Delije
Наша Звезда у филмовима... - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: Наша Звезда у филмовима... (/showthread.php?tid=718)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8

Наша Звезда у филмовима... - COFI - 05-05-2005

Quote:Ja mislim da sam video jos u "Lepa sela lepo gore" kad valjda ispracaju nasu vojsku u rat,da se drze onako pored na ulici neki nasi transparenti...
Posto sam zaludjenik za taj film jedino sto ima o Zvezdi jeste pomenuti grb na kacigi onog ridjeg kuma.Tek kasnije kada ovaj pogine onda slem uzima profesor.
Inace ja sam gledao neki britanski film star 30 godina u kojima lik pizdi jer je Arsenal pukao od Zvezde. :finger

Наша Звезда у филмовима... - savacium - 05-05-2005

Наш клуб се спомиње и у филму "Наташа"...Радња се дешава за време демонстрација 2000 и при крају филма има сцена када Цигани са све бакљама,заставама...итд. прослављају пад СМ.Ако се добро сећам певали су ПТЛН...

Наша Звезда у филмовима... - Northern - 05-08-2005

Да, то сам и ја управо хтео да напишем.Наше заставе, барјаци и пева се та песма...

Наша Звезда у филмовима... - COFI - 05-08-2005

Inace kada smo kod filmova,rece mi ortak pre neki dan da se zavrsava snimanje "Fotball factory 2",e sad ako neko zna nesto vise o ovome.........

Наша Звезда у филмовима... - маникомио - 05-08-2005

Quote:Inace kada smo kod filmova,rece mi ortak pre neki dan da se zavrsava snimanje "Fotball factory 2",e sad ako neko zna nesto vise o ovome.........

Tommy Johnson се придружује Делијама или шта :lol:

Иначе, као што су неки напоменули, у филму Ране се баш доста помињу и Звезда и Делије.

Јел нас има у серијама???

Наша Звезда у филмовима... - UrbanBaby - 04-22-2007

Почела је да се даје нова верзија серије Позорише у кући.
Пре неки дан је тема епизоде била градски дерби. Big Grin
Никола Којо у улози кума Чврге (делија!), Бјела ајд'што глуми гробара, ал'што глуми Рођу... :lol:

Наша Звезда у филмовима... - дрвосеча - 04-25-2007

Врло занимљива, и супер тема!
А рецимо скоро сам гледао на усташкој ТВ Нова неки филм, где су Срби приказани као олош и идијоти (јер сте очекивали друго)... Када код неког српског "комаданта" долазе неки страни новинари, и овај их пита ко је светски првак (радња филма се дешава 1992.), па како се каже Црвена Звезда на енглеском, а неки српски војник вели: па Делије Север!? итд.
Затим има филм: "Рад на одеђено време" када Никола Којо пита неког клинца из комшилука, да се игра са њим, а овај носи Звездину заставу, и кaже му: "Не могу, идем са татом на утакмицу!"
Ако неки има видео клипове из свега побројаног, може да стави овде... не би било лоше!

Наша Звезда у филмовима... - djera - 04-27-2007

јагода у супер маркету, филм емира кустурице, доста су заступљене делије виде се барјаци заставе дресови и то једна већа група навијача

Наша Звезда у филмовима... - Milos_cz - 04-28-2007

Quote:јагода у супер маркету, филм емира кустурице, доста су заступљене делије виде се барјаци заставе дресови и то једна већа група навијача

"...Филм Јагода у супер маркету, младог редитеља Душана Милића"...

Наша Звезда у филмовима... - djera - 04-29-2007

јбг мислио сам да је кустурица :bes