![]() |
ФК Црвена звезда 2010/11 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ФК Црвена звезда 2010/11 (/showthread.php?tid=1557) Pages:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
|
Одг: Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - NightMare - 08-30-2010 (08-30-2010, 08:25 AM)ЦЗБГ link Wrote:Надам се да ћемо у овој паузи добити тренера, овако не иде никако... И са овим се слажем осим што нисам сигуран да ли би и Мурињо ишта урадио са издиктираним тимом. Заборавио сам и да додам, срамота је какви се пенали свирају против нас на Маракани а још већа да то постаје пракса. Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - zestone - 08-30-2010 Moмци, овде се неко не разуме у фудбал. Или би што кажете да смо били добри или ја који сматрам да нисмо. За Ђорђевића и Игњатијевића се мање више сви слажемо да нису ни за к........ . Нинков, сасвим просецан данас и такав ће се тешко продати. Само се надам да се није сморио и да ће играти као у јесењем делу прошле сезоне. Тошић се изгледа полако враћа у форму, мада га јебе центаршут и то што га неко наложио да има шут, па у није страно да некад неконтролисано распали по лопти. Али проигравање код првог гола је за сваку похвалу и сигурно ћемо на левом беку бити јачи него лани. Исах стандардно добар, али тешко да може да се пореди са Кастиљом. Али свакако наш најбољи задњи везни. Деки, да се састави не може. Ни пријем, ни пас, ни шут, ни трчање. Само труд, али и мене да ставе у екипу трудио бих се ѕа свих 18 играча који су у протоколу. Каду. Примећује се напредак, игра много боље одбрану него раније, али и даље задржава превише лопту и допушта да га противник лако достигне. Ипак сам више очекивао од њега, али напредак је евидентан из утакмице у утакмицу. Вешовић... Ку-ку ле-ле! Јел добио јуче неки дуел? Сваку предност коју има у старту када га неко "избаци" он изгуби јер чека да му се приближе 3 противничка играча да би могао да их дрибла. Наравно, не може ни једног, а не тројицу да предрибла. И тако из утакмице у утакмицу. Не знам какве је Лазовић правио проблеме, али ме није иритирао као овај. Ок, вероватно он има потенцијал, али није му то фудбал са ортацима па да се баханалише. Наредних 5 мечева не би био ни у протоколу, па би се ваљда мало опаметио. Калуђеровић је сасвим солидно одиграо и што је најважније пробио је лед. Мислим да га је превелика желја да се докаже пред нама мало спутала, али биће боље. Трифке, ок одиграна утакмица, без пуно грешака. Короман наставља да гави лопту. И он као и Вешовић би само да дрибла. И мени се чини да је мало напредовао, али далеко је од оне форме када је први пут дошао код нас. Савио је ту да попуни број. Добар само као измена. Михајловић је мало играо да би могло нешто озбиљније да се каже о његовом квалитету. А игра? - Која игра? Прво полувреме још и ђене-ђене. Направисмо пар шанси, али они су имали 1-2 стопостотне +пенал! А друго? Плач Мајке Божје! Пријем катастрофа! Кретање катастрофа (играчи међусобом сударају), пасови непрецизни, шутеви са дистанце - ниједан није ишао у гол! Ми последњих 15 минута играмо повучено! Бранимо 1 гол разлике??? Уместо да нападамо, да дамо још 1, да лопту што дуже држимо код себе,ми испуцавамо лопту и препуштамо им средину. Не да сам се сморио, него немам речи. Надам се да ће нови тренер који је стварно неопходан успети нешто да промени, иначе... Црно нам се пише. Ако неко мисли да сам нешто погрешио, нека каже. Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - николаБГ - 08-30-2010 ја мислим да си скоро све погрешио, односно тачан ти је онај део са почетка да се овде неко не разуме у фудбал. Ал нема везе, мрзи ме да пишем, нек остане на том твом!! Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - NightMare - 08-30-2010 Оно што ја мислим да није тачно је да нисмо нападали. Јесмо и на 1:0 и на 2:1. Колико умемо. Наравно да има доста ствари које треба поправити али немојмо нашу игру посматрати кроз призму мечева из топ лига које се врте на ТВ-у. Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - CEBEP - 08-30-2010 (08-30-2010, 12:28 PM)zestone link Wrote:Ако неко мисли да сам нешто погрешио, нека каже. Ево покушаћу да ти објасним не где грешиш, него више у вези логистике твог уписа..... (08-30-2010, 12:28 PM)zestone link Wrote:Moмци, овде се неко не разуме у фудбал. Или би што кажете да смо били добри или ја који сматрам да нисмо. Прво, не разумем чему почињање уписа типа ”овде се неко не разуме у фудбал”? Шта се постиже тим помпезним почињањем истог? Ко је рекао да смо били добри? Али хајдемо редом.... (08-30-2010, 12:28 PM)zestone link Wrote:Нинков, сасвим просецан данас и такав ће се тешко продати. Тај Нинков како год да је одиграо и даље је био један од најпоузданијих на терену. Сигурно да није одиграо јуче утакмицу живота али је сасвим очекивано гризао и трчао покривајућу скоро целу десну страну... (08-30-2010, 12:28 PM)zestone link Wrote:Тошић се изгледа полако враћа у форму, мада га јебе центаршут и то што га неко наложио да има шут, па у није страно да некад неконтролисано распали по лопти. Али проигравање код првог гола је за сваку похвалу и сигурно ћемо на левом беку бити јачи него лани. Иста ствар око које се сви слажемо. (08-30-2010, 12:28 PM)zestone link Wrote:Исах стандардно добар, али тешко да може да се пореди са Кастиљом. Али свакако наш најбољи задњи везни. Речи типа Поређење и Потсећање имају различита значења. Исах мене потсећа на Кастиља а упоређивао га нисам са Кастиљом. (08-30-2010, 12:28 PM)zestone link Wrote:Деки, да се састави не може. Ни пријем, ни пас, ни шут, ни трчање. Само труд, али и мене да ставе у екипу трудио бих се ѕа свих 18 играча који су у протоколу. Ништа ново ниси рекао...већ виђено и закључено и пре твог поста..... (08-30-2010, 12:28 PM)zestone link Wrote:Каду. Примећује се напредак, игра много боље одбрану него раније, али и даље задржава превише лопту и допушта да га противник лако достигне. Ипак сам више очекивао од њега, али напредак је евидентан из утакмице у утакмицу. На основу чега си више очекивао од њега? Дечко је феноменално одиграо јуче а сигуран сам да може и боље од тога. (08-30-2010, 12:28 PM)zestone link Wrote:Вешовић... Ку-ку ле-ле! Јел добио јуче неки дуел? Сваку предност коју има у старту када га неко "избаци" он изгуби јер чека да му се приближе 3 противничка играча да би могао да их дрибла. Наравно, не може ни једног, а не тројицу да предрибла. И тако из утакмице у утакмицу. Не знам какве је Лазовић правио проблеме, али ме није иритирао као овај. Ок, вероватно он има потенцијал, али није му то фудбал са ортацима па да се баханалише. Наредних 5 мечева не би био ни у протоколу, па би се ваљда мало опаметио. Хвала богу па ти ниси тренер и не одлучујеш о томе ко се баханалише а ко не. (08-30-2010, 12:28 PM)zestone link Wrote:Калуђеровић је сасвим солидно одиграо и што је најважније пробио је лед. Мислим да га је превелика желја да се докаже пред нама мало спутала, али биће боље. Варијација на тему... ништа ново... закључак исти... (08-30-2010, 12:28 PM)zestone link Wrote:Короман наставља да гави лопту. И он као и Вешовић би само да дрибла. И мени се чини да је мало напредовао, али далеко је од оне форме када је први пут дошао код нас. Нико не каже да Короман игра као што је раније играо. Али је исто тако чињеница и да је унео живости у игру када је ушао па ако ни због чега другог онда самим тим што је 2 играча избацио када је упутио лопту из које смо дали гол. Држање лопте је његов стари проблем и то смо апсолвирали већ овде... (08-30-2010, 12:28 PM)zestone link Wrote:А игра? - Која игра? Опет исто... Не видим да је неко импресиониран игром нити је причао у глобалу у вези тога. То је тотално друго питање а уписи пре твог су се више односили на многе играче понаособ пре него на неку игру. Игру евидентно немамо што због не уиграности многих играча, што због физичке неспремности многих као и прескакања припрема. Има још доста ствари али немам тренутно времена за даље полемисање..... Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Red Star Forever - 08-30-2010 Мени само није јасно зашто се од ове и овакве Звезде очекује да игра као Барселона... Нисмо ми ни са Пижоном играли лепо за око, али се видела идеја, снага, чврстина на сваком делу терена... Дакле, колико год ми, па и ја лично готивили Кристића, треба нам добар тренер, то би било највеће појачање... А са овим играчима, ово је сасвим коректно, биће још уигравања, нервирања, али и неочекиваних бљесака... Морамо да подржимо ове играче, друге немамо... Наравно да нико не брани да се примете лоше стране игре, али није ваљда све тако црно... Морамо да будемо оптимисти и да волимо овај тим, ове играче... Не да им се дивимо, договорили смо се да је то давна прошлост Севера (мада неки то и даље заслужују), али да им покажемо да желимо сваку победу и да последњи атом снаге дају за њу... Јер га и ми дајемо!!! Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - zestone - 08-30-2010 СЕВЕР ЕДИТ: Не прави се паметан! Написао си тотално не конструктиван пост и поновио си углавном све што је већ раније речено. Одг: Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - Pijanac - 08-30-2010 (08-29-2010, 08:07 PM)CEBEP link Wrote:- Пенал за Јагодину који није постојао. Толетова кухиња ради без грешке и проблема... Желео бих да појасним ствари око суђења у Србији, јер имам утисак да и ми и клуб по овом питању пуцамо у погрешну мету. Не кажем да Толе не руши Звезду и не фаворизује конкуренцију на друге начине, али суђење функционише овако. Судије поставља ИСКЉУЧИВО судијски одбор, који иако је део ФСС-а не одговара директно врху пирамиде, већ функционише као тело за себе. У тај судијски одбор су се још деведесетих увукли гробари и они одатле ведре и облаче фудбалским суђењем. На виши ранг увек у просеку иду 3 партизановца и 1 Звездаш и то је тако било без обзира ко је на челу Савеза. Исто је било и у време ''Звездаша'' Миљана, Пиксија и Терзе, као и сад у време Толета. Звезда је ту имала доста киксева па и ту цркавицу од ''својих'' судија није штитила када су нападани од стране партизана, што озбиљни клубови иначе раде (гробари за своје уједају, мада они на неке друге начине показују да су далеко од озбиљних ![]() Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - zestone - 08-30-2010 (08-30-2010, 04:22 PM)Red Star Forever link Wrote:Мени само није јасно зашто се од ове и овакве Звезде очекује да игра као Барселона... Нисмо ми ни са Пижоном играли лепо за око, али се видела идеја, снага, чврстина на сваком делу терена... Одговарам ти, ако је питање постављено због мог коментара. Па наравно да не очекујем да играмо као Барса, али очекујем да се види бар нека игра. Не мора да прође сваки пас, али све што сам јуче видео су била 2 центаршута Коромана, једно додавање Кадуа, Калуђеровића и Тошића. Мени је то мало за 90 мин. Кристић је ок, али нама треба неко ко ће да направи неку игру, а не само да их мотивише да дају 110% себе, као Пижон. Не кажем ја да је све црно. Да ми је неко понудио ову ситуацију пре годину дана, оберуцке бих је прихватио. Не само играчи, већ и Управа имају моју потпуну подршку. Али сматрам да неки могу боље! Одг: ФК Црвена звезда 2010/11 - MACAK - 08-30-2010 Све је то по мени иста игра,овако смо играли код Пижона,његов помоћник је био Достанић који је наследио исту игру па и његов заменик Кристић.Мењаш тренера а постављаш заменика па опет мењаш тренера и опет заменика а игра иста.Па докле,нама треба тренер који би променио стил игре и увео неку новину.Играчи да носе неки други дрес и да немају онакву подршку навијача били би у средини тебеле.Данас је играо други тим са Чуком и НЕМА ЗАЛАГАЊА,вуку се по терену и тек на крају нешто али траљаво.Како мисле да се прогурају у први тим а и ако тамо дођу треба им нови тренер и нови сил игре. |