![]() |
Актуелности из домаћег спорта - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: Актуелности из домаћег спорта (/showthread.php?tid=1867) |
Одг: Актуелности из домаћег спорта - Pijanac - 05-27-2013 Докле год се буду руководили филозофијом ''непријатељ мог непријатеља ми је пријатељ'' биће увек мали клуб. http://www.zurnal.rs/2013/05/26/karadzicev-lik-na-barjaku-navijaca-partizana/index.html Одг: Актуелности из домаћег спорта - luconi - 05-29-2013 http://www.mozzartsport.com/vesti/spajic-u-tuluzu-zvezdi-1-3-miliona-evra-i-licenca Оде млади Спајић, настављамо традиционалну распродају... Одг: Актуелности из домаћег спорта - rukometas_bg - 05-29-2013 Тако је то кад нема пас за шта да те уједе, а долази последњи тренутак за добијање лиценце. Тако је то кад ти спортски директор само гледа како да се рекламира и да гура играче које је довео, као да му је то једини део посла. Уместо да је са једном-две продаје зимус обезбедио кинту за лиценцу. Продајом Мудринског и Мићка би обезбедили потребну кинту. Ионако се нису наиграли и само им је цена пала. Одг: Актуелности из домаћег спорта - KizaLion - 05-29-2013 Нека сад продамо све играче што држи Стева Мајами, па да улажемо у наше играче с бољим уговорима Елем, показали смо се као неуспешни преговарачи, дали смо га и за мање од упола цене... Одг: Актуелности из домаћег спорта - rukometas_bg - 05-29-2013 Пусти брате кафанске приче у којима је наш проблем Стева Мајами. Његови играчи имају још и најмање проценте. Спајић је био 10% његов, Мићко је 15% његов. Једино од Крнете ваљда има 30%. Више нам је јебала мајку агенција са којом сарађује Југовић (35% Младеновић, Лазовић 30%), него Стева Мајами. А да не причам о процентима Стојићевих играча (Миливојевић 40%, Пантић 35%, Димитријевић 30%) или Рајовог Кадуа 40%. Врхунац су Милијаш, Мудрински и Милуновић са 50%. А ти се ухватио за небитног Стеву Мајамија. Одг: Актуелности из домаћег спорта - bQxi - 05-30-2013 Баш сам размишљао ових дана како ћемо добити евро лиценцу када као што рече Звездаш, нема пас за шта да нас уједе. Ништа ми није падало на памет осим продаје, ал реко неће никог продати, набавиће се већ неке паре. или ако ће се продавати неко мислио сам на Мудринског и Мијаиловића, међутим продадошмо најбољег играча овог пролећа, ако не и сезоне. Јебем ли га, морало је тако иначе ништа од Европе. Са друге стране, у каквом саставу ћемо се представити у Европи, када продајемо најбоље и да ли ће евентуално испадање у 2. колу квалификација од Судуве или Флоре из Талина бити неуспех, остаје да видимо. Не призивам неуспех и не би желео да се деси, али евидентно је да састав који ћемо извести за Европу неће бити неког екстра квалитета. За појачања не знам одакле ћемо набавити новац. Можда би била боља опција да нисмо скупили паре за Европу, па да су нас суспендовали на 3 године, мало би санирали дугове, а и били би фокусирани на домаће првенство. А са друге стране Европа је полигон за продају играча, од чега ми данас преживљавамо, па би онда морали да играо. Врзино коло из којег нема излаза ;D Одг: Актуелности из домаћег спорта - CEBEP - 05-30-2013 (05-30-2013, 07:11 AM)Џукац link Wrote:Можда би била боља опција да нисмо скупили паре за Европу, па да су нас суспендовали на 3 године, мало би санирали дугове, а и били би фокусирани на домаће првенство. А са друге стране Европа је полигон за продају играча, од чега ми данас преживљавамо, па би онда морали да играо. Врзино коло из којег нема излаза ;D То никако. Звезда једноставно не може да приушти 3 године да не излази у Европу јер би последице биле страховите. Исто тако, нема никакве гаранције да би санирали дугове јер док у управи свако вуче на своју страну, таква управа не би ни једну обичну уличну трафику могла да извуче из дугова а камоли један фудбалски клуб. А што се тиче фокусираности на домаће првенство, па ми већ низ број година испадамо из Европе практично у сезони купања тако да не видим да нас је Европа силно истрошила па да играчи од умора нису могли да поднесу такав темпо. Више од половине нашег тима није у ситуацији да истрчи 90 минута ни када играмо на недељу дана утакмице а камоли у неком другом случају... Одг: Актуелности из домаћег спорта - Храбро срце - 05-30-2013 Видећете ви браћо кад нама захави и рамадани ''УСКОЧЕ У ПОМОЋ'' па нам оставе још годину дана Максимовића,па уз њега да у бедему од одбране имамо Крнету и Пантића,онда ћемо опет на јесен да лупамо главом како имамо најгору одбрану у 68 година дугој историји Црвене Звезде! > ![]() Ја сам свестан као и сви да морамо да продајемо да би не преживели,него једноставно дисали на сламку,али продати неког као што је Спајић,који је тек требао да се докаже,донесе титуле,па за 2,3 године да оде за 4 пута веће паре! Зашто нису продали Милијаша? Једноставно продаћемо оно што иоле ваља и вреди,а од јесени ћемо гледати опет пантића,младеновића, и сличне! Е моја Звездо,е мој тужни животе! Одг: Актуелности из домаћег спорта - KizaLion - 05-30-2013 Јадан онај менаџер што има 50% за ислужену рагу Сутлијаша... Сваке године по 2-3 евро утакмице на лето, и обавезно редовно гланцање пехара из Барија, то је рутина! Уместо да славимо сваке године што смо презимели у европи Одг: Актуелности из домаћег спорта - rukometas_bg - 05-30-2013 Нема менаџер, него Милијашу иде 50% од трансфера. (05-30-2013, 10:34 AM)Гале Делија link Wrote:Зашто нису продали Милијаша?И шта би добили? 500 000 нам је нуђено за њега зимус, од тога пола иде њему. Од Спајића смо зарадили 1 300 000. Спајић је морао сад да буде продат, зато што је неспособни Стојадиновић засрао прелазни рок зимус, а онда са Пинтом докрајчио током полусезоне гурајући играче на којима не може да се заради. |