Delije
Headhunter(s) na 121. derbiju! - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Headhunter(s) na 121. derbiju! (/showthread.php?tid=219)

Pages: 1 2 3 4 5

Headhunter(s) na 121. derbiju! - hejsel - 11-20-2003

Djape, taj englez je pun respecta za vas, ma stoji mirno kad ide vasa himna ( mladici borovi...). Cujem da planira da se preseli u Bgd zbog vas :rofl
Simo, sto si stavio sliku svoje najvece a ipak ne uzvracene ljubavi na moj avatar. Furaju te stare rane ili si opet pusio neku kolicinu...Al sto kaze tvoj omiljeni kantautor " sve prave ljubavi su tuzne"
Godra - kralj upadica i kventintarantinovskog humora :ruke

Headhunter(s) na 121. derbiju! - Radza - 11-20-2003

Ja ipak mislim da je to stari latinski licemer, gde on moze da voli/simpatise Zvezdu i da se divi Ciganima kad je svima veoma poznato ovekoveceno prijateljstvo navijaca Celzija i partizanA.

Headhunter(s) na 121. derbiju! - KOHAH - 11-20-2003

Quote:Ja ipak mislim da je to stari latinski licemer, gde on moze da voli/simpatise Zvezdu i da se divi Ciganima kad je svima veoma poznato ovekoveceno prijateljstvo navijaca Celzija i partizanA.
a gde je to ovekoveceno?
u diznilendu ili neverlendu?
nisam video da je neko rekao da on voli zvezdu, covek je doso vido i preneo utiske.
a ako se strpis, cuces i iz prve ruke.
jel tako? ;pivo

Headhunter(s) na 121. derbiju! - Radza - 11-20-2003

:rofl

Brate, pa to se zove ironija, u stvari, cim nisi ukapirao verovatno je neki zesci oblik sarkazma u pitanju :lol:

Zajebavam se ...

Headhunter(s) na 121. derbiju! - KOHAH - 11-21-2003

bas tako. znas, kad pop nema sta da radi on jarice krsti. tako i oni obilaze ove forume i traze gde ce sta da lupe al da ostanu zivi, kako bi mogli da lupe jos koji put.
i tako unedogled.

nema kraja ljudskoj gluposti

Headhunter(s) na 121. derbiju! - Djape_BBrdo - 11-21-2003

Dobro hejsel posto glumis da si pametan(evo ti oskara za to Confusedampion ) mozda bi ti mogao da das neko logicno objasnjenje zasto bi neko istetovirao Zvezdin grb na sebi?Ajde daj neko misljenje ali potrudi se da ima smisla,ne da kazes da je lud pa se zbog toga istetovirao,i reci mi zasto se ljudi uopste tetoviraju,da bi pokazali nesto cemu se dive,nesto sto vole,obozavaju,a ne nesto samo da bi ispali ludi,koliko ima nas koji pored Zvezde simpatisemo i ostale evropske klubove,pa niko ne tetovira njihove grbove po sebi.Mi smo bratski klub sa Olimpijakosom i njihovim navijacima pa niko od nas nije tetovirao ime njihove navijacke grupe ili njihov grb,a mozda si i proctao sta taj lik ima sve na sebi od tetovaza,imena jednih od najboljih Celzijevih igraca ikada i sto bi sad ispod njih on stavljao tet neke tamo Zvezde :zbunjen ,razmisli malo.Mozda sledeci put kad dodje uspemo da ga nagovorimo da ispise tekst Mladici,borovi po sebi Big Grin .

Headhunter(s) na 121. derbiju! - Forever Ultras - 11-21-2003

Alo, pusti babu da hekla i nemoj da se smaras sa njom... Smile Kiselo grozdje... Smile

Cekamo mi izvestaj od Pedje da cujemo sta kaze Zrenjaninac... Smile

poz,
budimir

Headhunter(s) na 121. derbiju! - cyganin - 11-24-2003

FU, covece sto ne pustis pismo mladog zrenjaninca, posalo sam ti jos pre pet dana.

