![]() |
UPRAVA - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: UPRAVA (/showthread.php?tid=479) |
UPRAVA - UrbanBaby - 09-20-2004 Quote:na primer forever ultras je covek za primer, ode na zapad kada nece da navija, dodje na sever kada hoce da navija, ode na gostovanje, i kada je najteze(vrsac) zastiti dete od 13-14 godina od pendreka i zaradi modrice zbog tudjeg debilnog mozga iako su oboje dosli da bodre zvezdu, a ne da se biju, a kao sto vidite popricao je sa nekim(bez obzira sto mu je prijatelj) zasto je prozivanje ovako a ne onako... ?? ? ?? ????? - ??????? ?????? ?? ???? ? ????????, ?????? ?????? ???????????! ??? ????, ?? ?? ?????????? ??????? ???? ??????. ?? ???? ???? ???? ????? ?? ?????? ???? ??? ? ?? ?????? ?????? ??? ???????, ??????? ?????? ?? ??????? ? ?????? ????????. ????? ??? ? ?? ?????? ?????? ???? ????? ??????. ?????, ??? ???? ????? ???????? ???????????, ?????? ?? ??? ???? ?????? ?? ?????????? UPRAVA - Mitke - 09-20-2004 Ma ne znam da li cete biti u stanju da vidite spasitelja, mnogo ste se zaigrali oko "Zlatnog teleta". namigivanje UPRAVA - Teta Mila - 09-20-2004 Quote:Gaga, kao sto je vec primetio/la Maslacak, ja o dogadjajima unutar Severa insam obavesten. Niti me to zanima. Niti se ja indentifikujem sa imenima "Delija" i "Cigani"; ja pripadam onoj veikoj armiji Zvezdinih navijaca koji sebe nazivaju Zvezdasi i koje zanima da gledaju FK Zvezdu radi zabave i dobrog fudbala. Izmedju Severa i Zapada (ili Istoka) ja cu uvek izabrati ovaj drugi jer se odande ima bolji uvid u utakmicu: vide se oba gola, a to je meni veoma bitno kada idem da gledam utakmicu. Vreme kada sam ja odlazio na Sever i mahao zastavom je odavno proslo i deo je mog detinstva i decastva. Blago teta Mili,opanak na noge,sajkacu na glavu,uradi zatvorsku tetovazu,i kada dobro zaslinis ,ti sline o rukav obrisi,jer su urbanost i avangarda daleko od tebe! Da me zanima ko si,pomislila bih da namerno potenciras na reci avangarda,jer znas koliko mi ekipa "Avangarda" znaci... UPRAVA - Mitke - 09-20-2004 Tetka jeste li procitali ovo dole? Sta kazete za nivo urbanost? [i][b]D UPRAVA - Anonymous - 09-20-2004 E moj Mitke... jel znas zasto sam nasao potrebu da napisem odakle kucas? Zato sto ces ti biti medju prvima ukoliko bude sranja ili tuca. Zato sto ce tebi policija lupati na vrata, zato sto ce tvoji dozivljavati stresove. Zato sto ce tebi namestati da si obio trafiku. Vidis Mitke u tome je problem. Vidis sto se tice pravila, pravila postoje da bi se krsila. Bitno je da si ti preko, a svi oni koji su preko najbolje vide sta se dogadja. To je istina. Mi smo osamuceni od haosa, tranzicije, letargije i kradje u zemlji. A znas sta je najgore u celoj situaciji? Sto ti neces ucestvovati u svim akcijama. UPRAVA - Teta Mila - 09-20-2004 Sjajno!!! Pa...? UPRAVA - Medaamp;Kisi - 09-20-2004 Da je kurir objavio intervju smejao bi se i uzivao u njemu ali ovako..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Znaci rat Dzaje i Muslina tj. srozavanje naseg fk-a na najnize grane...gase pozar benzinom UPRAVA - Forever Ultras - 09-20-2004 [quote="Mitke"]Tetka jeste li procitali ovo dole? Sta kazete za nivo urbanost? [i][b]D UPRAVA - Djape_BBrdo - 09-20-2004 Sto se tice bojkota zadovoljan sam sto je uopste nesto krenulo,i sto nece nadam se vise biti paljbe po prvim ekipama jer mi je strasno glupo da to slusam,a jos teze da poverujem u tako nesto o njima iako ih ne poznajem.Pesmica je smisljena da bi bila smekerska,a istovremeno i da bude prozivka i upravi i igracima.Mozda deluje blago,ali opet verujem da je to smisljeno da bi se opet pokazalo da odskacemo od svih na ovim prostorima,i da se ne bi pevalo celu tekmu samo "uprava napolje" kao neki...malo inovacija uvedeno.Kao sto je vec receno svi smo sedeli sem jedne osobe koja nije izgleda htela da bojkotuje,a to je pravi pravcati Pop koji je bio na severu ![]() ![]() UPRAVA - Teta Mila - 09-20-2004 Quote:ili je PMS u pitanju ...ili SDP??? |