Delije
Ja te volim Srbijo... - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: Ja te volim Srbijo... (/showthread.php?tid=1023)

Одг: Ja te volim Srbijo... - Pijanac - 10-10-2009

Ствар је у томе што је за њих инцидент кад се упале две бакље после гола и онда су о томе у стању да лапрдају једно 5-6 дана.  >Sad

Одг: Ja te volim Srbijo... - Ђенерал - 10-10-2009

Можда неко гледа на ХТР утакмицу Украјна - Енглеска, баљке су убациве на терен у пар наврата, што је изазивало вишеминутне прекиде.... баш ме интересује како ће сад ФИФА реаговати?!!

Одг: Ja te volim Srbijo... - delije-lipljan - 10-10-2009

можда ће их казнити али не као нас...ипак смо ми дивљаци(мајку им је...ем)
Француска треба да иде даље по њиховом,тако да...крај приче...није ово само фудбалски меч,ово је све сем фудбала и спортске утакмице...
даће Бог да победимо па и на другим пољима да покажемо да немогу лако са нама.

Одг: Ja te volim Srbijo... - Дуле НБГ - 10-10-2009

Браво момци,показали сте како се бори за Србију!А сад у град! ;D

Одг: Ja te volim Srbijo... - Кале - 10-10-2009

Свака част момцима, стварно су одиграли као бразилци, ма и боље...  ;D

Одг: Ja te volim Srbijo... - Mikelandjelo - 10-12-2009

Све честитке на пласману на Свјетско, тако се игра! Петарда у мрежи Румуна, који се туку као сеоска екипа. Браво Србијо!

Одг: Ja te volim Srbijo... - дрвосеча - 10-12-2009

Похвала за фудбалере Србије.

Само ово нешто око новинара.. и надувавања ствари.
Ја искрено не гледам у Румунима непријатеље.
Они су прво православци, друго за време 90-их година, када смо имали санкције они су нам били пријатељи. На седници ОУН посвећеној бившој југ. једино су они и Зимбабве гласали против санкција Србији и ЦГ!!! Ја им то не могу заборавити.

Шта више, на утакмици Звезде и Политехнике негде 2001. године на њиховом стадиону била је парола "И за време мира и за време рата, увек сте били наша браћа".
Парола све објашњава, а ово је само доказ колико су медији моћни, и колико су строго дириговани од стране МУП-а. И све више наводи на сумњу да су задња три напада на странце изрежирани како би се јавност сложила са изменама новог закона о реаговању полиције на утакмицама.

Одг: Ja te volim Srbijo... - Darko - 10-12-2009

Црна страна меча Србија – Румунија (текст је са сајта белих орлова)

СРБИЈА - РУМУНИЈА 10.10.2009 у Београду
Група "Бели Орлови" креће из Беча аутобусем на дан утакмице око 8 ујутру па смо тако већ око 13ч на
српској граници где нас дочекује прво изненађење а то јесте пратња пандура која је срећом само трајала до пола пута одприлике где смо направили и краћу паузу у Србији.
Око 15ч стижемо у Београд и налазимо се са осталим члановима екипе који су из Србије и који су
другим превозима стигли из других држава попут Швајцарске.

Одма по скупљању код аутокоманде прилазе нам једно десетак пандура који су наводно само
гледали да нисмо можда неки "крининалци" и да неспремамо неко "убиство" или бог зна шта су хтели.
Углавном шоу тек следи када смо кренули око 18ч полако ка Југу, тачније ка Улазу 24.
Долазимо од пута аутокоманде до улаза 23 са питањем да нас пусте да уђемо ту да неби иначе морали
2км заобилазницу да покренемо и нажалост то смо и морали, који безобразлук али добро, то није ништа шта још следи.

Стижемо након пола сата шетње и до тог 24 Улаза и као увек иста процедура, показивање транспарента пандурима
на улазу и ширење истог,... али овога пута са брзим одговором да несмемо уносити транспарент.
Мислили смо прво да је то оно прва дрска реакција и после дуже приче нисмо ништа друго постигли осим
да је пандур на наш захтев позвао директора неког из фсс који је такође потврдио да несмемо ништа са нашим обележајима унети, па чак ни шалове и као разлог је навео да смо ми
организована навијачка група и да је то од тог дана забрањено па самим тим и сви реквизити те групе!

Дакле брука шта се дешава! Затим смо однели све ово до аутобуса, који је стојао опет неколико КМ удаљен од стадиона и после тог целог циркуса улазимо око 19:30 на стадион, ако се то још може тако и назвати
поред онолико индијанаца и ненавијача!

О атмосфери и навијању се може само рећи да је било далеко најгоре у задњих неколико година, ако не и најгоре свих времена!
Ми као група нисмо из протеста према фотељашима хтели да навијамо па смо окренутих леђа ка терену одгледали мирно
,уз семенке, утакмицу на видео екрану.
Да напоменемо дебилизам по почетку утакмице, где је спикер на стадиону замолио навијаче да сликају
амбијент и кореографију! Питам се само како је ико могао да слика када су свима камере биле одузете
(осим ако их је неко смувао или мобилним), дакле ово је чиста провокација или се незна ко пије а ко плаћа у савезу!

Додатно, у нашем већ постављеном саопштењу смо рекли да је ово сигурно од сада па до даљнег
задња наша утакмица у Србији и да идемо само на гостовања јер смо очигледно свугде боље
прихваћени него код "својих"!

Поздрав и видимо се у Литванији

Организација Белих Орлова

Одг: Ja te volim Srbijo... - KizaLion - 10-12-2009

Да не кажем да су сви заинтересовани навијачи за гостовање у Литванији одбијени за визе данас. Требали су вечерас да крену једним бусем за Каунас

Одг: Ja te volim Srbijo... - дрвосеча - 10-12-2009

Дебилизму никад краја!

Ово је стварно срамота.    >Sad

Да је среће, па им окренути леђа.. па нека их онда семенкари, фенсери и индијанци бодре..
Ти надувани ликови никада неће моћи ни близу да направе атмосферу какву прави навијачи праве.. никада! Они долазе ради важности неке утакмице, ради Италије, Шпаније, Португала, Француске.. сутра Бразила, Немачке.. не долазе ради љубави према Србији, из патриотизма..
Сећам се само како су трибине чак и стадиона јна биле празне пре 2 године, како нико није долазио на задње квалификационе утакмице, јер је било јасно да нећемо на ЕП. А гледај сада.. и курта и мурта.

И право да вам кажем, драго ми је што нисам 9. септембра био на "мечу деценије", што нисам чекао у редовима ко дебил, нити плаћао баснословне суме новца ФСС.. једноставно ОНИ ТО НЕ ЗАСЛУЖУЈУ!!!
И још нешто.. саветовао бих Белим Орловима да их тааако добро у Литванији испрозивају, са транспарентима и скандирањима.. Јер СП у Јужној Африци ће доћи и проћи.. а нама дебили у ФСС и даље остају..
Зато ваља већ сада спремити се..