Headhunter(s) na 121. derbiju! - Forever Ultras - 11-24-2003

Izvini za kasnjenje, nije radio sajt par dana a ja sam bio toliko bolestan da nisam mogao sve na vreme da "postignem"... Kiza ce okaciti fotke...

poz,
budimir

Posle burne noci provedene u N.Sadu,nas sedmoro zaputili smo se na tekmu.Kao prvo zelim da se ogradim od onih zrenjaninaca koji su pravili sranja na finalu kupa ove godine,to je sasvim druga ekipa i to su uglavnom stariji momci (medjusobne tuce).Transparent "Zrenjanin" nije od moje ekipe, nas je "Petrovgrad".Milki (nadimak engleza) jedva je cekao da oseti atmosferu Crazy North-a.

Par puta me je zvao kad sam bio na tekmi samo da cuje atmosferu.U mini busu smo cirkali i sve vreme pevali,a on je za promenu nama pevao celzijeve pesme.Neke pesme imaju istu melodiju kao i nase.Imaju dosta pesama protiv Mancestera,cak mislim da njega i najvise mrze i,jer kako on kaze, u samom Mancesteru ima vise Sitijevih fanova,dok su Junajtedovi navijaci po celoj Britaniji.

Pivo je vec ucinilo svoje.Uz atmosferu u mini busu Milki je jedva cekao da udjemo na sever.Zacudio se kada je video koliko ima robokapova u okolini stadiona.Objasnio sam mu i da se ovde navijaci ne oblace kao u engleskoj,jer tamo ljudi u dresovima i salovima predstavljaju miroljubive,dok kod ovde nema pravila.Zacudio se kada je video onoliku guzvu jer to na ostrvu nema.Tamo je sve regulisano, nema guzve,udaranja,psovanja.Iz obliznje birtije zacula se zvezdina pesma,koja ima istu melodiju kao celzi pesma,pa je on nesto poceo da peva na engleskom.Jos malo smo se motali oko severa da vidimo hoce li korteo Grobara proci,ali posto ih jos nije bilo,usli smo.Pitao je za sta sluze te kese zalepljene na stolici,ali smo mu rekli da ce biti koreografija i da su Grobari do pre koju godinu pljuvali po nasim koreografijama,kao oni se ne pale na to,a sad nas kopiraju.Bio je odusevljen kada je saznao da mi ne moramo da sedimo i da smemo Taribu Westu da skandiramo kao majmunu.

Tamo se ide u zatvor zbog najsitnijeg rasizma.Pokazali smo mu nase glavne momke koji su bas pokusavali da koreografija uspe.Jedva je cekao da se slika sa svolom zvezdinom tetovazom na severu.Na poluvremenu kada smo se slikali jedan deo severa je poceo da aplaudira kad su videli celzi i zvezdine tetovaze.Naucio je da peva "nananana...liga sampiona",a cak je i tapsao kad smo i mi to radili.Najveci utisak mu je dovikivanje sa Istokom i Zapadom.Sokirao se kada je usao u WC na Severu-i sami znate zasto...Odusevila ga je atmosfera,organizovanost i melodicnost nasih pesama.Sad mu je u planu da prati Celzi u ligi sampiona po Evropi...Zavoleo je Srbiju,zene,a pogotovo Zvezdu.Mozda ce doci na JNA...

Pozdrav za Pedju Blic i ostale cigane!

CHEERS MATE !!!

Filip Zr

Headhunter(s) na 121. derbiju! - hejsel - 11-24-2003

Djape, ja sam obican navijac a ne psihoanaliticar :rofl
Mozda ga mama nije grlila ko malog ili mu je detinjstvo bilo nesretno. Pazi, taj alkos je verovatno bio mortus pijan kad je to uradio, a pijani ljudi svasta rade i tetoviraju (npr. ona urbana legenda "ves masina " )