![]() |
Liga Shampiona - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: Liga Shampiona (/showthread.php?tid=891) |
Liga Shampiona - Mikelandjelo - 03-30-2006 Bravo Arsenal! Oduševili su me. Izgleda da moja prognoza pada u vodu. I neće mi biti žao. Bez Italijana u finalu (eventualno Inter) bilo bi najbolje moguće rešenje. Go Barca, go Lyon, go Inter, go Arsenal! Liga Shampiona - North_Side011 - 04-01-2006 Stvarno je Arsenal pokazao da je ekipa koja ima dusu i ekipa koja se bori.Nemaju vise velika imena u timu ali upravo im je to prednost jer mladi igraci i nepoznati igraci koji su zeljni dokazivanja uvek igraju najbolje i najborbenije.Drago mi je i zbog toga sto je pobedjena jedna filozofija fudbala smrdljvog Kapela.Dokazano je da cuvanje rezultata na gostujucem terenu i bunkerica vise ne piju vodu i ne donose rezultate.Od srca bih voleo da prodje Arsenal. Benfika je pokusala svojim transom u kome se nalaze da iznenade Barsu,ali ipak je to bilo nemoguce.Freneticna publika,bezkompromisno pozrtvovanje ipak nije bilo dovoljno,cak sta vise su to mogli i skupo da plate s' obzirom na par dobrih Barsinih sansi.Mislim da Benfika nema skoro nikakve sanse na "Kamp Nou" i da se Barsi smesi polufinale. Lion je pokazao kolko je ozbiljan i kolko je zilav i za jedan veliki Milan,slozicete se da to nije ona ista ekipa bez Zuninja,ali dobro.I dalje je sve otvoreno,nikad ne reci nikad.Jedino me je neprijatno iznenadio Sevcenko svojom losom igrom i promasajima. Inter je opet na misice pobedio,ovoga puta su bili u kanalu zbog primnjenog gola i izgleda da ih je bas to prenulo.Stankoviceva sjajna akcija i dobar gol za miran put u Spaniju.Svaka cast Dekiju koji je usao u mozda zivotnu formu sto je jako dobro jer se blizi svetsko...On je trenurno najbolji Interov igrac. ;pljuga ...SRBIJA,BEOGRAD,CRVENA ZVEZDA... Liga Shampiona - Maj 25 - 04-01-2006 Kao shto sam rekao Inter-Arsenal Barsa-Milan finale: Inter-Barsa 1/2 - Serbian Eagle - 04-02-2006 Polufinale: Juventus - Inter :jebanje Barcelona - Lyon To je moje predviđanje - a hteo bi da finale u Parizu pred OSAMDESET HILJADA gledaoca odigraju Juventus - Lyon! ;pivo Liga Shampiona - Maj 25 - 04-02-2006 Delija a gotivi Juventus..? Kad je crno bela boja nekome donela srecu? ![]() Liga Shampiona - николаБГ - 04-02-2006 Quote:Parovi chetvrtfinala Pitanje? sta bi se desilo da npr u slucaju prolaska juventusa(1) i viljareala(3) i milana(2) i nebitno koga pod (4). tada bi u polufinalu igrali juve-viljar. i milan i barca(npr) i onda bi dva italijana imali sansu da se nadju u finalu. Mislim da zreb mora biti dirigovan jer su tri zabarska kluba u opciji, pa ce u slucaju prolaska dva oni igrati u polufinalu. Da li sam u pravu? Liga Shampiona - archer - 04-02-2006 Quote:Maj 25 Wrote:Parovi chetvrtfinala Nisi u pravu sta god da se desi parovi ostaju isti i jedan par ce biti Barsa-Milan a drugi Arsenal-Inter. npr Liga Shampiona - николаБГ - 04-02-2006 Ja sam mislio da ako su dva tima iz iste zemlje u polufinalu, onda moraju da se sastanu bez zreba. Aj Archer ako kazes, ali zakleo bih se da je tako... poz Liga Shampiona - archer - 04-02-2006 siguran sam Liga Shampiona - Maj 25 - 04-02-2006 Ne moraju da se sastanu u polufinalu... Bice onako kako je zrebano |