Delije
...rame uz rame nekada i sada... - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Времеплов (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Thread: ...rame uz rame nekada i sada... (/showthread.php?tid=623)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8

...rame uz rame nekada i sada... - warsaw - 01-28-2005

...M...o iz Rume{laka mu crna zemlja},obelezio je par godina vernosti do tragicne'00,
S.xi Skin ,bio je isto na Severu dobrih 4-5 godina redovan,uvek u istoj bordo fajerci,slucajno se sretosmo posle 7 godina,covek u istoj fajerci,samo mu je falio zub prednji Big Grin , K..a Skin ,je takodje prestao da dolazi zbog licnih problema,mada na vecim evro je tu, njih nekoliko i par ljudi iz Fontane su obelezili neku vrstu Skin pokreta Severa u periodu od '92-97...
P..a crni,tamnoput
sa Padine je bio clan UB,zbog tragicnih problema polako je i ON napustio tribinu...

Da bi Smo dosli ,ustvari dosli Smo do neceg u danasnje vreme vecina ovih ljudi su na neki svoj nacin bili na tom putu danasnjice i u nekom pogledu pomogli su u stvaranju pokreta , ponavljam da bi bar trebalo da se spomenu ,i spominju se u pozitivnom smislu, NE bih voleo da neko pogresno shvati ili pomisli"ma daj,ko su oni,bili su ,pa sta..." :nene

...

...M..i pavijan,stariji navijac ,bio je redovan i veliki navijac sportova u hali,bio je redovan '90-tih ,ne znam tacno da li se s vremena na vreme pojavljuje...?
Z..e ex-Ultra Brigate, u kopu je bio do '98/9 ...
Z...o takodje ex-Ultra Brigate bio je aktivan tokom '90-tih ,pojavi se na derbijima i evro utakmicama...
D..e Kaludjerac, on je takodje bio u redovima druge polovine '90-te ,vidjen na derbiju ali nije vise aktivan kao ultra'...

...

...rame uz rame nekada i sada... - James J. Bulger - 01-28-2005

Quote:Takodje sestric od Crvka J... bivsi heroes i lunatics vise ne dolazi, a steta, napravio par gresaka, ali on je za mene jedan od najboljih, od onih koji nikad ne beze.

Da je valjao i da je bio takav kakvim ga t opisujes nebi mu bio zabranjen dolazak na sever...

warsawa, mozda znas sta je sa onim likom sto je u ukraini zamotao u salvetu ? On je obelezio seksualnu revoluciju na severu definitivno. Big Grin

...rame uz rame nekada i sada... - Anonymous - 01-28-2005

Quote:
KizaLion Wrote:Takodje sestric od Crvka J... bivsi heroes i lunatics vise ne dolazi, a steta, napravio par gresaka, ali on je za mene jedan od najboljih, od onih koji nikad ne beze.

Da je valjao i da je bio takav kakvim ga t opisujes nebi mu bio zabranjen dolazak na sever...

warsawa, mozda znas sta je sa onim likom sto je u ukraini zamotao u salvetu ? On je obelezio seksualnu revoluciju na severu definitivno. Big Grin

Jel mu salveta ispadala pri svakom ubodu? Mora da ju je vezao izoler trakom :rofl

Quote:
KizaLion Wrote:Takodje sestric od Crvka J... bivsi heroes i lunatics vise ne dolazi, a steta, napravio par gresaka, ali on je za mene jedan od najboljih, od onih koji nikad ne beze.

Znam o kome mislis, bio je redovan od'93 do '00, i dalje se javlja ljudima i i redovan je ,zavisi od njegovih mogucnosti,activan je 100%, mislio Sam da ste se Vas dvojca videli u s'korasnjem vremenu..? namigivanje ,Ja se i dalje s njim vidjam i kujemo nova suprise...

Moga bi da napises o nekima koje Sam Ja izostavio,ima Tu likova koji su se kao magnet lepili tu uz Tebe :rofl

A..M ,bio je lik redovan ali moram da dodam klasican lopov, uvek se setim njegovog radovanja kada je bio u apsu posle K'lauterna,video je neki nov zivot,ustvari tamo iza resetaka je osetio nesto bolje :rofl ,doduse nije uspeo da bude duze iza resetaka,u Srbiji mu se to ostvarilo i nije koliko znam vise actualan Big Grin ...obelezio je jednu epohu druge polovine 90-tih...

Slavisa {laka mu crna zemlja} ,tragicno preminuo pre par meseci,bio je redovan i jedan od vodja grupe Padina Corps'92-'96
Mnogi iz te grupe su bili redovni u tim '90-tim ,jos nekoliko njih se s vremena na vreme pojavljuju u sectoru... namigivanje

...

...rame uz rame nekada i sada... - Casual - 01-28-2005

A najdeblja legenda Severa...Pedja Najgori ?? Big Grin Bio je redovan do negde '95-'96,kada je izbegao iz Krajine,posle toga da nisam vidjao.
Moguce da je zapalio negde preko,inace bio bi taj tu.

Ja nesto ne vidjam i ne primecujem ni Kopru vise,a bio je standardan do pre nekoliko godina.
Ijao kad se setim jedne anegdote sa njim :lol: Bilo je to negde 95/96, bilo nas je 200-300,Savija vodi navijanje,dole iz prvog reda,i pocinje "Djorovic Goran",a ono svi: "DJOROVIC GORAN",taman prestanemo,kad Savija ponovo: "Ajmo i za brata...Djorovic Zoran",mi svi "DJOROVIC ZORAN"...kad samo odjednom cujes Kopru,koji bleji negde sa strane "Savija brate,idi u kurac,ajde kad si vec kreno,da mu skandiramo i dedi,koliko ih ima jebote",i vristi od smeha. :rofl Big Grin

...rame uz rame nekada i sada... - James J. Bulger - 01-29-2005

da sa tim momkom sa salvetom sam se skoro video i jeste aktivan.
bas sa njim sam evocirao uspomene na mnoge likov koji su obelezili proslu epohu severa na ovaj ili onaj nacin.

ova tema jeste lepa i interesanta meni i onima koji su u tim godinama prolazili severom, ali isto tako ljudi koji citaju ovo a nisu prosli to mogu da dobiju iskrivljenu sliku o nekim ljudima na osnovu nasih prica.A isto tako imena ne zelim da pominjem, inicijali su mi glupi, a mozda se neko do njih i vrati.

...rame uz rame nekada i sada... - Mauzer Casuals - 01-29-2005

Taj sa salvetom je zajeban igrac. Zamislite: coveku se prijebalo, navatao je ravu, nema kurton i stavi salvetu umesto toga...Da li je dobio dusi ili nije- ne zna se jos uvek (mada deluje kao da je zaradio neku zarazu!) :rofl :rofl :rofl

...rame uz rame nekada i sada... - James J. Bulger - 01-29-2005

Quote: (mada deluje kao da je zaradio neku zarazu!) :rofl :rofl :rofl

meni je on uvek tako delovao, ko da ima neku zarazu. Big Grin Big Grin Big Grin