![]() |
КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 (/showthread.php?tid=1019) |
КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - srbski mozart - 02-13-2007 Моје мишљење је да смо ми далеко од тога да смо тек четврти клуб у земљи... Вјероватно се неко неће сложити са тим, али по мени имамо најјаче играче, најдужу клупу и по именима најбољи тим...Е сад све то нажалост негативно догради Шакота и ми смо ту гђе јесмо...Мене мучи нешто друго. Прошле године смо у ово доба газили глодаре, узели куп, добро се држали на Јадрану и у УЛЕБ купу нисмо били лошији него ове. На крају сезоне смо попушили и опет смо изгубили титулу. Надам се да Шакота свјесно ради другим начином, наравно у обрнутом редоследу. Зато му треба већ данас рећи, ради шта хоћеш, али на крају се мора узети титула, ако изгубиш летиш... Иначе данас идемо даље!!!! КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - curva_nord - 02-13-2007 Не знам колико сте пратили финални турнир, али ако нисте, обратите пажљу на Алексеја Нешовића. Код нас је био један у низу ''неталената'', а чини ми се да би могао да објасни Бурксу многе ствари из области кошарке (чини ми се да овај ''наш'' не зна ни којим се спортом бави)... Што се тиче Буркса, мислим да гори шут у животу нисам видео... А о Гуровићу нећу коментарисати... Ипак га превише ценим да бих могао да напишем оно што ми се врти по глави... Само ми није јасно да најискуснији и најбољи играч у овом нашем тиму на последње три утакмице добије техничку на једној, а на другој искључујућу... КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Igor_RS - 02-13-2007 Quote: а чини ми се да би могао да објасни Бурксу многе ствари из области кошарке (чини ми се да овај ''наш'' не зна ни којим се спортом бави)Бурксу бих и ја неке ствари могао показати иако никад нисам тренирао баскет, он је крш играч, један од горих странаца које смо имали. Quote:...А о Гуровићу нећу коментарисати... Ипак га превише ценим да бих могао да напишем оно што ми се врти по глави... Само ми није јасно да најискуснији и најбољи играч у овом нашем тиму на последње три утакмице добије техничку на једној, а на другој искључујућу...Његови играчки квалитети су неспорни, али понашање је за сваку критику, понаша се као шериф, нико му ништа не сме. То није добро за тим... Шакота одлази !!! КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - kiki - 02-13-2007 Фратриа је у хали у Русији заједно са Ултра бојсима. Имају и транспарент: Русија чува Косово. КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Red Squad Podgorica - 02-13-2007 Водимо тренутно 59-42 :ruke :ruke :ruke КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - curva_nord - 02-13-2007 Гледам и неверујем... Очигледно да је онај Химки јак само на папиру... Не знам како другачије да схватим да их ми водимо 20+ разлике, а да не можемо да добијем ФМП... Али добро, мало за промену, није лоше. Надам се да је то оно темпирање форме... Сад долази Реал, и требало би да их дочекамо у још врелијој атмосфери него у лигашком делу... Све похвале за УБ и Фратриу! КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - cazzo_FCRS_forever - 02-13-2007 не верујем да су тако лоши јер су задњих 14 дана победили Цска и Динамо. Цска са чак 16 разлике. ево мало са СЦ: Nepredvidiva Zvezda čeka Real Himki - Crvena Zvezda 76:93 (11:26, 26:25, 20:22, 19:20) Košarkaši Crvene Zvezde su napravili pravi mali podvig plasiravši se u četvrtfinale ULEB Kupa, pošto su i u revanš meču prve eliminacione runde ovog nadmetanja pobedili Himki, ekipu koja je minulih dana na domaćoj sceni uspela da nadigra oba ruska predstavnika u Evroligi, moskovski Dinamo i CSKA. Posle trijumfa od 12 razlike nad favorizovanim protivnikom u Beogradu, "crveno-beli" su poraženi od Partizana u Jadranskoj ligi a potom eliminisani već u polufinalu nacionalnog Kupa Radivoja Koraća pa se u njihov uspeh u Moskovskoj regiji prilično sumnjalo, što su izabranici Dragana Šakote demantovali na impresivan način. Predvođeni Vukom Radivojevićem prvotimci kluba sa Malog Kalemegdana su u prva četiri minuta utakmice agresivnom odbranom sprečili rivala da postigne koš, a dotadašnjih 0:9 se vrlo brzo "pretvorilo" u 3:15 kada je upravo organizator igre gostiju pogodio trojku. Šut "spolja" bio je glavno oružje Šakotinih pulena u uvodnim trenucima revanš meča osmine finala drugog po snazi evropskog klupskog takmičenja, pa je baš to i bio razlog što su uz samo dva promašaja od šest pokušaja van linije 6,25 igrači Zvezde vodili sa 8:20 već posle 7 i po minuta. Nije "crveno-belima" ni osamnaest poena razlike iz prve deonice previše "udarilo u glavu", jer su uz odličnu podršku svojih navijača, kojima su pomogli prijatelji iz redova pristalica moskovskog Spartaka, tokom druge četvrtine održavali prednost na oko 15-ak poena, čemu su najviše doprineli razigrani Gurović, ali i Burks koji je posle osam mečeva bez pogođene trojke - dve postigao upravo u tom periodu susreta u Rusiji. Već u trećem minutu drugog poluvremena Zvezda je posle trojke Miloševića stekla velikih 42:62 u svoju korist, što je uz "+12" iz prvog odmeravanja snaga sa Himkijem itekako nagoveštavalo prolazak u narednu rundu. Veliko čudo koji bi to sprečilo - nije se u nastavku utakmice desilo. Za razliku od većine ovosezonskih nastupa, vice-šampion naše zemlje nije se oslanjao na kvalitete pojedinca već su svi na parketu ravnopravno delili i napore i učinak, pa uspeh nije izostao. Nakon ubedljive pobede, do koje su "crveno-bele" predvodili Gurović sa 21 poenom, Milošević sa 13, a Radivojević i Antić sa po jednim manje, Beograđane u četvrtfinalu očekuje pobednik večerašnjeg duela Real - Alba, u koji Madriđani ulaze sa prednošću od "+9" iz prvog susreta. КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Ivan_FCRS - 02-13-2007 Quote:Гледам и неверујем... Очигледно да је онај Химки јак само на папиру... Не знам како другачије да схватим да их ми водимо 20+ разлике, а да не можемо да добијем ФМП... Али добро, мало за промену, није лоше. Надам се да је то оно темпирање форме... Сад долази Реал, и требало би да их дочекамо у још врелијој атмосфери него у лигашком делу... Све похвале за УБ и Фратриу! Јеси могао да верујеш кад смо разбили Реал или Уникс!?И немој да лупаш,Химки јак на папиру,а јеси можда гледао како су разбили Динамо или како су добили ЦСК?Него је ствар у томе што смо ми одиграли срцем и што је коначно Гуровић имао подршку саиграча,и имали шут за 3 поена изнад просека,е у томе је кључ победе... И свака часта Ул и Фратрии..Мислим да су транспаренти били са добрим порукама... :ruke КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Ivan_FCRS - 02-13-2007 Quote:И свака часта Ул и Фратрии..Мислим да су транспаренти били са добрим порукама... :ruke Пардон,УБ и Фратрии... КК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Ivan_FCRS - 02-13-2007 Quote:Lejvor Postel u Crvenoj zvezdi Изгледа да од Рајса нема ништа... |