![]() |
Delije, Torcida, BBB... - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Времеплов (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=6) +--- Thread: Delije, Torcida, BBB... (/showthread.php?tid=76) |
Delije, Torcida, BBB... - boy - 04-16-2003 ...e, da...na jug smo presli protiv Partizana (bod na penale), dimnijada u razlicitim bojama, velika bakljada pred drugo poluvrijeme. protiv vas smo imali barjake na motkama, sto nam je ranije bilo zabranjeno (jedina grupa kojoj se to zabranilo). Delije, Torcida, BBB... - Jackass - 04-16-2003 Pozdrav svim forumasima...Evo i mene da se javim posle duuuzeg vremena... 1.Boy,da su samo vama bili zabranjeni barjaci,tu se varas grdno 2.Sto se vasih zastava tice,JEDINA(lepa i pristojna) vasa AUTENTICNA zastava je ona BBB koju je Buda spomenuo,sa slovima kao BNA.Ostale(Volim te mama,Ja-srce-samo Dinamo)su isfinansirane od HDZ,kao i cela vasa zadnja sezona u ex-yu ligi.Cak vam je i ono legendarno gostovanje u Splitu od strane HDZ isfinansirano.Toliko o vama kao navijacima...Za sadasnje stanje ne znam(nisam licno video),ali ono sto se moglo na TV-u videti,nista posebno. ;pljuga Delije, Torcida, BBB... - navijac - 04-16-2003 bravo...nama jedno gostovanja mozda izfinancirano mada znam 100% da je preko 60% ljudi na to gostovanje islo autima i u svom aranzmanu ..a ajde ti nama reci na koje si ti gostovanje otisao o svom trosku.a da ti ga djaja nije platio ....pa ja da sam na vasem mjestu bi sutio ..sjetimo se samo ko dila garte za sjever kod vas? ko vam placa koreografije? ko vam placa vize i put na sva gostovanja? ...kakvi ste vi samo navijaci kad sami svojima putovnice kradete.... ja na gostovanja idem od 88 i do sad ni jedno mi nije niko platio cak si i karte za utakmicu kupujemo, tu ne racunam domace prvenstvo.... ali ajde mi smo papci vi ste navijaci, kurcite se sranjima a niste bili u stanju onu saku jada od zadrana razbiti...ah da niste htjeli jer vi volite svoj klub ali bojkotirate kad vam zatvore neke ljude...ma necu vise o tome... kizo ako smeta moj post slobodno ga brise necu se naljutiti ![]() dalabu - Forever Ultras - 04-16-2003 Taman pocne ok rasprava, pa se pojavi neki lik poput ovog naBijaca. ![]() Dakle, verovao ti meni ili ne, meni NIKO i NIKADA nije platio niti jedno gostovanje, niko mi nije iSfinansirao niti sal, niti majcu, niti moja kola koja cepam kada idem sa ekipom na gostovanje (pa su sada u statusu nekretnine)... To si ti nas pomesao sa komsilukom. Tako idi na sajt glodara 1790 ![]() ![]() ![]() A sto se tog povetarca tice, ![]() Najlakse je kur*iti se preko neta, sto si ti upravo uradio. Imao sam prilike da upoznam nekoliko vasih vodja iz onog perioda, ukljucujuci i onog iz TorcideZG koga je boy pomenuo i za koga sa velikim ponosom mogu reci da mi je licni prijatelj, nikada se nisu ponasali na taj nacin, cak su govorili o nama sa puno hvale. Recimo, na gostovanju BBB na Banjici, citava nasa tadasnja prva ekipa bila je na severnoj tribini, onoj montaznoj pored njih i pandura, pa nikome nije ni palo na pamet da idu u onaj drveni WC, toliko o vama. Seti se i onoga sto je bilo u BL i kako vas je murija odvalila tada na pomocnom terenu, meni su tvoji iz prve BBB ekipe pricali horor price o tome... Dakle, svi znamo sta se sve desavalo tih godina, zao mi je kao i boyu sto nismo imali jos jednu sezonu jer tvrdim da je navijacki pokret te godine u ExYu bio jaci od italijanskog i ravan kraju sedamdesetih u engleskoj. Sada da se vratimo ozbiljnoj raspravi. ![]() ![]() poz, budimir Delije, Torcida, BBB... - south fanatic - 04-16-2003 vidin da puno ljudi prica o transparentima pa da ner Delije, Torcida, BBB... - torcaST - 04-16-2003 evo vam par zanimljivosti... naime,za one koji neznaju,navijanje bbb se temelji na dovikivanju dvije tribine..npr.sjever ![]() ![]() torcida je odlucila to "kopirat",pa je na danasnjoj utakmici polufinala kupa sa varteksom(gledalaca 10 000),predstavljena bbb shema navijanja u torcinoj izvedbi.izgledalo je ovako: sjever:KISA CE..istok:NECE sjever:SLANE..istok:SRDELE covik uci dok je ziv ;pljuga buhahaha - Forever Ultras - 04-16-2003 :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl poz, budimir p.s. nemam reci... :rofl Delije, Torcida, BBB... - Jackass - 04-17-2003 Navijac,isfinansirana vam je CELA zadnja sezona u Ex-yu od strane HDZ-a,zastave,barjaci,sve sto ste te godine uradili.To je ono sto vas boli,sto ste se prodali.Znaci ne od strane kluba(sto po meni i nije neki problem),vec od POLITICKE PARTIJE.Da ne bude zabune,te godine ste stvarno bili u usponu,to ne sporim... Sto se tice Zadra,pa da li ti stvarno mislis da tako smesna ekipa moze da se suprostavi ekipi u onom sastavu u kojem su Cigani bili u LJubljani?Ako mislis,onda si stvarno ili nerealan ili malouman.I opet navodim Budine reci,bili smo vam na 100 km od ZG a od vas ni traga ni glasa.Trebali ste da se pojavite pa da stvarno iskusite nasu trenutnu snagu... Delije, Torcida, BBB... - porky pig - 04-20-2003 ajme meni u sto se ovi topic pretvori imao sam neki osjecaj da ce fu kopati po proslosti(sto mu ne zamjeram) asli ljudi ovo je malo previse daj se malo smirite Delije, Torcida, BBB... - delije knin - 04-20-2003 :rofl A jeste opiceni vi splicani." Slane-Srdele".Zato ja i rece da ste nam vi bili nekako blizi,vise smo vas postovalu. Bar nama iz Knina. KRALJEVINA SRBIJA U SRCIMA SIJA |