![]() |
Odlasci / Dolasci - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: Odlasci / Dolasci (/showthread.php?tid=861) |
Odlasci / Dolasci - goku - 04-08-2006 Covek je ulagao u njega,dosta para mu je davao.Sad je vreme da se vrati.Treba da budu srecni sto je smanjeni ugovor sa menadzerom u korist Zvezde.Dzaja je to potpisao da pola ide menadzeru...Calasanu Odlasci / Dolasci - archer - 04-09-2006 Quote:Covek je ulagao u njega,dosta para mu je davao.Sad je vreme da se vrati.Treba da budu srecni sto je smanjeni ugovor sa menadzerom u korist Zvezde.Dzaja je to potpisao da pola ide menadzeru...Calasanu Znam ja to, ali kad se sabers 5-6 milona za Zigu da on dobije je bilo bas bas mnogo..., mada kada covek razmisli ni ovih 2-3 miliona nije malo. Zamisli da dobijes ti 2 miliona, kao da si ubo loto ![]() ![]() PRED PUT U NIS... - North_Side011 - 04-10-2006 Sutra se u Nisu odigrava prva polu-finalna utakmica gde nasa ZVEZDA gostuje Radnickom iz Nisa.Ocekuje se prepun stadon jer za grad Nis ovo je tekma sezone a mislim da je i vise od toga.Igraci ovog kluba ce biti maksimalno motivisani pred ovu tekmu,i sigurno ce im od strane uprave i sponzora biti obecane neke pare ukoliko naprave iznenadjenje.Nasi igraci su ves danas otputovali,i to me zbilja raduje jer pokazuje kolko im je stalo do prolaska u finale i to odaje jedan dobar utisak da ZVEZDA "nista ne prepusta slucaju" i da vrlo ozbiljno pristupa svakoj tekmi.Stvarno nam je dupla kruna nikad bliza i nikad nam nije bila tolko na dohvat ruke.Zato bi mi stvarno bilo zao kada bi ostali(ne daj boze) bez jednog trofeja.Jedina stvar koja me plasi je cinjenica da su nasi igraci u odnosu na igrace Radnickog prave zvezde i stvarno bi bilo neozbiljno kada bi se bas tako i poneli i potcenili protivnika.To bi moglo da nam se obije o glavu.Takodje sam u nekom manjem strahu i zbog toga sto je zenga iz zemlje(Italije)gde se Kup takmicenje ne ceni mnogo i gde trofej u kupu nema neku veliku cenu.Zato se plasim da se Zenga ne ponese i sutra upravo tako i ne izvede neku neuigranu postavu i ne bude opusten i indolentan.Ali nadam se da do toga nece doci,nadam se da je dobar profesionalac i da je upoznat sa prilikama u nasem fudbalu da je pehar u Kupu vrlo vredan i respektabilan p.s.ukolko ne budem gledao tekmu na TV ili ne budem video neki opsirniji izvestaj,necu komentarisati utakmicu u Nisu jer na moju veliku zalost necu je gledati uzivo.Tako da cete do sledece tekme malo odmoriti oci od mojih mudrovanja... ;pljuga ...SRBIJA,BEOGRAD,CRVENA ZVEZDA... Odlasci / Dolasci - Sokol - 04-10-2006 Jel zna neko jel ima prenosa? Pozdrav. Odlasci / Dolasci - Gigac_FCRS - 04-10-2006 Ima. Odlasci / Dolasci - Sokol - 04-10-2006 Aha, hvala burazeru. Pozdrav. Odlasci / Dolasci - Maximiliano - 04-10-2006 Jel zna neko sta je sa Binicem ( Junior ), koliko se secam i njega smo doveli kao pojacanje, o njemu se nista ne prica niti cuje. Pozdrav Odlasci / Dolasci - Mikelandjelo - 04-12-2006 Maximiliano, prepao si me, ja već mislio da je neko uletio s mojim nickom ... :rofl Binić je ako se ne varam otišao u Rad ... Odlasci / Dolasci - archer - 04-12-2006 Zvanicno ode Pantelic iz Zvezde za 1.5 mil evra, Pa mislim da smo mogli da dobijemo vise. Otisao je sjajan fudbaler. Odlasci / Dolasci - nisam_zdrav - 04-12-2006 Quote:Zvanicno ode Pantelic iz Zvezde za 1.5 mil evra, Pa mislim da smo mogli da dobijemo vise. Otisao je sjajan fudbaler. Prepotentni fudbalercic koji je umislio da je najbolji na svetu i tako se ponasao kada je bio u Zvezdi... Mislio je da je svet vrti oko njega i time samo kvario atmosferu medju ionako indisponiranim igracima u to vreme... Iskreno govoreci veoma mi je drago da smo ga prodali jer on sam nije vredan toliko da moze opet praviti egzibicije u timu. |