Delije
ФК Црвена звезда 2010/11 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда 2010/11 (/showthread.php?tid=1557)

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Igor_RS - 09-01-2010

(09-01-2010, 11:02 PM)zestone link Wrote:Доста људи прича да се види напредак у игри, од када је Кристић тренер, ја искрено то не видим. Али могуће да сам слеп. Сматрам да Кристић и није толико лоше решење, ако се узме у обзир да Гроф није могао (а питање је колико је упућен у наш фудбал и колико би му требало времена да упозна екипу), да Муслин није хтео (а ионако је почео да ми иде на к.........)... Једино ми је непознаница ситуација око АЈ. Звезда са њим није имала пораз у првенству, али није ни узела титулу. А још не могу да му заборавим када је у сред Београда изгубио од другог тима Болтона.

Можда се и нама посрећи као овим павијанима поред нас. Њима да не дође овај Кристићев другар из клупе, к......... би узели титулу и поред наших киксева.
Веома оптимистички...

Кристић на клупи још продубљује ову нашу агонију, још један у низу лоших спортских потеза ове управе. Ово није пут ка стабилизацији клуба, ово је пут ка новим ломовима...

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - zestone - 09-01-2010

(09-01-2010, 11:19 PM)ЦЗБГ link Wrote:[quote author=zestone link=topic=3835.msg82986#msg82986 date=1283382165]
Доста људи прича да се види напредак у игри, од када је Кристић тренер, ја искрено то не видим. Али могуће да сам слеп. Сматрам да Кристић и није толико лоше решење, ако се узме у обзир да Гроф није могао (а питање је колико је упућен у наш фудбал и колико би му требало времена да упозна екипу), да Муслин није хтео (а ионако је почео да ми иде на к.........)... Једино ми је непознаница ситуација око АЈ. Звезда са њим није имала пораз у првенству, али није ни узела титулу. А још не могу да му заборавим када је у сред Београда изгубио од другог тима Болтона.

Можда се и нама посрећи као овим павијанима поред нас. Њима да не дође овај Кристићев другар из клупе, к......... би узели титулу и поред наших киксева.
Веома оптимистички...

Кристић на клупи још продубљује ову нашу агонију, још један у низу лоших спортских потеза ове управе. Ово није пут ка стабилизацији клуба, ово је пут ка новим ломовима...
[/quote]

Што рече неко горе, видећемо већ за 2-3 месеца. Али ако се испостави да је ово још један лош потез Управе, испуцаће и последњи кредит код мене. Много су кредита зарадили вредним радом, али су на спортском планубеома подбацили. Једини разлог због кога не пљујем овај потез је тај што тренутно стварно нема ниједан адекватан тренер, а да је слободан. А такође се надам и да ће Гаспром умешати прсте, ако ово не буде функционисало. Нису луди да дају паре, а да оне пропадају због неко Аџића и њему сличних.

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Igor_RS - 09-01-2010

Зашто се чекао септембар да се нађе тренер? Лако је сад причати како неће нико да преузме клуб. Тренер је требао још у јуну да се доведе, а не да гледамо ону фигуру на клупи...

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - NightMare - 09-02-2010

(09-01-2010, 11:38 PM)ЦЗБГ link Wrote:Зашто се чекао септембар да се нађе тренер? Лако је сад причати како неће нико да преузме клуб. Тренер је требао још у јуну да се доведе, а не да гледамо ону фигуру на клупи...

Управо то. Али ако је то тада урађено, по сличној логици је бесмислено мењати тренера који је почео да побеђује. За Смедерево мислим и да није крив, није он промашивао зицере. Е сад, докле ће тај период у коме побеђујемо трајати и да ли је Кристић алиби у случају неуспеха, остаје да сачекамо.

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Мобилисан - 09-02-2010

(09-01-2010, 11:38 PM)ЦЗБГ link Wrote:а не да гледамо ону фигуру на клупи...

Па и Кристић ће вероватно бити фигура, али за разлику од претходне, чини ми се да гради ауторитет.

Да одговорим за игру. Онда сам ја изгледа слеп! Па сети се утакмице против Слована овде и тамо, погледај последње утакмице претходног првенства, ми игру нисмо имали. Нису били у стању да повеже 3 течна и тачна паса, а тек нешто више, то је било у домену научне фантастике. А погледај Смедерево, Инђију и Јагодину. Стваране шансе, јбг, неспособни да искористе, али видљив је напредак у игри и да се кроз акције дође до гола.

