Delije
ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 (/showthread.php?tid=985)

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Red Empire - 05-15-2006

Quote:ЗВЕЗДА ОСТАЛА И БЕЗ ОДЛИЧНОГ БЕКА

Луковић у Удинезеу

АЛЕКСАНДАР Луковић неће путовати на Мондијал у Немачкој, али хоће у Италију. Одлични бек наставља каријеру у Удинезеу.

Првотимац Црвене звезде јуче је договорио сарадњу, а почетком летњег прелазног рока биће потписан уговор на пет година са италијанским клубом, који је и зимус желео да га ангажује. Шта више, Луковић је у јануару био на прагу Удинезеа, из којег је првобитно требало да буде позајмљен Емполију, а слична опција постоји и сад.

Преговори су овог пута уродили плодом, сазнаје се да читав трансфер вреди шест милиона евра, од чега половина припада Звезди на име обештећења, чиме ће се итекако поправити финансијска ситуација на Маракани, јер је недавно Нанту продат голман Владимир Стојковић.

Обзиром да ће од овог лета званично члан црвено-белих постати Душан Анђелковић, позиција левог бека није упражњена, мада је могуће да некадашњи члав Вождовца добије алтернативу, јер је жеља председника Драгана Стојковића да на сваком месту има два квалитетна играча.

Strasno ...

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - радомир - 05-15-2006

:batine :batine :batine :bes :zbunjen

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Johnny Blaze - 05-15-2006

Samo da kazem da se ne nadate da prodaju ostale da bi zadrzali Zigica, i o njemu se pregovara, pitanje je dana kad ce otici....

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - nikola82 - 05-15-2006

Quote:
Quote:ЗВЕЗДА ОСТАЛА И БЕЗ ОДЛИЧНОГ БЕКА

Луковић у Удинезеу

АЛЕКСАНДАР Луковић неће путовати на Мондијал у Немачкој, али хоће у Италију. Одлични бек наставља каријеру у Удинезеу.

Првотимац Црвене звезде јуче је договорио сарадњу, а почетком летњег прелазног рока биће потписан уговор на пет година са италијанским клубом, који је и зимус желео да га ангажује. Шта више, Луковић је у јануару био на прагу Удинезеа, из којег је првобитно требало да буде позајмљен Емполију, а слична опција постоји и сад.

Преговори су овог пута уродили плодом, сазнаје се да читав трансфер вреди шест милиона евра, од чега половина припада Звезди на име обештећења, чиме ће се итекако поправити финансијска ситуација на Маракани, јер је недавно Нанту продат голман Владимир Стојковић.

Обзиром да ће од овог лета званично члан црвено-белих постати Душан Анђелковић, позиција левог бека није упражњена, мада је могуће да некадашњи члав Вождовца добије алтернативу, јер је жеља председника Драгана Стојковића да на сваком месту има два квалитетна играча.

Strasno ...
Ej covece pa prelazni rok nije jos ni poceo a mi prodasmo vec dvoje,sta reci posle ovoga,izgleda da nam se smesi bericetna sezona.... :batine Pa imaju li oni barem malo savesti prema nama koji ceo dan pizdimo i kidamo ovo malo zivaca sto nam ostade....Ovako brzu rasprodaju stvarno ni najveci pesimist nije mogao da ocekuje,posle ovoga nista nas ne sme iznenaditi :zbunjen

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - paki035 - 05-15-2006

Quote:Samo da kazem da se ne nadate da prodaju ostale da bi zadrzali Zigica, i o njemu se pregovara, pitanje je dana kad ce otici....

Ma i zigici ce sigurno da ode on decko ima 26 godina ako sad ne uzne neki veci kes nece nikad, i na sp uvek izbiju neki dobri igraci ja mislim da ce zigica da prodaju vrlo brzo Sad

jbt nemogu da verujem sta se desava.

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - Maj 25 - 05-15-2006

Spasi Zvezdu i ubij se Piksi!!! Ovo je sramotno... Ne zna se ko je veca picka da li Zenga ili Piksi.

Zato ubuduce nemojte da se vezujete za lichnosti. Kao shto vidite lichnosti mogu da ispale. Pogotovo Delije Sever kao navijachka grupa ne treba da se vezuje sa pojedinachne osobe. Ovome smo skandirali ime i prezime pa je pobegao ko pichka. Deki Stankovic nam je bio kao neki idol, pa se slikao sa grobarskim shalom... Ma jebem ti i igrache i trenere. Zvezda je mnogo veca od svih njih.

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - NightMare - 05-16-2006

Nazalost, ovo je Zvezdina realnost. Svake godine novi tim, novi trener, novi sponzori, nova obecanja... Jednostavno, mi moramo sebe da naviknemo na mnogo nize ambicije. Dakle, titula, kup i ulazak u ligu UEFA. To su i realni dometi ovakve politike. Po meni kljuc je u sponzorima. Treba nam bre neko sa, da izvinete mudima, koji ce da da 10 miliona i kaze : pravi tim za Ligu Sampiona. E takvog Zvezda jos nije nasla. Nasla je samo Deltu koje zabole za sve osim da zauzmu startnu poziciju kad bude privatizacija. E pa hvala lepo... Ono sto mene kao tesi je da ovaj tim i ovaj trener, ipak nisu imali snagu za vece domete u Evropi. Jeste, igrali smo tu Ligu, ali za razliku od Steaue, Rapida, Liteksa.... mi je nismo prosli. Dakle od tih igraca i takvog trenera ima bolje. Da sacekamo i da vidimo, hoce li ova uprava te bolje dovesti. Ako ne, onda mislim da sebi lagano otvaraju izlazna vrata iz Zvezde.

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - RayBan - 05-16-2006

Ode i Lukovic :boks

Na "Marakani" nastavljaju sa rasprodajom igrača... Aleksandar Luković potpisao je juče petogodišnji ugovor sa Udinezeom. Transfer reprezentativca "crveno-belih" iznosi skoro šest miliona evra, a Zvezda će od ovog posla inkasirati skoro polovinu cifre.

Da izvinete jebem mu ja mater ko sklapao ovakve ugovore sa igracima. :boks

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - kiki - 05-16-2006

Moguce je da ta druga polovina od 6 miliona pripada Lukovicu, a ne nekom menadzeru. Cesto se daju ukupni iznosi transfera, tj. koliko to kosta klub koji kupuje. Naravno, i njegov menadzer ce uzeti postotak, ali je pitanje da li je to svih 50%.

ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007 - vare - 05-16-2006

Sad se za moguce nove trenere navode Zakeroni(Udinese,Lazio,Milan) i Fernandes(A.Bilbao,PSZ) !?
A ko ce doci od igraca?