Delije
ФК Црвена звезда - 2013/14 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда - 2013/14 (/showthread.php?tid=1879)

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Војник_севера - 10-14-2013

Ове се очигледно све спрема за један сценарио,а то је да Вучић каже ево ја сам све покушао,као још једном се доказало да овај систем управљања не функционише.Мора приватизација и тачка.Не само да нам није помогао него нас је очигледно гурнуо у још већи понор заједно са свијим верним слугама.Да ме неко не схвати погрешно нису цветале руже ни у Лукићево време,али ово медијско силовање Звезде је незабележно и то гле чуда од стране инструисаних играча и добро опробаних спин-мајстора.Ако се играчима не свиђа нека иду.Неко је говорио да не треба свој бес да искљујемо над њима него над онима коју си их довели.Ето сада они се директно,а непотребно јављају као адвокати тих истих који су одговорни за  ову свињарију.

Право кажеш Пијанац,и мени мирише на то читајући ту вест.

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - bQxi - 10-14-2013

Дао бих ја њима минималац, па да видимо ко је велики Звездаш, ко воли клуб.

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Pijanac - 10-14-2013

Стигао је и ''одговор''!

http://www.mojacrvenazvezda.net/74238/2013/10/14/i-uprava-fk-reagovala-saopstenjem/#.UlwoRlNn3Rc

Овакво брукање никада у историји клуба није било.

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - delije-lipljan - 10-14-2013

све да иде у красни, ДОКЛЕ ВИШЕ ??? сви имају проблема,сви, и комшије и остали,али нико се бре не жали, нико не кука... Е смучило ми се више ! Као да се то намерно ради,хоће да нас срозају скроз ,и то НАШИ ,не Толе,не Мишковић, не Весић,него наши. Како да нашима запушимо уста,да не лапрдају много ,већ да РАДЕ ?!

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Rodjak sa Severa - 10-14-2013

"Како бре то играте,
управа шта је са вама?
Доста више ове бруке!
Кофери се смеше вама!"

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - херцеговац - 10-14-2013

На слиједећој утакмици треба им скренути пажњу да нису 'коне на кахви', него руководиоци клуба, а самим тим и да имају обавезу да свој џиберлук оставе на капији клуба.

Свиђа ми се идеја да се помогне клубу. Ако се могла акумулирати толика енергија на Северу и поред толико лоших потеза и резултата, сматрам да не би било проблема ни организовати акције.

Наравно,
како је речено никако ништа уплаћивати на рачуне клуба, јер што би рекли криво ми је што су нашу и што нису управа неког другог клуба. Своје личне сујете не могу да спутају, а да истакну интерес Црвене Звезде.

-скретање са теме-
Зашто сам презирао оно сачекивање спортиста послије неког трофеја? Зашто ми је то увијек било одвратно?

Успут, замјерише ми Делије из Бијељине што сам узео њих у лошем контексту. Уз извињење и одговор на предходна два питања:

Поред осталих и Бијељинци су отишли да би помогли да се извуче преко 4 000 људи из Возуће, тј. из пизде материне у односу на Бијељину. Возућу су опколиле јаке турске снаге и држале их неколико мјесеци под опсадом. Покушано је преговорима извући народ, али су они пропали. послије тога је услиједила акција у којој су турци добили дегенек да их и сада боли.

На крају је приказан повратак и почетак славља на улицама.

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - KizaLion - 10-15-2013

http://www.kurir-info.rs/skandal-fudbalerima-crvene-zvezde-demolirani-automobili-i-ostavljeni-samponi-clanak-1035671

Ипак је од говњивог пичкоустиног Курира, треба бити обазрив..

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Pijanac - 10-15-2013

Рекапитулација досадашњег дела сезоне:

- Врховни господар ангажује чувеног манипулатора на место саветника.

- Сезона почиње чувеним нападима на Толета (црко да Бог да)

- Док се обезглављен народ бави Толетом (црко да Бог да), врховни господар најављује приватизацију.

- Његови оперативци, који су по Звезду 50 пута гори од Толета (црко да Бог да), почињу да раде у том смеру.

- Оркестрирано буше Џају.

- Преко таксисте Мишка, ангажују тренера послушника.

- Тренер послушник не успоставља игру и резултати тога постају видљиви на терену.

- Успостављају систем управљања, пун личних конфликата, који обезглављеном народу треба да се прикаже као заостао и неодржив.

- У то име се користе играчи, као и директор омладинске школе, да потврде да је систем неодржив.

- Величају се услови у мањим клубовима, где се између редова да прочитати да се мисли на оне који су већ приватизовани.

- Играчи, под ко зна каквим обећањима или претњама, сав бес обезглављеног народа тим поступком потпуно оправдано привлаче на себе, а оперативци остају да раде у миру на свом плану.

- Рат саопштењима унутар клуба постаје неподношљив, чиме поново говоре да је систем управљања неодржив.

- Прави се атмосфера да се свакоме ко навија за овај клуб буквално клуб згади, јер када год се помисли да горе не може, они покажу да може.

Следи нам Скупштина за 10 дана на којој МОРА да дође до круцијалних промена. Ако остане статус кво, црно нам се пише. Моја очекивања су превасходно везана за Џају и за навијачку групу Делије Север.

Од Џаје очекујем један од два радикална потеза. Ако има снаге, нека их све најури и нека направи сопствени Управни одбор, макар то вукло са собом озбиљне резултатске последице. Ако нема снаге, нека се повуче и нека јавно каже због чега је то учинио да би ми имали исправну слику о онима који остају у клубу.

Од нас очекујем да не будемо лутке у позоришној представи, већ да се ухватимо одговорности према рођеном клубу. Можда је и касно, али Звезди толико дугујемо.

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - luconi - 10-15-2013

Свака ти је на месту и Бранкица би ти позавидела на овоме...  Али...
(10-15-2013, 10:53 AM)Пијанац link Wrote:Од Џаје очекујем један од два радикална потеза. Ако има снаге, нека их све најури и нека направи сопствени Управни одбор, макар то вукло са собом озбиљне резултатске последице. Ако нема снаге, нека се повуче и нека јавно каже због чега је то учинио да би ми имали исправну слику о онима који остају у клубу.
Како ово мислиш?? Исти тај врховни га је довео да би искористио то свето име, не може он ту ништа да уради...
(10-15-2013, 10:53 AM)Пијанац link Wrote:Од нас очекујем да не будемо лутке у позоришној представи, већ да се ухватимо одговорности према рођеном клубу. Можда је и касно, али Звезди толико дугујемо.
А ово да треба ТРЕБА и те како! ДЕЛИЈЕ су последњи стуб одбране ФКЦЗ! тако треба и да се осећамо јер ако не буде било нас неће бити ни Звезде...

Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - CEBEP - 10-15-2013

Е ево овако...

(10-15-2013, 10:53 AM)Пијанац link Wrote:Ако нема снаге, нека се повуче и нека јавно каже због чега је то учинио да би ми имали исправну слику о онима који остају у клубу.

Ово је суштина ствари. Кога нема без њега се може. Господо и дотични, ако нисте способни да водите клуб по савременим принципима, скидајте се да не црвенимо због вас више на улици. Већ сам о овоме писао али мислим да Џаја нема знања а ни могућности да ово све изведе сам и онако како би то требало. '91 је била пре 22 године а стање у политици, економији па и у фудбалу се радикално променио на боље или горе....

Лично ме не би изненадило да после Скупштине буде ”тресла се гора....” варијанта. Поверење је одавно изгубљено а позитивне енергије је све мање.....