Delije
Судбине Звездиних екс-играча? - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Судбине Звездиних екс-играча? (/showthread.php?tid=1024)

Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - Mikelandjelo - 08-22-2010

Батистута Габријеле, за тебе је Пурке Пеле, Пурке мајсторееее ...  ;D

Ненад Стојановић, бивши нападач Црвене Звезде, вратио се у требињски Леотар и већ на дебију голом донио побједу свом тиму против Травника (1:0). Пурке је послије Звезде носио дрес Генка, Брисела, Луч Енергије, Војводине и Јавора.

Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - Igor_RS - 08-22-2010

Пурке је био добар нападач само није имао среће да остави траг у нашем клубу...

Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - Paviljoni - 08-22-2010

(07-19-2010, 07:37 PM)Микеланђело link Wrote: Сад прочитах негдје да Марко Перовић игра за Чикаго. Луда ствар.  ;D

Да, Марка је у Базел довео неки тренер који је прешао у Штутгарт, а дошао је неки хрват да тренира Базел, и довео већ 3 шиптара... Мрзи србе више него било који хрват... И тако Марко није уопште добијао шансу... није био ни на клупи чак... Јавила му се та понуда из Чикага и ето барем игра, па се и ја надам да ће се поново вратити негде у европу... Дао је 2 гола  Smile

Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - CEBEP - 08-22-2010

”Могу да ти пуше Милоје”

Лепо је видети како два Звездина екс-играча помажу један другом. Свака част Декију Станковићу!

Извор: Спортал

Quote:Милојевић: Битно је да сам жив

Некадашњи голман Црвене звезде Звонко Милојевић дане после саобраћајне несреће која се догодила пре три године проводи у Рибарској бањи. Бивши репрезентативац Србије је и поред трагедије која га је задесила по сопственим речима срећан што је жив. Мила су како Белгијанци зову Србина који је наступао за Андерлехт и Локерен обишле колеге из те земље.

- До пре пола године веровао сам да ћу моћи да поново проходам. Међутим, доктори су ми тада саопштили другачије. Био је то велики шок за мене, али опет драго ми је што су ми тако рекли, него да ми дају лажну наду. Провешћу остатак живота у колицима и то је дефинитивно. Када сам могао да ходам проводио сам дан тако што одрадим два тренинга и легнем да спавам. Имао сам невероватно снажно тело, а погледајте ме сада...дођав...Ово је понижавајуће. - рекао је Милојевић.

Милоје је признао да се и несећа дела несреће.

- После саобраћајке догађало ми се да осећам како ми трни у глави. Имам проблема са равнотежом и са памћењем. Половине од лоших ствари које су се догодиле не могу да се сетим. Такође имам проблема са емоцијама, нон-стоп плачем, што ме доводи до љутње и беса. Не знам шта да радим, ужасно је. Ипак, и поред црних мисли које наиђу на тренутак, не смем да се предам. Нисам помислио да је боље да сам умро или слично. Желим да видим како ми деца Младен (13) и Магдалена (9) одрастају. Сину сам био идол, а сада сам у инвалидским колицима и не могу да се играм с њим. Долазе ми једном недељно у посету, а ја их саветујем да буду добри ђаци како би урадили нешто од свог живота.

Белгијанце је занимало да ли трошкове опоравка покрива осигурање.

-  Ма, какво осигурање. Све плаћам сам. Без финансијске помоћи Дејана Станковића не бих могао да приуштим ову терапију. Бања у којој се налазим је најбоља у Србији, али је и веома скупа, јер месец дана кошта 1.000 евра. Прва три месеца трошкове је сносила Црвена звезда, али како се и они налазе у финансијским проблемима, убрзо су престали да плаћају - закључио је Милојевић.

Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - дрвосеча - 08-23-2010

Јако ми је жао овог човека! Људина је био у сваком погледу, и на терену и ван њега... прави Звездин капитен. Није ни једном урадио нешто лоше да Делије морају да се стиде због њега.
Лепо је и од Декија Станковића што му паре нису удариле у главу, и што је ово најмање што може да уради за свог пријатеља, кума, и бившег саиграча.

Било би лепо да Милојевића доведу опет на атлетску стазу Маракане на некој утакмици, не мора да буде дерби, да га опет поздравимо скандирањем.
"Волим те Милоје, волим те Милоје, без тебе на голу стварно труло је!".

Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - zvezdinsin - 08-23-2010

Опет ће да јебе Турке,Стојановић Пурке. ;DИако је код нас био у сенци Жигића и Пантелића,био ми је један од омиљених играча.
Гол у Чачку му никад нећу заборавити,делиријум на нашој трибини,био је то шампионски бод.

Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - Pijanac - 08-23-2010

(08-23-2010, 01:37 PM)zvezdinsin link Wrote: Гол у Чачку му никад нећу заборавити,делиријум на нашој трибини,био је то шампионски бод.

А пре тога гол Зети из слободњака исто за бод, па еврогол Кому. А после Чачка гол код куће против Земуна у зауставном времену за важну победу!

Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - NightMare - 08-23-2010

Кад смо већ код њега толико, моћан гол је постигао на загревању током полувремена (волејчина са 25 метара), цео стадион је одушевио. Нажалост не могу да се сетим која је утакмица била. Ко зна нека едитује пост.

Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - Вајти - 08-23-2010

Или ујаци или Јанг Бојс. И није погодио само једном - како лопта лети ка њему, сећам се да се смањивао уобичајени жамор који влада на полувремену.  ;D Овог лета је био у комбинацији за повратак у клуб, али су се... неке ствари испречиле повратку.

Одг: Судбине Звездиних екс-играча? - Pijanac - 08-23-2010

О овоме сам горе причао!