![]() |
ФК Црвена звезда 2011/12 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ФК Црвена звезда 2011/12 (/showthread.php?tid=1693) |
Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Pijanac - 11-02-2011 Чиме ли нас је тај човек толико задужио да буде толико заштићен и да свако ко се ''дрзне'' да каже или напише реч две против њега добије етикету, типа ове ''смрадови''? Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - InsaNe - 11-03-2011 Ја мислим да Аџић мисли да је ова управа зацементирана, због доброг маркетинга, лажи и глупости које пласира у јавност. Вероватно није ни свестан да су још ту само зато што у случају мењања управе Звезда губи све шансе да освоји титулу, настаће општи хаос. Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - rukometas_bg - 11-03-2011 (11-02-2011, 08:29 PM)Пијанац link Wrote:Чиме ли нас је тај човек толико задужио да буде толико заштићен и да свако ко се ''дрзне'' да каже или напише реч две против њега добије етикету, типа ове ''смрадови''?Кад кажем смрадови не мислим конкретно на овај текст. Журнал је нажалост као и остале новине постао смеће. Гомила глупости и бљувотина има да се прочита. Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Pijanac - 11-03-2011 Помоћу информација које поседујем путем неких личних познанстава ћу ти рећи да грешиш! Новинари Журнала који прате Звезду су велики Звездаши. Вервоатно ниси ни свестан колико лоших ствари до којих дођу неће да објаве, јер су свесни колико је клуб у були и колико таква нека информација може додатно да нашкоди. Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - rukometas_bg - 11-03-2011 Можда ја грешим, али ништа паметно више немам да прочитам у било којим новинама. Новинарство је дотакло дно. Можда су ти новинари велики Звездаши, али `бем ти новину на чијој интернет страници нпр слици нашег прошлогодишњег капитена дају назив "курац". И ово није само мој утисак. Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Pijanac - 11-03-2011 То је вероватно утисак свих оних који хоће да виде такве ствари! Како ја то нисам видео? Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - rukometas_bg - 11-03-2011 Можда због тих познанстава. Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Pijanac - 11-03-2011 Није због познанстава, већ зато што се трудим да ствари сагледам реално. И још више се трудим да останем имун на то да управа од мене не направи пекмеза, што су морам им одати признање на маркетиншким способностима направили од доброг дела трибине. Нама сметају судије, сметају нам новинари, сметају нам бивши асови, смета нам размажена публика на Западу... Па дал' је то нормално? Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - rukometas_bg - 11-03-2011 Логично да ће да ми сметају новинари кад раде овакве ствари. Из целог интервјуа који је подугачак они су на сајт окачили само једну реченицу која је конструисана тако да делује како Аџић није задовољан Робијем. А у реченици пре те, која наравно није објављена, Аџић му пружа пуну подршку. Одг: ФК Црвена звезда 2011/12 - Pijanac - 11-03-2011 Ма само нека нам је он жив, здрав и задригао! Нађе се увек неко да испадне грбав уместо њега... |