Delije
Судбине Звездиних екс-играча? - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Судбине Звездиних екс-играча? (/showthread.php?tid=1024)

Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - zvezdinsin - 08-23-2010

Претпоставио сам да ћеш ти да евоцираш успомене Winkпротив Земуна ако се не варам и пенал смо промашили,било је до јаја мучење.
То је била она утакмица,подршке Косову.

Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - luconi - 08-27-2010

Каква пичкетина овај Стојковић...
http://www.mondo.rs/s180977/Fudbal/Vladimir_Stojkovic_potpisao_za_Partizan.html

Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - Мобилисан - 08-27-2010

Ја сам у јебеном шоку!

Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - MACAK - 08-27-2010

Руке му се осушиле,један раћа није хтео у Олимпијакос зато што је наш клуб а ово наше гов...

Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - Darko - 08-27-2010

Да ли је ово неки паралелан свет где све није онако како треба да буде, шта је ово  :o Влада Стојковић заклети циган :o , руку у ватру сам смео да ставим да неће прећи код стоке  Sad Шта се бре ово догађа у пм  >Sad

Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - Mikelandjelo - 08-27-2010

Како? Зашто? Ја не вјерујем. Је ли он нормалан? Као да ме неко ошамарио.

Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - CEBEP - 08-27-2010

Е, то би било то. Свака даља прича и пичкарање престају од овог момента.

Надам се да су вам сада свима јасне речи песме нашег Севера:

”Поставља се питање ал’ то већ знају сви,
комплекси су не излечиви!”

Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - Igor_RS - 08-27-2010

Он је увек био дечко дебил... зашто вас то чуди? А ови би узели и говно само да је наше, па нек' смрди до миле воље...

Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - ЧИЧА КЕЖУЛТРА - 08-27-2010

:o...људи па ово је одлично...они су пресрећни јер су добили играча који је играо у великом клубу као што је Звезда и који има искуство играња у таквом клубу па сада у њиховом спортском колективу могу да свакодневно дркају на то што имају два играча из  клуба Европског и Свјетског шампиона!!!...( што рече брат Север "комплекси су неизлечиви"), а њему је горе јер ће сваке седмице видјети како на пар корака од стадиона његовог клуба, ријеке људи долазе због ЉУБАВИ да гледају утакмице свога вољеног клуба којег је он нажалост некада био члан...
Па искрено, зар је неко стварно очекивао да још увијек постоје велики играчи?!...њихово вријеме је прошло, када се играло из срца, сада новац врти све...
А каже лијепо она-"сви играчи пролазе, и тренери и чланови управе"...ил` што Симона рече "лако је управи , лако и играчима , нека се не пореде они с` навијачима, они се продају, одлазе и долазе"....

Од мене искрено, све најбоље према њему, нека игра и ту Лигу "шампиона", нека по ноћи дрка на подршку коју имају наши момци у Звезди сваког викенда, нека на крају сезоне уствари схвати како је лијепо гледати у леђа Звезди, и како је само фин осјећај савјести (ако је има) када си продана душа...

ЗВЕЗДА ЈЕ ЖИВОТ, СВЕ ОСТАЛО СУ СИТНИЦЕ...!!!...

Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - Горгонзола - 08-27-2010

(08-27-2010, 10:24 PM)ЧИЧА КЕЖУЛТРА link Wrote: :o...људи па ово је одлично...они су пресрећни јер су добили играча који је играо у великом клубу као што је Звезда и који има искуство играња у таквом клубу па сада у њиховом спортском колективу могу да свакодневно дркају на то што имају два играча из  клуба Европског и Свјетског шампиона!!!...( што рече брат Север "комплекси су неизлечиви")
ЗВЕЗДА ЈЕ ЖИВОТ, СВЕ ОСТАЛО СУ СИТНИЦЕ...!!!...
То је то...исто размишљамо...
У року од 5 минута сам добио 3 смс-а са питањем:Јел Влада Стојковић прешао
код стоке...и доообро се насмејао  ;D
Кад је он могао да пређе преко свега и дође у...где је дошао...зашто би
се ми нервирали...њему на душу...
А да сам на месту гробара мислим да би ме био блам...а они славе
такве... који су љубили грб највећег ривала...