![]() |
www.hattrick.org - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: www.hattrick.org (/showthread.php?tid=742) |
www.hattrick.org - Johnny Blaze - 06-25-2005 oko 500 000 vrijedi u vr' glave po mom misljenju, al ne bih nikad kupio takvog igraca. www.hattrick.org - Anonymous - 06-25-2005 150.000 i da pevas ![]() www.hattrick.org - Johnny Blaze - 06-25-2005 ^ :rofl Ovo moje je bila optimisticna prognoza. Kako stojite danas ? Ja 2-0 samo na poluvremenu vodim protiv lika koji ima 1-26 gol razliku. Ubi me PIC www.hattrick.org - Johnny Blaze - 06-25-2005 Na kraju 4-0. 21-2 gol razlika u prvih 5 kola, gol nisam primio od prvog ![]() www.hattrick.org - delija_knin - 06-26-2005 sta znam....za koliko bi ga ti kupio ako oces.....mislim ako neko oce da ga kupi nek ostavi cjenu pa cemo videti.....moze i 1000 ako hoces hahha Toni Oriol (66403428) 28 година, слаб ниво форме , здрав симпатичан тип, темпераментан је и частан. Искуство - слаб, а као вођа је недовољан. Националност: Canada Укупни индекс вештина (TSI): 180 Плата: 1 040 C$/недељно Власник: Bjeli Vuk Картони: 1 Повреде: Здрав Кондиција: слаб На голу: катастрофалан Плејмејкинг: недовољан Додавање: слаб Крило: очајан Одбрана: јадан Напад: недовољан Прекиди: добар evo ga jos jedan www.hattrick.org - Johnny Blaze - 06-26-2005 Ma jok, ja imam samo excellente i solide, sta ce mi takvi... www.hattrick.org - supreme - 06-26-2005 Par pitanja za iskusnije: Trening kondicije i prekida (set pieces) dobijaju svi igraci, koliko sam uspeo da shvatim. Kakva je situacija sa dodavanjem (kratki i dugi pasovi)? Da li je neko od vas trenirao to i jesu li vam svi igraci napredovali u tom segmentu? U prosloj utakmici sam igrao "Mec sezone" i timski duh mi je pao na "krvozedni". Sledecu igram kuci normalno, a onda mi slede dve tekme sa ekipom koja nikad ne moze da sastavi minimalnih devet igraca za utakmicu i uvek bude sluzbeni rez 5:0. Te dve tekme cu igrati PIC i nadam se znatnom popravljanju timskog duha. No, kako na tim utice kad igras takve utakmice koje se zapravo i ne igraju? Da li igraci gube trening ili ne? Kako na sponzore i navijace utice igranje takve utakmice na svom terenu? Znam da je mnogo pitanja, ali jako mi je bitno jer mi predstoje jako bitne utakmice. Ako neko zna, neka mi kaze. Hvala unapred ![]() www.hattrick.org - Johnny Blaze - 06-26-2005 dobijaju trening. obavezno igraj PIC to ti je ko regularna utakmica, nece se negativno odraziti na navijace i sponzore. dodavanje ne dobijaju svi igraci. imaju 2 razlicita treninga, kod jednog dobijaju inneri i napadaci, kod drugog inneri i odbrana valjda. Al passing nije primaran skill, a ja sam misljenja da samo primarne treba trenirati tako da ti ga ne bih preporucio. www.hattrick.org - COFI - 06-28-2005 Hitno mi treba golman ,jedino sto mi treba jeste da je"keeper":passable,indequite.Oko cene cemo se dogovoriti!!! (Oba golmana mi otisla u qac) www.hattrick.org - Johnny Blaze - 06-28-2005 pa nadji na TL, takvih je brdo... |