Delije
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 (/showthread.php?tid=985)

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Maximiliano - 07-10-2006

Ovo mi je jako sumnjivo....... ja sam pisao o ovom fudbaleru malo gore, da je za njega zainteresovan JAKO zagrebacki Dinamo! Daj boze da se stvarno izgubio.......mada mislim da nije toliko glup, kad je vec igrao u Evropi! :zbunjen

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - slobodan11 - 07-10-2006

Fabio se već pridružio pripremama crveno-belih i zadužio opremu, a po dolasku je za "Novosti" rekao:

"Prihvatio sam poziv Zvezde i mislim da ću sve zadovoljiti pošto sam igrao u Evropi, jakim ligama, i mogu brzo da se uklopim. Znam šta su klupski planovi što je veliki izazov i za mene u karijeri."
Sportske vesti

Kako to ne razumem? Zar se nije izgubijo ?

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - slawisha - 07-10-2006

Neka stave kilu banana na put, i cekaju iza grma! Pojavice se taj, mora! Big Grin Big Grin :lol:

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Maximiliano - 07-11-2006

Salu na stranu....jel zna neko pouzdano dali se prikljucio ostalim igracima?! Sad je Utorak 10:40, a on je ( kao ) nestao u Nedelju. stvarno, meni je sve ovo jako sumnjivo, taman sam pomislio da smo popunili rupu pozadi, kad kreten se izgubi.... :bes :batine :boks

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - OrtoDelija - 07-11-2006

Imam osecaj da je slucajno skrenuo za Zagreb... Big Grin :bes :boks

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - archer - 07-11-2006

Ako sam dobro razumeo, mi treba da igramo utakmicu nedelju dana pre tekme sa pobednikom meca Limasol-Kork. To pada najverovatnije u sredu 19. jula na Mari. Da li se zna protivnik i vreme?

Brazilac koliko ja znam je stigao.

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Maximiliano - 07-11-2006

archer, jel to o Fabiju, znas pouzdano da je medju nama, ili citas (isto ko i ja) :zbunjen negde komentare u vezi njega??

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - kiki - 07-11-2006

Sutrasnji Danas Smile
MISTERIJA REŠENA - FABIO DA SILVA ODUSTAO, STIŽE NOVI BRAZILAC
Šampion ne želi više da produbljuje priču oko nestanka, čitaj odustajanja, Brazilca Fabia Alveša da Silve s obzirom na to da je više nego očigledno da iskusni štoper nije zalutao u Austriji, već da se neprofesionalno poneo i da nije ispoštovao dogovor koji je postigao sa predsednikom Crvene zvezde Draganom Stojkovićem. Ovakav rasplet situacije naterao je crveno-bele da se rapidno bace u potragu za novim potencijalnim pojačanjem za poziciju štopera.
- Dolazi novi Brazilac, takođe ponovo je reč o igraču koji igra na poziciji štopera. Ne bih da otkrivam ime, jer ne želim da malerišem - rekao je prvi čovek Crvene zvezde Dragan Stojković.

Cinjenica da je doticni za 9 godina promenio 11 klubova, ovu vest ne cini senzacionalnom. Mozda je ovako i bolje.

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - slawisha - 07-11-2006

Quote:Sutrasnji Danas Smile
MISTERIJA REŠENA - FABIO DA SILVA ODUSTAO, STIŽE NOVI BRAZILAC
Šampion ne želi više da produbljuje priču oko nestanka, čitaj odustajanja, Brazilca Fabia Alveša da Silve s obzirom na to da je više nego očigledno da iskusni štoper nije zalutao u Austriji, već da se neprofesionalno poneo i da nije ispoštovao dogovor koji je postigao sa predsednikom Crvene zvezde Draganom Stojkovićem. Ovakav rasplet situacije naterao je crveno-bele da se rapidno bace u potragu za novim potencijalnim pojačanjem za poziciju štopera.
- Dolazi novi Brazilac, takođe ponovo je reč o igraču koji igra na poziciji štopera. Ne bih da otkrivam ime, jer ne želim da malerišem - rekao je prvi čovek Crvene zvezde Dragan Stojković.

Cinjenica da je doticni za 9 godina promenio 11 klubova, ovu vest ne cini senzacionalnom. Mozda je ovako i bolje.
Mozemo li nize da padnemo? Ima li jos neki igrac da hoce da nas zajebe? Da li mi uopste licimo na ozbiljan klub? Pricamo o LS aa jebe nas ko stigne, lafo se izgubio! :bes I zasto Brazilci? Ako je Brazilac ne mora da znaci da je dobar, pa videli smo taj Brazil na SP, nisu ni oni sto su bili! A ovo su neki lauferi iz tog Brazila!

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Devil - 07-11-2006

Mislim da je koincidencija to sto su i ovaj taliban i taj novi koga Piksi pominje Brazilci. Ne jurimo mi stranca samo zato sto je stranac, nego zato sto nam treba iskusan igrac, a toga u nasoj ligi nema.