је унео мало енергије. Стварно је дунстер. Капа доле Ковачевићу, уби се дечко за сваку лопту.
Па луд тип.
Не знам кад ће Савићевић и Оњило да добију минуте, ако неће након што водиш 3:0. Не знам кад ће да извуче Нинковића из игре, који има хроничну повреду, него кад водиш 3:0 на полувремену.

Савићевић, Оњило и Петковић су јуче морали да добију своје минуте. А не прву измену да правиш у 75. минуту.

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - KizaLion - 10-26-2013

Како да обавестимо Крнету да више не игра за Партизан?

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - CEBEP - 10-26-2013

Па добро, мислим да не би требало да има икаквих чуђења у вези данашњег резултата. Раднички не заостаје за Звездом ни по чему у овом моменту а нарочито не по квалитету играча тако да је резултат 1:1 праведан и очекиван. Чак мислим да смо одлично прошли. Могло је много горе да буде. Ово је наша реалност па се привикавајте што пре. Биће свима боље и опуштеније. Никаквих промена и онако бити неће тако ће оваквих резултата на гостовањима бити много ове године. Реално су нам домети на крају првенства пласирање у Лигу Европе а онда не одлазите на море у Јулу месецу него планирајте да солите буље у Августу јер ћемо до тада већ увелико испасти, у међувремену променити још једно пар тренера, а када се вратите са мора негде око трећег кола шампионата схватићете да смо већ у бодовном заостатку. И тако....

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - rukometas_bg - 10-26-2013

Немој да се зајебавамо, да не заостају за нама по квалитету играча.
То што нам је клуб шупаљ са свих страна, а тренер благо речено ретардиран, је основни проблем

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Pijanac - 10-27-2013

Штета што не изненадисмо Раднички, директног конкурента за Европу!

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Pijanac - 10-28-2013

http://www.zurnal.rs/2013/10/27/stojadinovic-mocni-pojedinci-misle-da-ce-zadrzati-pozicije-ako-zvezda-zaostaje/index.html

Прво и основно, зашто сте стали са кашњењем утакмица?  ???

Друго, јел може неко да ми каже која је то конкретна ситуација против Вождовца у којој смо оштећени за пенал? У тој утакмици смо имали суђење за пожелети. Ја сам буквално у односу на такво суђење у себи призивао да наши падну било како не у 16, него око 20 од гола, не би ли судија дунуо пенал. И нису дошли у прилику да падну, јер су ретко прилазили противничком голу.

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - CEBEP - 10-28-2013

(10-28-2013, 09:18 AM)Пијанац link Wrote:Друго, јел може неко да ми каже која је то конкретна ситуација против Вождовца у којој смо оштећени за пенал? У тој утакмици смо имали суђење за пожелети. Ја сам буквално у односу на такво суђење у себи призивао да наши падну било како не у 16, него око 20 од гола, не би ли судија дунуо пенал. И нису дошли у прилику да падну, јер су ретко прилазили противничком голу.

Зато што поново покушавају да пребаце кривицу на све друге осим на саме себе. Стара добро опробана Лукићева фора....

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Red Star Forever - 10-28-2013

Немој молим Те сад и за то да кривимо Лукића, нема то везе са њим... То је фора од Весића, ваљда је то бар јасно  Wink

Мене забрињава што никако да искористимо све ове киксеве гробара, ово њихово најлошије издање у последњих 15 сезона... Никад нису били гори, али ни ми, што је тек страшно... Они ће и да промене тренера, а ми? Шта сад смо као одједном донели одлуку да није у реду да се тренери мењају као на траци, потребан је континуитет... Слажем се, континуитет је основа свега, али са добрим тренером и добрим играчима, а не са незналицама и на клупи и на терену! Дакле, што би рекао Пијанац, Караси под хитно! Или да унесемо мало озбиљности, тренер типа Гроф Божовић нам треба, а видим да се спомиње и као Џајин кандидат број 1! Ако га стварно доведе, биће то добар знак, да је најзад преузео клуб у своје руке, што већ у спортском смислу може убрзо да донесе одређене помаке и наравно резултате какве очекујемо....

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - KizaLion - 10-30-2013

Nenad Milijaš izvodi korner

Kапитенски, од Сутлијаша! Што је најгоре, ово није изрежирана комедија.

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - CEBEP - 10-30-2013

(10-30-2013, 10:47 PM)KizaLion link Wrote:Kапитенски, од Сутлијаша! Што је најгоре, ово није изрежирана комедија.

Оно што је за не поверовати је убацивање у игру Млађе комарца који је пре неколико недеља шиљио курац на Звезди преко средстава јавног информисања...