Delije
ФК Црвена звезда 2010/11 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда 2010/11 (/showthread.php?tid=1557)

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - дрвосеча - 08-31-2010

Од ових момака на терену очекује се трчање и залагање. Можда неће проћи сваки пас, али безидејност и апатија на терену, неповезаност, фолирање... то ниједан од симпатизера им неће толерисати, а камоли прави тифоси.

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Darko - 08-31-2010

Остаје Кристић тренер  ??? Нека нам је Бог у помоћи

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Pijanac - 08-31-2010

(08-31-2010, 07:27 PM)Darko link Wrote:Остаје Кристић тренер  ???

Јеси ово поставио као питање или си негде сазнао тачну информацију? Будите одређенији када пишете!

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Darko - 08-31-2010

И после Кристића - Кристић
Б. Ц. | 31. август 2010. 21:05 | Коментара: 0
Управа Црвене звезде одлучила да промовише младог тренера у шефа стручног штаба. Пропале звучније варијанте са Муслином, Бабићем и Јиргеном Колером

[Image: sp-kristic_310x186.jpg]
Александар Кристић

УПРАВА Црвене звезде решила је да пресече - у корист Александра Кристића. Највероватније у среду најуже руководство клуба са „Маракане“ требало би да озваничи одлуку о промовисању младог тренера у шефа стручног штаба, чиме ће бити стављена тачка на нагађања и ширење чаршијских прича о томе ко ће са клупе водити Звезду.

Од оставке Ратка Достанића, који се повукао после једног од најлошијих и најкраћих учешћа трофејног клуба у Европи, поверење је указано његовом дотадашњем асистенту Кристићу. Звездаш од главе до пете, млад и амбициозан, некадашњи штопер црвено-белих прихватио се посла и почео да извлачи екипу из неочекивано дубоке кризе.

После ремија са Смедеревом уследиле су победе против Инђије и Јагодине, које само резултатски представљају Звездин путоказ. Од игре и даље нема много, а утисак је да ће Кристић бити лимитиран и са простором за надоградњу, с обзиром на то да тиму и даље недостаје везни играч способан да креира, а прелазни рок је завршен.

Постављајући се као војник Црвене звезде Кристић је без оклевања прихватио одговорну, а незахвалну позицију из које може да изађе са штитом, али и на њему. Док је минулих недеља радио као прелазно решење није му сметало ни то што се више говорило о другим потенцијалним кандидатима за место тренера него о њему. Ипак, када је постало јасно да од повратка Славољуба Муслина нема ништа и да Бранко Бабић и Јирген Колер, којег је нудила једна менаџерска агенција, нису процењени као адекватна решења у овом моменту, Звезда је одлучила да се коцка са неискусним тренером, а Кристић да одважно прихвати огромно бреме Звездиног грба и имена у раздобљу кад је на „Маракани“ много мање радости него што историја клуба памти.

ВИЛОТИЋ У СРЕДУ ПУТУЈЕ У БОЛОЊУ

Милан Вилотић ће у среду у друштву клупског лекара отпутовати у Болоњу, на прегледе и операцију на еминентној италијанској клиници. У наредних неколико дана млади штопер ће бити подвргнут хируршком захвату, којим треба да му буде одстрањено тумороидно ткиво са леђа.

ТРЕНЕРИ ОД 2000.

Славољуб МУСЛИН (1999-2001)
Зоран ФИЛИПОВИЋ (2001-2003)
Славољуб МУСЛИН (2003-2004)
Љупко ПЕТРОВИЋ (2004)
Ратко ДОСТАНИЋ (2004-2005)
Валтер ЗЕНГА (2005-2006)
Душан БАЈЕВИЋ (2006-2007)
Бошко ЂУРОВСКИ (2007)
Милорад КОСАНОВИЋ (2007)
Александар ЈАНКОВИЋ (2007-2008)
Здењек ЗЕМАН (2008)
Чедомир ЈАНЕВСКИ (2008-2009)
Синиша ГОГИЋ (2009)
Владимир ПЕТРОВИЋ (2009-2010)
Ратко ДОСТАНИЋ (2010)
Александар КРИСТИЋ (2010)

Вечерње Новости

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - MACAK - 09-01-2010

Нови тренер нам је помоћник помоћника ???

