![]() |
Ryanair u Srbiji? - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: Ryanair u Srbiji? (/showthread.php?tid=639) |
Ryanair u Srbiji? - Anonymous - 09-02-2005 Koliko ja vidim na Ryanair sajtu neki letovi lete od 30.10. pa nemogu da nadjem nista direktno do Porta. Verovatno bi moglo nekako do Santandera ili nekog mesta u Spaniji pa odatle do Brage autobusom. Ima varijanta Frankfurt - Santander - Frankfurt ako sada rezervises karte, za 50 evra. Moracu jos da pogledam. Jel postoje jos neke jeftine aviokompanije, ostavite link ovde. Ryanair u Srbiji? - bojan - 09-02-2005 Munze,postoje TUpoljevi( i nisu tzv.,vec se tako i zovu),ali ono Ryanair u Srbiji? - bojan - 09-02-2005 Kizo i ostali, Imate na Cheap air tickets-www.mobissimo.com,info za sve destinacije,samo ukucate polaznu tacku i Ryanair u Srbiji? - UrbanBaby - 09-03-2005 Quote:Koliko ja vidim na Ryanair sajtu neki letovi lete od 30.10. pa nemogu da nadjem nista direktno do Porta. Verovatno bi moglo nekako do Santandera ili nekog mesta u Spaniji pa odatle do Brage autobusom. ?? ??? ?????? ???? ?? ?????? ?? ??? ????????? ??? ?????? ?? ?????????? ?? ??????????? ?? ????? ???? ?? 30 ????. ???? ????????? ???????????... ????? ?? ???? ?? ??????? ?? ?????? ????????? ?? ????????? ? ??????? ?? ?? ?????? ? ??? ?????? ???????????. Ryanair u Srbiji? - Anonymous - 09-03-2005 Quote:KizaLion Wrote:Koliko ja vidim na Ryanair sajtu neki letovi lete od 30.10. pa nemogu da nadjem nista direktno do Porta. Verovatno bi moglo nekako do Santandera ili nekog mesta u Spaniji pa odatle do Brage autobusom. @Kiza Imas Ryanair iz Londona do Porta a do Londona mozes iz Trsta, Celovca ![]() @lucky iz budimpeste nema nista. Koga zanima nesto vise neka ode na www.ryanair.com i klikne na destinations i otvori se mapa sa svim njihovim linijama. Ryanair u Srbiji? - nisam_zdrav - 09-03-2005 http://www.ryanair.com Evo sajta. Ovde mozete videti odakle lete i kuda idu sve: http://www.ryanair.com/site/EN/dests.php?flash=yes Kao sto vidite za Porto imaju samo letovi iz Londona i Frankfurta. Ako uzmemo ta dva grada u obzir i presedanje onda za putnike iz Srbije je najlakse da se prvo docepaju nekog od gradova u Austriji (vidim da Bratislava ide pod isti aerodrom kao i Bec, valjda zbog blizine ta dva grada, ali to i nije bitno jer ova destinacija startuje tek od 30og oktobra) i da onda odatle presednu nekako do Porta. Medjutim moram da vas razocaram. Nasao sam let iz Klagenfurta do Frankfurta za 1.99 evra i to 28og septembra, a nasao sam i povratak 1og oktobra za 14.99 evra (30 sep. je povratak 79.99 evra). Znaci to se sve lepo uklapa, ali nema slobodnih letova do Porta, cak ni do Santajgo de Kompostele, a ostali Spanski gradovi koji su blizu (relativno) Porta nemaju letove do Frankfurta. EDIT samog sebe: Evo mozda jedne izvodljive kombinacije! Potrebna je Engleska tranzitna viza, ali za to nisam 100% siguran. Znaci 28og let iz Klagenfurta do Londona (polazak u 13:40, a stize se u London u 14:45) za 4.99 eura. Zatim od Londona do Porta let u 18:35 za 24.99 eura. Povratak iz Porta za London u 9:20 za 24.99 eura i let iz Londona za Linc za 2.29 eura u 13:20. Mora za Linc jer nema druge kombinacije, a da se 30og iz Londona stigne u Austriju. Ovo je jedna od mogucih verzija putovanja, a kasnije ako budem imao vremena izbacicu jos neku verziju. Ovde upada jedno nocenje u Portugalu, ali ako se krene u drustvu mozda bude i nepotrebno to nocenje u nekom hotelu ili nesto slicno. Mada potrudicu se da nadjem gde bi moglo da se prespava. Na ove cene treba dodati aerodromske takse za koje trenutno ne znam kolike su. Takodje mora se posedovati sengen viza i ocekivati da na Londonskom aerodromu nece trebati ni tranzitna jer se preseda vrlo brzo pa se ni ne stupa prakticno na teriotriju Engleske vec se ceka u medjunarodnom delu sledeci let (ovo nikako nije provereno i morao bi neko to da potvrdi ili da se raspita). Naravno ove cene trenutno vaze (za karte) i moguce je povecanje kako dani odmicu. Kasnije cu se jos pozabaviti ovime. Inace placanje bi moralo ici preko neke kartice i karta se podize na samom aerodromu koliko ja znam i mora je podici onaj ko je platio niko drugi! Ako se ne dodje po kartu nikom nista. Takodje ne znam koliko kosta voz/autobus do klagenfurta (treba pogledati i mogucnost da se iz Graca 28og dodje do Londona)... Eto toliko... Ryanair u Srbiji? - UltrasLondon - 09-05-2005 ima i skyeurope.com iz budimpeste do londona (stansteda - odakle ide ryan air - jako bitno) pa kombinujte - 150 evra je bila povratna bud - lon - bud ubacis jos oko 100 evra Ryanair pa plus put do Brage, put do Budimpeste, kokain, kurve,... Ryanair u Srbiji? - Anonymous - 09-05-2005 Quote:pa plus put do Brage, put do Budimpeste, kokain, kurve,... Za kokain cemo da se ogrebemo o vas gastose ![]() I onda ce Uk Nikola da ga zabode u Milka Cokoladicu :jebanje Ryanair u Srbiji? - Casual - 09-05-2005 Quote:UltrasLondon Wrote:pa plus put do Brage, put do Budimpeste, kokain, kurve,... :o ........ :lol: :lol: Ryanair u Srbiji? - Anonymous - 09-06-2005 :lol: :lol: Za Nikolu neka sto lici na Naomi Kembel, a za tebe nesto sto lici na Iman ![]() |