![]() |
Formacija za Bragu - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: Formacija za Bragu (/showthread.php?tid=809) |
Formacija za Bragu - cazzo_FCRS_forever - 09-08-2005 Quote: Bravo Cyber--to je dobar sastav kada se zna da zile ne igra---MA IMA DA IH :batine Formacija za Bragu - kiki - 09-08-2005 U svakom slucaju to je formacija koju ja prizeljkujem (s obzirom na situaciju), ali ne verujem da ce Zenga sebi dozvoliti da u ovako ozbiljnoj utakmici pocne sa blago receno, za evropske uslove, neiskusnim Dramanijem kome bi to, prakticno, bila prva utakmica za Zvezdu. Iskreno, ne verujem da je Zenga toliko hrabar. Formacija za Bragu - Indjija - 09-08-2005 To je taj sastav samo sto Mladenovic igra malo defanzivnije znaci na toj shemi bi bio u liniji sa Bastom,i cini mi se da ce do 15-og Stojanovic moci da zaigra uz Purovica. Formacija za Bragu - Maj 25 - 09-08-2005 Quote:Mene licno sada mnogo vise brine bolna grimasa na Zigicevom licu kada su ga iznosili iz igre na tekmi Spanija-Srbija.Nadam se da nece morati mnogo da pauzira,ali start Marcene nad njim je zaista bio brutalan.U pitanju je butni misic koliko sam mogao da vidim... Ima veliki hematom na butini ali sam video posle kad se zavrshila tekma kako sheta normalno i pozdravlja se sa svima. Hvala Bogu pa ce najverovatnije samo odmoriti malo do revansha sa Bragom. Formacija za Bragu - радомир - 09-08-2005 Пошто је отворен топик за текму са Двором ово ће бити закључано до даљњег. Formacija za Bragu - NightMare - 09-12-2005 Rizikujuci da me neko proglasi ludim, ja prizeljkujem 0:0. Ako smo na taj nacin prosli Chievo, a mislim da su priblizno istog ranga, onda mozemo i Bragu. Naravno i bilo koji rezultat bez primljenog gola je super, ali ja se trudim da u ovom slucaju budem umeren i oprezan. Sto se formacije tice, ja sam predlog vec dao. Odbrana ce izgledati isto kao protiv Buducnosti, to sam siguran. Ostaje dilema koliko ce igraca biti u vezi, koliko spiceva kao i da li ce recimo igrati i Kovacevic i Mladenovic ( ja to prizeljkujem ). Verujem da je Purovic tendenciozno sakriven u subotu i da ce on biti taj, da kazem, kec iz rukava. No naravno to cemo saznati tek u cetvrtak na samom stadionu. Formacija za Bragu - cazzo_FCRS_forever - 09-12-2005 Quote:Rizikujuci da me neko proglasi ludim, ja prizeljkujem 0:0. Ako smo na taj nacin prosli Chievo, a mislim da su priblizno istog ranga, onda mozemo i Bragu. Naravno i bilo koji rezultat bez primljenog gola je super, ali ja se trudim da u ovom slucaju budem umeren i oprezan. Sto se formacije tice, ja sam predlog vec dao. Odbrana ce izgledati isto kao protiv Buducnosti, to sam siguran. Ostaje dilema koliko ce igraca biti u vezi, koliko spiceva kao i da li ce recimo igrati i Kovacevic i Mladenovic ( ja to prizeljkujem ). Verujem da je Purovic tendenciozno sakriven u subotu i da ce on biti taj, da kazem, kec iz rukava. No naravno to cemo saznati tek u cetvrtak na samom stadionu. Bravo--svaka ti je sveta barem u ovom postu namigivanje Formacija za Bragu - mudric - 09-12-2005 Quote:Rizikujuci da me neko proglasi ludim, ja prizeljkujem 0:0.Izuzetno pametno razmisljanje.Osvrnite se par godina u nazad.Rozenburg,Dinamo K,Chievo.Jedino Bayer, ali oni su bili mnogo jaci od nas.0:0 je odlican rezultat.Jos ako im damo neki GO pa to je onda extra.Ja mislim da se svi slazemo oko jedne stvari, a to je da oni :nene ne smeju da daju GO. Formacija za Bragu - Devil - 09-12-2005 Quote:Rizikujuci da me neko proglasi ludim, ja prizeljkujem 0:0. Ako smo na taj nacin prosli Chievo, a mislim da su priblizno istog ranga, onda mozemo i Bragu. Naravno i bilo koji rezultat bez primljenog gola je super, ali ja se trudim da u ovom slucaju budem umeren i oprezan. Sto se formacije tice, ja sam predlog vec dao. Odbrana ce izgledati isto kao protiv Buducnosti, to sam siguran. Ostaje dilema koliko ce igraca biti u vezi, koliko spiceva kao i da li ce recimo igrati i Kovacevic i Mladenovic ( ja to prizeljkujem ). Verujem da je Purovic tendenciozno sakriven u subotu i da ce on biti taj, da kazem, kec iz rukava. No naravno to cemo saznati tek u cetvrtak na samom stadionu. I ja tako razmisljam, pogotovu kad se uzme u obzir da cemo u revansu biti jaci za Zigica + Basta ce se bar jos malo vratiti u formu + odbrana ce se do tada dodatno uigrati. 0:0 i ja cu biti prilicno zadovoljan. Formacija za Bragu - meekats - 09-12-2005 ---------------------------------- Ranđelović-------------------------------- -------Basta-------------Dudic------------Bisevac-----------Lukovic-------- ----------------------------------Kovacevic--------------------------------- ----Milovanovic---------Mladenovic---------Jankovic---------------Trajkovic ------------------------------------Purovic---------------------------------- S tim da bi Jankovic bio ofanzivniji a Mladenovic defanzivniji (spona izmedju odbrane/kovacevica i napada. Znaci na foru Pixi gine i uzima lopte a Mladenovic ih dijeli k'o novogodisnje paketice. ![]() U slucaju da Milovanovic nije 100% onda ovako: ---------------------------------- Ranđelović-------------------------------- -------Basta-------------Dudic------------Bisevac-----------Lukovic-------- -----------------Kovacevic------------------------Mladenovic--------------- -------Jankovic-----------------Trajkovic--------------------------Perovic---- --------------------------------Purovic------------------------- Ovi iz Brage se nadaju da ce se odlucivati u Bragi ali bi voljeli pozitivan rezultat u Beogradu. :nene Kazu da imamo dobre igrace koji dobro kontrolisu loptu i da ce atmosfera u Beogradu biti "zagluvljujuca". |