![]() |
...rame uz rame nekada i sada... - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Времеплов (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=6) +--- Thread: ...rame uz rame nekada i sada... (/showthread.php?tid=623) |
...rame uz rame nekada i sada... - warsaw - 01-28-2005 ...M...o iz Rume{laka mu crna zemlja},obelezio je par godina vernosti do tragicne'00, S.xi Skin ,bio je isto na Severu dobrih 4-5 godina redovan,uvek u istoj bordo fajerci,slucajno se sretosmo posle 7 godina,covek u istoj fajerci,samo mu je falio zub prednji ![]() P..a crni,tamnoput sa Padine je bio clan UB,zbog tragicnih problema polako je i ON napustio tribinu... Da bi Smo dosli ,ustvari dosli Smo do neceg u danasnje vreme vecina ovih ljudi su na neki svoj nacin bili na tom putu danasnjice i u nekom pogledu pomogli su u stvaranju pokreta , ponavljam da bi bar trebalo da se spomenu ,i spominju se u pozitivnom smislu, NE bih voleo da neko pogresno shvati ili pomisli"ma daj,ko su oni,bili su ,pa sta..." :nene ... ...rame uz rame nekada i sada... - warsaw - 01-28-2005 ...M..i pavijan,stariji navijac ,bio je redovan i veliki navijac sportova u hali,bio je redovan '90-tih ,ne znam tacno da li se s vremena na vreme pojavljuje...? Z..e ex-Ultra Brigate, u kopu je bio do '98/9 ... Z...o takodje ex-Ultra Brigate bio je aktivan tokom '90-tih ,pojavi se na derbijima i evro utakmicama... D..e Kaludjerac, on je takodje bio u redovima druge polovine '90-te ,vidjen na derbiju ali nije vise aktivan kao ultra'... ... ...rame uz rame nekada i sada... - James J. Bulger - 01-28-2005 Quote:Takodje sestric od Crvka J... bivsi heroes i lunatics vise ne dolazi, a steta, napravio par gresaka, ali on je za mene jedan od najboljih, od onih koji nikad ne beze. Da je valjao i da je bio takav kakvim ga t opisujes nebi mu bio zabranjen dolazak na sever... warsawa, mozda znas sta je sa onim likom sto je u ukraini zamotao u salvetu ? On je obelezio seksualnu revoluciju na severu definitivno. ![]() ...rame uz rame nekada i sada... - Anonymous - 01-28-2005 Quote:KizaLion Wrote:Takodje sestric od Crvka J... bivsi heroes i lunatics vise ne dolazi, a steta, napravio par gresaka, ali on je za mene jedan od najboljih, od onih koji nikad ne beze. Jel mu salveta ispadala pri svakom ubodu? Mora da ju je vezao izoler trakom :rofl ...rame uz rame nekada i sada... - warsaw - 01-28-2005 Quote:KizaLion Wrote:Takodje sestric od Crvka J... bivsi heroes i lunatics vise ne dolazi, a steta, napravio par gresaka, ali on je za mene jedan od najboljih, od onih koji nikad ne beze. Znam o kome mislis, bio je redovan od'93 do '00, i dalje se javlja ljudima i i redovan je ,zavisi od njegovih mogucnosti,activan je 100%, mislio Sam da ste se Vas dvojca videli u s'korasnjem vremenu..? namigivanje ,Ja se i dalje s njim vidjam i kujemo nova suprise... Moga bi da napises o nekima koje Sam Ja izostavio,ima Tu likova koji su se kao magnet lepili tu uz Tebe :rofl ...rame uz rame nekada i sada... - warsaw - 01-28-2005 A..M ,bio je lik redovan ali moram da dodam klasican lopov, uvek se setim njegovog radovanja kada je bio u apsu posle K'lauterna,video je neki nov zivot,ustvari tamo iza resetaka je osetio nesto bolje :rofl ,doduse nije uspeo da bude duze iza resetaka,u Srbiji mu se to ostvarilo i nije koliko znam vise actualan ![]() Slavisa {laka mu crna zemlja} ,tragicno preminuo pre par meseci,bio je redovan i jedan od vodja grupe Padina Corps'92-'96 Mnogi iz te grupe su bili redovni u tim '90-tim ,jos nekoliko njih se s vremena na vreme pojavljuju u sectoru... namigivanje ... ...rame uz rame nekada i sada... - Casual - 01-28-2005 A najdeblja legenda Severa...Pedja Najgori ?? ![]() Moguce da je zapalio negde preko,inace bio bi taj tu. Ja nesto ne vidjam i ne primecujem ni Kopru vise,a bio je standardan do pre nekoliko godina. Ijao kad se setim jedne anegdote sa njim :lol: Bilo je to negde 95/96, bilo nas je 200-300,Savija vodi navijanje,dole iz prvog reda,i pocinje "Djorovic Goran",a ono svi: "DJOROVIC GORAN",taman prestanemo,kad Savija ponovo: "Ajmo i za brata...Djorovic Zoran",mi svi "DJOROVIC ZORAN"...kad samo odjednom cujes Kopru,koji bleji negde sa strane "Savija brate,idi u kurac,ajde kad si vec kreno,da mu skandiramo i dedi,koliko ih ima jebote",i vristi od smeha. :rofl ![]() ...rame uz rame nekada i sada... - James J. Bulger - 01-29-2005 da sa tim momkom sa salvetom sam se skoro video i jeste aktivan. bas sa njim sam evocirao uspomene na mnoge likov koji su obelezili proslu epohu severa na ovaj ili onaj nacin. ova tema jeste lepa i interesanta meni i onima koji su u tim godinama prolazili severom, ali isto tako ljudi koji citaju ovo a nisu prosli to mogu da dobiju iskrivljenu sliku o nekim ljudima na osnovu nasih prica.A isto tako imena ne zelim da pominjem, inicijali su mi glupi, a mozda se neko do njih i vrati. ...rame uz rame nekada i sada... - Mauzer Casuals - 01-29-2005 Taj sa salvetom je zajeban igrac. Zamislite: coveku se prijebalo, navatao je ravu, nema kurton i stavi salvetu umesto toga...Da li je dobio dusi ili nije- ne zna se jos uvek (mada deluje kao da je zaradio neku zarazu!) :rofl :rofl :rofl ...rame uz rame nekada i sada... - James J. Bulger - 01-29-2005 Quote: (mada deluje kao da je zaradio neku zarazu!) :rofl :rofl :rofl meni je on uvek tako delovao, ko da ima neku zarazu. ![]() ![]() ![]() |