![]() |
Актуелности из домаћег спорта - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: Актуелности из домаћег спорта (/showthread.php?tid=1867) |
Одг: Актуелности из домаћег спорта - luconi - 10-09-2014 Поента целе моје приче је да много већу тежину има то када цео стадион скандира против њега него само једна трибина, тако би медији сутрадан објавили као главну вест да је дерби остао у сенци увреда на рачун председника фуд. савеза, па да видим шта ће тада рећи када цела јавност упре очи у њега... Одг: Актуелности из домаћег спорта - Pijanac - 10-09-2014 (10-09-2014, 05:03 PM)luconi link Wrote:Који си ти буквалиста... човече непоправљив си... :-\ Ма извини ме ти процењиви! ![]() Без тога, ове приче спадају у улична нагађања која служе таквима процењивима као што си ти да се пале. ![]() Да ли искрено верујеш да би нас Гробари подржали у било чему, а камо ли у овоме? Одг: Актуелности из домаћег спорта - luconi - 10-09-2014 (10-09-2014, 05:53 PM)Пијанац link Wrote:Без тога, ове приче спадају у улична нагађања која служе таквима процењивима као што си ти да се пале. Мени није требао овај ''окидач" да бих се "напалио", исто ово сам мислио и пре и после овога, то што су они носили мајице са толетовим ликом, имали га на барјаку мислим да им се већ једном обило о главу, јер он као курва час трчи тамо час овамо, грлио се са једнима и са другима, а у суштини све нас је намагарчио и супер му иде... Колико се сећам сви су изашли у шетњу против навијачких жртава... Што се мене тиче слободно може да их боли курац за целу причу око овог смрада, али доћи ће и они на ред, само што ће проћи много горе од нас јер ће остати и без стадиона који ће исти да им узме за његову репрезентацију. Куцнуо је последњи час да се нешто уради поводом свега а ти само калкулиши и тражи папире, што не напишеш Вучићу неко писмо?? ![]() Одг: Актуелности из домаћег спорта - Pijanac - 10-09-2014 Куцнуо је последњи час? ??? Да сам ти узео динар сваки пут кад си ми то рекао у последњиx 5 година, до сада би кућу на Дедињу саградио! ![]() ![]() И са којом навијачком сценом би ти да дижеш устанак? Гробари и ми све радимо контра једни другима све и да нам се то обија о главу. А остатак сцене сматра нас и њиx за највеће зло српског фудбала. Значи не Толета, не Савез, не клупске главешине, већ клубове Црвену звезду и Партизан. Одг: Актуелности из домаћег спорта - luconi - 10-09-2014 (10-09-2014, 09:14 PM)Пијанац link Wrote: Потрајаће то са тобом... ![]() Одг: Актуелности из домаћег спорта - luconi - 10-09-2014 (10-09-2014, 09:14 PM)Пијанац link Wrote:И са којом навијачком сценом би ти да дижеш устанак? Гробари и ми све радимо контра једни другима све и да нам се то обија о главу. А остатак сцене сматра нас и њиx за највеће зло српског фудбала. Значи не Толета, не Савез, не клупске главешине, већ клубове Црвену звезду и Партизан.Па каква смо ми то онда навијачка сцена?? А сви се као нешто позивамо како смо најбољи, како ово, како оно, а не можемо да дигнемо један пишљиви устанак против криминалаца у савезу! Па онда и треба да нас јебу кад не можемо за толико да се сложимо! Одг: Актуелности из домаћег спорта - Pijanac - 10-10-2014 Поента је да је теби доста да ти неко каже ''Толе је лопов'' и то одмах скачеш к'о опарен. А неким другима је доста да се каже ''Вучић украо титулу'' и они исто тако скачу к'о опарени. А мени сте сви ви исти, само вас боје деле. ;D Одг: Актуелности из домаћег спорта - luconi - 10-10-2014 Ти више ниси свој од како си опет кренуо да учиш... ![]() Одг: Актуелности из домаћег спорта - KizaLion - 10-24-2014 Фудбал нам је дотакао дно оваквом данашњом и скандалозном одлуком. Да навијачи нису упали у терен, да редари нису тукли њихове играче, одлука би била много боља и у нашу корист. Овако, плаћамо цех и због других ствари и лоше организације. Чини ми се да су Шиптари највећи добитници у целој причи.. мада су очекивали бодове. Да не причам 2 утакмице без публике (срећом не играмо с Португалцима). Погурали су данске хомосексуалце и португалске цигане. Све у свему, катастрофа. Одг: Актуелности из домаћег спорта - Pijanac - 10-24-2014 Шиптари, иако су дигли буку након одлуке, су дефинитивно боље прошли. Кад се подвуче црта, 0 бодова обема репрезентацијама, казна 100 сома обема репрезентацијама и нама приде 2 утакмице без публике. Ово је дефинитивно крах дипломатије ФСС-а, којима је шатро добар однос са УЕФА био један од главних аргумената који су народу сервирали када се постављало питање зашто баш ти људи седе у Савезу. Имали су ситуацију где је противничка страна потегла по УЕФА стандардима најтежу могућу провокацију, ону политичку која је најстроже забрањена, и коју су правдали заиста смешним аргументом да Албанија другу заставу нема. Зицер за нас, рекло би се. Међутим, они тај зицер нису реализовали и зато би морални чин био да комплетно руководство поднесе неопозиве оставке. Али те оставке никако не смеју да траже ''само један клуб и његови навијачи'', већ би комплетна јавност морала да устане против ФСС-а. Звезда би у овоме мудро морала да остане по страни. Ако ли се укључи, све ће се свести поново на клубаштво и оде мас' у пропас'! |