Паметна ствар, Короман на клупи и уводити га кад одбрана противника више нема снаге, да их разбије брзином, а не дављењем лопте.

Одбрана МОРА на бољи ниво подхитно, јер смо ми са Ђорђевићем позади одмах хендикепирани и имамо играча мање! Док нам се Вилота не врати, треба покушавати укомпоновати гањанина и Михајловића и евентуално нашег капитена, који ако мисли да игра, треба да се уозбиљи и да почне да личи на играча, а не на почетника аматера који подлеће под сваку дубинску лопту.

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Igor_RS - 09-02-2010

(09-02-2010, 12:20 PM)Мобилисан link Wrote:[quote author=ЦЗБГ link=topic=3835.msg82992#msg82992 date=1283384325]
а не да гледамо ону фигуру на клупи...
Па и Кристић ће вероватно бити фигура, али за разлику од претходне, чини ми се да гради ауторитет.
[/quote]
Само не знам како ће то да изведе, можда чаробним штапићем?

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Мобилисан - 09-02-2010

Чаробним, не чаробним, ја причам о оном што видим са трибине. Не видим разлог за постојање предрасуде о томе да нећемо имати доброг стручњака у његовом лику. Мене оптимизам не напушта. Наравно, волео бих и ја да је дошао неко проверен, али ко гарантује да би нам тај неко донео нешто боље. Показаће утакмице да ли сам у праву или не.

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Igor_RS - 09-02-2010

(09-02-2010, 01:44 PM)Мобилисан link Wrote:Не видим разлог за постојање предрасуде о томе да нећемо имати доброг стручњака у његовом лику.
Ја не видим зашто бих другачије размишљао...

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - zestone - 09-02-2010

(09-02-2010, 12:20 PM)Мобилисан link Wrote:[quote author=ЦЗБГ link=topic=3835.msg82992#msg82992 date=1283384325]
а не да гледамо ону фигуру на клупи...

Да одговорим за игру. Онда сам ја изгледа слеп! Па сети се утакмице против Слована овде и тамо, погледај последње утакмице претходног првенства, ми игру нисмо имали. Нису били у стању да повеже 3 течна и тачна паса, а тек нешто више, то је било у домену научне фантастике. А погледај Смедерево, Инђију и Јагодину. Стваране шансе, јбг, неспособни да искористе, али видљив је напредак у игри и да се кроз акције дође до гола.

Паметна ствар, Короман на клупи и уводити га кад одбрана противника више нема снаге, да их разбије брзином, а не дављењем лопте.

Одбрана МОРА на бољи ниво подхитно, јер смо ми са Ђорђевићем позади одмах хендикепирани и имамо играча мање! Док нам се Вилота не врати, треба покушавати укомпоновати гањанина и Михајловића и евентуално нашег капитена, који ако мисли да игра, треба да се уозбиљи и да почне да личи на играча, а не на почетника аматера који подлеће под сваку дубинску лопту.
[/quote]

Слажем се са тобом, скоро све. Чињеница је да нисмо били ни за к....... против Слована и чињеница је првих пола сата (можда и цело 1. полувреме) унаказили Инђију, али после ништа. Нешто смо показали и против Јагодина, мада су и они нама показали, али смо последњих 15 мин. очајно играли, цело друго полувреме смо били прилично слаби.

Надам се да Кристић неће бити само фигура (мада га ниједном нисам видео да се поштено издрао на играче иако је било прилике) и не видим неки бољи потез од постављања њега за тренера, јер ни Муслим ни Гроф и АЈ нису гарантовали титуле, а такође нисам видео ниједног тренера за кога сам био сигуран да ће нам донети титулу. Тако да.... Сва подршка Кристићу и надајмо се пријатном изненађењу. ПОМОЗИ БОЖЕ!!!

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - vuksa - 09-02-2010

Ја не знам зашто су људи толико навалили на Кристића, он је као прво сво време био помоћни тренер, као друго и ови мишеви су довели индијанца који је водио  репрезентацију до 19 година и знам како су играчи за ту репрезентацију позивани....ништа се није питао али баш ништа! Треба пружити шансу Кристићу и да се види онда какав је тренер,шта ако га укења да узме титулу онда ће бити најбољи тренер јер је освојио титулу са никаквим играчима!  8)