Delije
ФК Црвена звезда 2012/13 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда 2012/13 (/showthread.php?tid=1790)

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - NightMare - 11-04-2012

(11-03-2012, 11:13 PM)KizaLion link Wrote: лош дан заиста.
Који ће се претворити у лошу сезону ако наставимо овако како си навео. А не видим наговештаја да ће бити другачије. Мислим да је првенство завршено, пет бодова минуса и дерби који Јанковић неће умети да добије (једино да ови на муда и на атмосферу нешто извуку) постаће превелики заостатак за пролећни део.

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - dadax - 11-04-2012

Катастрофално суђење, поред ове грешке којом је директно утицао на резултат и ток утакмице сецкао је  игру, дозвољавао да се одуговлачи игра итд. Сва тројица судија су заслужила непролазну оцену.
С друге стране од наших пролазна оцена само за Мудринског и Бајка. Јагодинци су увек за корак били ближи лопти и боље се кретали. Шта је у питању, не верујем да је недостатка снаге, већ пре свега недостатак воље и жеље за победом. Потпуно одсуство победничког менталитета! То никад није била карактеристика Звезде!
Ви доле на терену још једном размислите чији дрес носите  >Sad :-[

Моје мишљење је да је судија стриктно применио правила ФСС-а и Судијске организације:

* За досуђен непостојећи пенал против Црвене Звезде, предвиђена је новчана или друга материјална награда.
* За досуђен непостојећи пенал против Партизана, предвиђена је затворска казна у трајању од 3 до 5 година.

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - bQxi - 11-04-2012

Не лош дан, него лоша деценија  ;D

Не могу да схватим човек који је свирао пенал, како, зашто? Имао је отворену ситуацију, није био заклоњен играчима да није могао да види, помоћни који је био у бољој позицији такође имао чисто да види да пенала није било. Оркестрирано. Нема идемо даље, идемо курац сад кад је 5 бодова. Па ови наши балвани нису способни да стигну 1 бод разлике, а не пет. Поготово у овим условима и по овим новим судијским правилима. Ми морамо бити свесни, ако желимо да узмемо титулу, да морамо да мељемо противнике на Маракани, ту НЕ СМЕ да се губи! Поготово у овој ситуацији, 2 кола пред дерби, па јеботе, не можете сад да зајебете.

Са друге стране и поред тог пенала, шта има да тражимо ако не можемо да победимо Јагодину? Треба да буде 5:0 да газимо, да ломимо, да ни један пенал, црвени картон, округла лопта и Толе воле не могу да поремете то што смо бољи. Кад ти брате водиш са пар голова разлике, ко ће те стићи? Мислим да Јагодина не би могла у било ком случају. Али да би се дошло до пар голова разлике, мора да се тренира мало, да се шута на празан гол, да се додаје, клизи итд.

Страшно су ме нервирали апалузи на крају. Мислим да није било потребе за тим. У Суботици када после најсрамнијег пораза у последњих неколико година ми их не напушимо, ово је била права прилика за то. Извиждати их, да се запита сутра, да га мучи мало савест. Са друге стране питање да ли уопште размишљају о томе као ми или пиче да глуме у спотовима и преврћу чашице по сплавовима.

Сад треба рећи идемо даље, а даље нема. Дерби се мора добити по сваку цену. Сами су себи одредили притисак овим поразом и сами нека се искупе. 5 бодова је превише, не желим да кажем недостижно, али много је.

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - luconi - 11-04-2012

К Р А Ђ А!!!

Претерујем са уписима и вероватно ћете ме напушити али јаче је од мене. Ако је сазван УО, нека донесу радикалну одлуку. Напуштање такмичења без услова и без обзира на последице. Казниће нас неком петом лигом као Ренџерс али ћемо онда са својом децом, пар искусних бетонџија и десетак хиљада на трибинама да играмо фудбал. Ми смо Црвена Звезда, највећи клуб на Балкану а не кловн у овом циркусу од такмичења. Не смемо ником да дозволимо да нам се због комплекса подсмева и овако иживљава.