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Aca_1231993 - 09-01-2010

Од почетка ми је она тишина после смене Кратка говорила да ће нешто овако бити.. Нека нам је Бог у помоћи!

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Храбро срце - 09-01-2010

Све бих дао да Кристић не доживи судбину својих претходника !!! Да се не дај Боже деси да кола крену низбрдо,а Аџић и компанија да заштите своје фотеље,па да све свале на тренера!!!У том случају губи и испашта само Црвена Звезда,јер неће имати тренера,по свој прилици трофеј ће бити далеко,а Кристићево презиме ће се наћи на и овако предугачкој листи оних којима Звезда дугује !!!Не желим да црним и да навлачим песимизам,али овај сценарио смо на жалост много пута видели ових година тако да то несмемо искључити !!! Ја сам се надао да ћемо ипак добити тренера,једног стручњака иза којег су године искуства и трофеји и који ће раздрмати екипу,али нажалост наша(Зведзина) реалност је другачија !!!Ипак велики плус за Кристића је што је дуго у клубу,познаје екипу,зна шта неваља и на чему треба радити,зна шта навијачи очекују!Такође успео је у резултатском смислу да врати екипи самопоуздање,али требаће ту МНОГО рада,зноја,тренинга !!! Последње 2 утакмице због Вилотићеве болести,одбрана нам је била скрпљена,а због императива МОРАЊА да се победи видело се доста стеге у игри,превише пажње да се не прими гол!Сад су ту ли Ади и Михајловић и потребно их је што пре уиграти,убацивати у игру!!!Са сигурном одбраном,ствари ће доћи на своје место на средини терена,поготово ако Короман и миловановић почну да играју онако како их Север памти!Долазак  Калуђеровића наговештава да ће Звезда напокон моћи на свакој утакмици да иде да постигне 2,3 и више гола!напокон смо још од Николе Жигића добили играча кои може да у једној сезони постигне 20'ак голова !!! Ајде помози Боже,па да у мају Звезда са Кристићем и овом екипом,ношеном феноменалном и многобројном публиком дође до 26. ТИТУЛЕ !!!!

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Мобилисан - 09-01-2010

Драго ми је што смо указали шансу човеку који зна шта је Звезда, који зна стање у клубу, који је дуго у клубу. Међутим, ја и даље остајем при ставу да нама треба стручњак, човек који у свом власништву има неколико трофеја, човек који је ауторитет. Не кажем да га Кристић неће изградити, али по свему до сад што се дешавало ми једноставно немамо више времена да чекамо и чекамо и да дочекамо. Нама је неопходна боља игра, то је евидентно. Помак се види, али он се креће неким темпом који обећава тек следећу сезону, а да се не лажемо, нико од нас не жели да чека превише. Следећа сезона неће смирити моја (а и већине нас) очекивања од ове сезоне. Обећања више не пију воду, тражимо дела и трофеје. Један јесте дошао, али онај битнији нас заобилази већ 3 године и ред је да га вратимо у музеј!

Ајде, пустимо човека да ради оно за шта је постављен и да видимо како ће ићи све, на нама је да дамо још већу подршку момцима на терену, да освојимо титулу заједничким снагама! Нећу ни да помишљам на неуспех јер, искрен да будем, екипу за велика дела имамо! Треба нам кормилар, а надам се да смо на добром пута да га добијемо!

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - zestone - 09-01-2010

Доста људи прича да се види напредак у игри, од када је Кристић тренер, ја искрено то не видим. Али могуће да сам слеп. Сматрам да Кристић и није толико лоше решење, ако се узме у обзир да Гроф није могао (а питање је колико је упућен у наш фудбал и колико би му требало времена да упозна екипу), да Муслин није хтео (а ионако је почео да ми иде на к.........)... Једино ми је непознаница ситуација око АЈ. Звезда са њим није имала пораз у првенству, али није ни узела титулу. А још не могу да му заборавим када је у сред Београда изгубио од другог тима Болтона.

Можда се и нама посрећи као овим павијанима поред нас. Њима да не дође овај Кристићев другар из клупе, к......... би узели титулу и поред наших киксева.

Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - HITMAN 47 - 09-01-2010

Могуће, могуће. Све је могуће ... нада умире последња.  ;D