![]() |
КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 (/showthread.php?tid=1019) |
КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - HITMAN 47 - 03-05-2007 Quote:Управни одбор клуба с Малог Калемегдана, уручио је јуче отказ познатом стручњаку који није дочакао да испуни зацртан план у нападу ка освајању шампионске титуле. Ово пише у Блицу , а сад сам чуо на СОС канализацији да је на Шакотин захтев уговор споразумно раскинут !!! Ако је споразумно раскинут и то на његов захтев , какво онда исплаћивање уговора до краја??? КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - KizaLion - 03-05-2007 Ми сигурно немамо пара за Божу, Душка... једино решење је Ђуровић Владо. КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Red Star Forever - 03-05-2007 Солидан тренер, али зар не мислиш да је и он у земљи зато што је старомодан тренер и не може да нађе ангажман преко... Мада чујем да би могао да оде у Шпанију да замени Перасовића јер је овај нешто тешко болестан... КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - kiki - 03-05-2007 Ђуровић је надрндан тренер и посвађа се у сваком клубу. Нама то, у овом тренутку, не треба. Не ценим нешто нарочито Караџића, поготово ме баш брига што је био наш играч. Ипак, верујем да ће млађи играчи добити више прилике. Како се шушка, код Александрова постоји проблем - колено му свако мало отиче и зато не игра више. Колико је то тачно, не знам. Антић ће вероватно отићи, а на његово место ће доћи Кибу (прича се да смо са њим потписали предуговор). Могуће је да ће Караџић све мање прилике давати Антићу, а повећати минутажу Тадији и евентуално Александрову. Што се двојке тиче, изгледа да смо потписали (или смо на путу да то урадимо) са Феликсом Којадиновићем који се није прославио у Грчкој. Чисто попуњавање тима, рекла бих. Изгледа да може одиграти и на тројици као замена за Гуровића. Шушка се да би и Буркс могао да добије корпу, а да дође онај Финац што игра у Олимпији, али то је већ нагађање. КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Ђоле - 03-05-2007 Што се Караџића тиче он је изгубио од Партизана плеј-оф серију са 3-2 чини ми се 99-е и то са оним саставом Ракочевић,Станојевић,Луковски,Јестратијевић,Радмановић...а следеће сезоне је селектирао ону ''чувену'' екипу на челу са Ашћерићем,Савановићем,Прековићем када смо се борили за опстанак.... КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Konstantin - 03-06-2007 Quote:Igor_RS Wrote:Коначно !!! Којим младима? Из јуниорске репрезентације? Он их је дугогодишњим радом стварао? Колико их у Звезди има? Једина шанса ове године је да Гуровић трпа к'о луд кад буде борба за титулу Србије а Глодаре да задесе пехови. И наравно да избјегнемо ФМП до финала. Није немогуће за титулу, али једноставно дооооста тога мора да се поклопи. Чак и да се то деси бојим се да је будућност Звезде опет без визије... П.С. погледајте индексе успјешности: http://www.adriaticbasket.com/klubovi.php?id=17 Иначе капитен нам на задњих неколико мечеве даје читавих 3-5 поена. Ја то нисам нигдје видио у ниједној озбиљној екипи без обзира што често капитени и нису кошгетери... КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - nisam_zdrav - 03-06-2007 И шта рећи после вечерашње утакмице у Мадриду? Јасно је наравно да Реал није одиграо на највишем нивоу, нарочито не почетак, али су зато пред крај гризли као да им је неопходна победа против нас... Мислим да су били изненађеним жељом наших играча да тријумфују у овој утакмици. Видели смо опет пар подмуклих удараца, дебилне судијске одлуке, брдо закуцавања наших играча и невероватан број промашаја наше екипе... Гуровића вечерас није хтело, уствари цела екипа је играла очајно напад цело прво полувреме, а да парадокс буде већи Реал је имао свега четири личне у првом полувремену. Друго полувреме је била много чвршћа игра од стране Реала, а ми успевамо у пар наврата да приђемо на један разлике за њих... У неким тренуцима је деловало као да се боре за пролаз, а не да је утакмица малтене ревијалног значаја... Шта је разлог оволиког залагања наших играча? Волео бих да верујем да их је било срамота после оне утакмице у Пиониру, да их је било срамота свих оних који су и после утакмице остали у хали и да су хтели бар мало да сперу љагу са себе и оног дела четрвте четвртине када су малтене престали да играју... Свака част на залагању вечерас! Александров је најзад одиграо дуже од једне паузе за рекламе и постигао 12 поена. Да ли ће нови тренер донети неке промене у игри наше екипе не знам, али већ сада се види осетније већа минутажа Поповића у односу на Антића. Сада нам и дефинитивно као једина нада остаје домаће првенство и шанса за Евролигу иначе ћемо таљигати у ФИБА купу, а то значи одлазак многих играча... Иако смо изгубили прву утакмицу, иако сам знао да нема реалних шанси за пролазак одгледао сам ову утакмицу као да је то ипак могуће...тешко је волети Звезду и не надати се... КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Mikelandjelo - 03-18-2007 Добили смо турке, али доста горак укус победе. Игра ми не улива поверење, чак смо добро и прошли. Антић ухвати лопту и дода лагано Бурксу, док овај гледа богзна где и лопта оде ван терена ... Перо шизи на Амера ... Онда Буркс, ваљда љут на самог себе, да покаже да зна, прошиша кроз целу одбрану Босне и лагано поентира. Чича је опет био играч утакмице, и Звезда данас у потпуности изгледа као Лејкерси, који са Брајантом добију једва, а он погоди 65 поена, а без њега попуше сваку. Звезда је попуцала на гостовањима, и то баш онима где Чича не може доћи, због ради тетоваже. КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - HITMAN 47 - 03-24-2007 Сплит - Црвена Звезда 84 : 88 Кошаркаши Црвене звезде савладали су Сплит резултатом 88:84 и од победе Хемофарма у Подгорици зависиће им учешће у УЛЕБ купу следеће сезоне.¨Црвено-бели¨ су на мечу у Хрватској натупали без најбољег играча Милана Гуровића, док Тадија Драгићевић и поред тога што је путовао са екипом није добио прилику. Перо Антић одиграо је фантастичну утакмицу и са 29 поена (10-13 за један, 8-10 за два, 1-4 за три) и 14 скокова био убедљиво најбољи играч меча. Најбољу партију у ¨црвено-белом¨дресу пружио је и Мирко Ковач са 21 поеном, док је Антонио Буркс меч завршио са 12 поена. КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Milos_cz - 03-24-2007 Quote:Сплит - Црвена Звезда 84 : 88 Чисто да се констатује да мора да се освоји Супер лига, да би нам ишта успело... А које су шансе за тако нешто када једва добијемо Сплит (додуше без Тадије и Гуровића)... ![]() |