Delije
ФК Црвена звезда - 2013/14 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда - 2013/14 (/showthread.php?tid=1879)

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - 100%anti crnobeli - 10-18-2013

Не улазећи сад да ли је Џајић одговоран за проневере силног новца из Звезде или не,  шта мислите да његова аболиција од прошле године, од стране председника државе, нема цену?

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - KizaLion - 10-18-2013

(10-18-2013, 03:20 PM)Пијанац link Wrote:
Quote:Da li imate i osećate podršku gospodina Aleksandra Vučića?

"Mnogo sam srećan ako je tako... Pošto mislite na gospodina Vučića. Za mene je čast ako me poštuje i ceni. Prvo, ako me poštuje i ceni to je zbog sportskih rezultata koje sam postigao u Crvenoj zvezdi, a on je veliki zvezdaš. Preko toga, posebno mi je drago ako me poštuje kao osobu i kao ličnost. To ni pred kim neću kriti", rekao je.

Ово не знам да ли је за ''Слике данашње Србије''!? Као држава, као друштво, као народ смо дотакли ДНО! Да један Драган Џајић, најбољи фудбалер у оквирима СФРЈ свих времена, највећа легенда Црвене звезде, најбоље лево крило света, мора овако да подилази једном политичару. Шта је за нас, буранију остало, ако један Драган Џајић мора овако да прича?

Где је РЕАКЦИЈА на овакве ствари? Ово је пораз свега што Црвена звезда представља и што је деценијама представљала!

Oвде у реченици Џаја наводи три пута АКО. Мајка му стара, па он ваљда најбоље зна дал га поштује или не. Ил шта покушава можда рећи? Да више поштује Дебелу Свињу с тону динамита него Џају?

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Pijanac - 10-18-2013

(10-18-2013, 08:32 PM)100%anti crnobeli link Wrote:Не улазећи сад да ли је Џајић одговоран за проневере силног новца из Звезде или не,  шта мислите да његова аболиција од прошле године, од стране председника државе, нема цену?

Такође не улазећи у исто сматрам да је оваква реторика поражавајућа. Драган Џајић је предводник покрета званог Црвена звезда. Први међу нама. Драган Џајић, када се оглашава, то је оглашавање Црвене звезде. Ако дозволимо да ово прође тек тако, ако пристанемо на ово, ако се понашамо као да нас то не дотиче, сутра ћемо доћи у ситуацију да ћемо сви ми морати тако поданички да говоримо.

Каква год да је услуга учињена, на понижавање Црвене звезде и њених легенди никада не смемо да пристанемо. Ако један Душко Вујошевић прети са свих оних 2137 што му се окупи на стадиону, зашто ми ћутимо? Има нас толико колико нас има, нико не би волео да нас види незадовољне на улицама!

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - херцеговац - 10-18-2013

Зар се заборавио Север и упад Слобине мурије?

Ако ћутимо ко пизде онда смо изгубили функцију која нам је намјењена у друштву!

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - CEBEP - 10-19-2013

Помињање крмка на Делије Кафеу је тотално дегутантно а да не говорим у контексту Џаје па зато предлажем да се мало више иде у шетњу...
Људи, само здрава памет, хладна глава и рационално сагледавање ствари нас вади из проблема у које смо запали...
Ни ја нисам у стању да ову претходну реченицу напишем у сваком моменту па сам зато сада пожурио јер ће ме мука ухватити сутра када видим нашу веселу дружину на Маракани...

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Pijanac - 10-19-2013

(10-19-2013, 02:25 AM)CEBEP link Wrote:Помињање крмка на Делије Кафеу је тотално дегутантно а да не говорим у контексту Џаје па зато предлажем да се мало више иде у шетњу...

Колико год било дегутантно, треба понекад споменути, јер је на жалост све повезано са политиком. А Бога ми има шта и да се научи. Ова имитација човека је на буку и безобразлук избоксовао солидну финансијску ињекцију за секцију коју као тренер предводи. Такође, не можемо занемарити да је он спреман стварно да се бори за клуб чији је део. Ставио је муда у процеп и целе прошле сезоне пљувао власт која наводно помаже конкуренцију. Као што рекох, за то је награђен. Чим је награђен, није стао, него је поново ставио муда у процеп и извршио кривично дело тероризам, када је у питању стадион. И уместо да је процесуиран, он је похваљен да је у праву.

Са друге стране брда, ми сви полако постајемо део ове реторике коју је изнео Драган Џајић. И тако се понашамо већ скоро годину дана. Из уста функционера, струке, спортиста, новинара и свих који имају везе са нашим клубом чујемо искључиво поданичку реторику, захвалност и величање лика и дела једног политичара. Ми као навијачи не залазимо у ове детаље, већ се држимо уздржани, а уздржано држање обично значи одобравање. А шта смо добили? Осим етикете да нас предводи утицајни политичар, нисмо добили НИШТА. Ни транспарентну финансијску ињекцију, ни поштен руководећи кадар који нам је потребан као 'леба. Добили смо Кокезу, да ради комбинације, да буши сваки покушај исправне приче, да прави раздор унутар клуба и спрема терен за неминовно...

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Војник_севера - 10-19-2013

Quote:Са друге стране брда, ми сви полако постајемо део ове реторике коју је изнео Драган Џајић. И тако се понашамо већ скоро годину дана. Из уста функционера, струке, спортиста, новинара и свих који имају везе са нашим клубом чујемо искључиво поданичку реторику, захвалност и величање лика и дела једног политичара. Ми као навијачи не залазимо у ове детаље, већ се држимо уздржани, а уздржано држање обично значи одобравање. А шта смо добили? Осим етикете да нас предводи утицајни политичар, нисмо добили НИШТА. Ни транспарентну финансијску ињекцију, ни поштен руководећи кадар који нам је потребан као 'леба. Добили смо Кокезу, да ради комбинације, да буши сваки покушај исправне приче, да прави раздор унутар клуба и спрема терен за неминовно...

Ово су за мене две кључне реченице које сам болодовао.Ко је Александар Вучић и чиме је он задужио Звезду и уопште земљу да би никад полтронскије и без достојанства пљували на себе и понижавали се?Није ствар толико ни у Вучићу,мени је дегутантнија појава од спомињања тог ТНТ терористе та да смо постали најгори полторони.Ако један Дрган Џајић човек као што неко рече први међу нама говори таквим речником,шта онда нама остаје?Ко је тај Кокеза да прави раздор у клубу?Драже ми је и да изгубимо стадион и да све изгубимо,само да не изгубимо душу..Звезда је нешто више од свега овога и ове целе приче.Звезда није за мене симбол полтронства и улизица,а баш супротно.Ово су неке јако важне ствари о којима по мени треба да разимислимо.Можемо да се зовемо и даље Цревна Звезда,али ако изгубимо дух звездаштва готови смо.

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - rukometas_bg - 10-19-2013

Мало је глупо да се тупи након 5 постигнутих голова, али оног Стојановића треба најурити још јуче.
Да ли тај човек учествује у утакмици уопште. Какве су оно измене мајко моја.

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - bQxi - 10-20-2013

А што је направио 2 измене на 7 и 2 минута до краја, а цело друго полувреме се мрцваримо, уместо да је унео мало енергије. Стварно је дунстер. Капа доле Ковачевићу, уби се дечко за сваку лопту.

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Pijanac - 10-20-2013

Биће промене! ;D

[Image: 5_stanislav_karasi.jpg]