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - Војник_севера - 11-04-2012

Непостојећи пенал,само 3 минута надоканде,сецкање игре.Лоша игра прво полувреме,феноменалних првих 20 минута  другог полувремена.

Примедбе на суђење  стоје,али и не стоји да се бунимо(као клуб) јел се као клуб нисмо претерано ни борили када је Караџић други пут изабран,чак смо дали легитимитет таквом бесрамном акту.То јест нисмо се борили барем легалним средствима,па и да смо изгбуили,а вероватно би изгубили у тој битци барем би могли да кежмо да смо се свим силама супротставили.Овако тражење алибија у суђењу нема смисла.Просинечки је прошлост,али по мени довођење Јанковића у знатној мери није донело Бог зна шта.Просинечки није изгубио против Рада,барем је извукао нерешени исход,чисто да споменем.

На крају приметио сам тенденцију код наших играча која траје још од времена Просинечког,одиграмо 15-20 минута на мечу као Барселона,а остатак меча не можемо да се саставимо,мислим да је то нека психолошка блокада,пошто су момци више пута доказали да умеју да играју фудбал.

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - bQxi - 11-04-2012

Не видим ни један довољно добар начин за борбу против овога, стварно не знам на који начин може да се бори.

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - rukometas_bg - 11-04-2012

(11-04-2012, 11:04 AM)Војник_севера link Wrote: Просинечки није изгубио против Рада,барем је извукао нерешени исход,чисто да споменем.
Само заборављаш да смо тад имали играча више добар део првог и цело друго полувреме. Чисто да споменем.

Оно јуче није судијска грешка. Кад се досуди офсајд или фаул, па нам требају 2-3 угла и више понављања да установимо дал је био фаул или не. Оно јуче је одрађено намерно. Није то фаул на ивици 16, па да је сумњиво, него метар-два напољу. Ни главног, ни помоћног судију није имао ко да заклони, имали су чисту ситуацију. Немогуће да ни један, ни други нису видели где је направљен фаул.
Још прошлог викенда је било јасно шта нам следи, након хајке после Срема, како нам се помаже. Уместо да васпитају мало наше играче, да не смеш да шутираш противника без лопте док је на земљи, јер је то црвени, дигла се хајка у стилу свиње Вујошевића. Тако је и он причао како Звезди помажу судије, држава, грок грок грок...а нас крали сваки дерби, што на ситно током целог меча, што крупно (тројке из аута). Док је гроктао о томе како смо повлашћени, а они поштени, дешавало му се да чува стражу испред свлачионице док његов другар Даниловић млати судије.

Одг: ФК Црвена звезда 2012/13 - CEBEP - 11-04-2012

(11-04-2012, 11:07 AM)Џукац link Wrote: Не видим ни један довољно добар начин за борбу против овога, стварно не знам на који начин може да се бори.
Ево да пробам да ти помогнем.
Да смо ми какви треба да будемо, никакав толе и оздала багра не би могли ту нешто да ураде. Поента је да смо ми лоши и да смо јуче изгубили титулу.
Још пар Спартака и једна Јагодина до Маја 2013 и то је отприлике то. Распад система је у клубу, Лукић сазива хитан састанак да се разговара о суђењу уместо да се нађе са играчима и најебе им се кеве за онакву игру. Сви су нам други увек криви, а ми уместо да прво почистимо ђубре у нашем дворишту, ми бисмо да чистимо код комшије као да је код нас у кући Ренесанса.
Не кажем ја да је пенал постојао али да смо до тог момента убацили већ 3 комада, о овоме се сада не би ни причало...
И шеста година без титуле и немој сада да неко каже ”па још је рано” за такве закључке.... Рано је само да се сумира број бодова којим ћемо да заостанемо за сточарима....
А онда следи распродаја јер се нема пара и крећемо Јово наново, празна обећања неке нове или садашње управе....