Delije
Субота 7 сати, ДЕРБИ НА МАРАКАНИ! - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Северна трибина (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Thread: Субота 7 сати, ДЕРБИ НА МАРАКАНИ! (/showthread.php?tid=1816)

Pages: 1 2 3 4

Одг: Субота 7 сати, ДЕРБИ НА МАРАКАНИ! - luconi - 11-18-2012

[Image: image-53A0_50A89FA8.jpg]

ВРАТИ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ОВЦЕ ТВОЈЕ НЕ МОГУ БЕЗ ТЕБЕ!!!

Одг: Субота 7 сати, ДЕРБИ НА МАРАКАНИ! - KizaLion - 11-18-2012

Убацио сам још слика.. шта је са вама, нико не коментарише ништа везано за дерби? Само чекате слике ко неке бабе

Одг: Субота 7 сати, ДЕРБИ НА МАРАКАНИ! - milossd - 11-18-2012

Ja bih hteo da kazem nesto u vezi navijanja,bilo je slabo,na momente dobro,bio sam na zapadu do severa i mogu da kazem da su se ovi preko puta culi dosta puta,ni zapad ni istok isto tako nisu bili na nivou,moram da kazem da su veceras bili bolji fudbaleri od delija.

Одг: Субота 7 сати, ДЕРБИ НА МАРАКАНИ! - АскеКосово - 11-18-2012

једноставно без коментара, играчи се борили до краја, ми : одличне пароле,бакљаде,ватромет,заставе њихове пале, наша браћа из Грчке и Русије... осим пар пута када смо падали са навијањем, али јбг то како се уракмица одвијала... све у свему супер...  Big Grin Smile

Одг: Субота 7 сати, ДЕРБИ НА МАРАКАНИ! - KocoBo-Cp6uja - 11-18-2012

Не бих се сложио милоше са тобом да је навијање било слабо...Ток резултата је много утицао на навијање.Друго полувреме смо их благо речено одували на терену и на трибинама.Исток и запад после трећег гола константно са нама у трансу.Много људи на северу,и уопште на стадиону.Велики број црвено белих барјака,одличан ватромети бакљада,пароле уболе у центар.Један велики део посла одрађен је овом победом.Прво и најбитније смањили смо разлику...Остало је још две утакмице на маракани,куп против офке,и задње коло полусезоне против Војводине.Верујем да ће ова победа привући већи број гледалаца,и чак мислим да би био одличан потез управе да против Воше ставе бесплатан улаз,да видимо јер можемо да поновимо бројност против смедерева и спартака...када је било скоро 40 и кусур хиљада људи.

Одг: Субота 7 сати, ДЕРБИ НА МАРАКАНИ! - Белградо1389 - 11-18-2012

"Хепатитис ЦЕ ЗЕ БЕ ГЕ" - Болест којој нема лека!
Само су нам дигли цену! хахахаха  Smile

Браво Звездо! Још једном смо показали ко је најбољи на овим просторима, а и шире.  После овога можемо да играмо и боћање! И ту ћемо да доминирамо Smile

У среду куп, па Еврокуп у Пиониру, па гостовање у Ужицу(и тамо смо домаћини, али 'ајде, нека им буде) и сланинари. Треба да ПРЕПУНИМО трибине где год да се игра! Да испратимо ово како ваља и како доликује нашој групи и клубу! Звездо згази их све!

Одг: Субота 7 сати, ДЕРБИ НА МАРАКАНИ! - NIdza.bre. - 11-18-2012

..

Одг: Субота 7 сати, ДЕРБИ НА МАРАКАНИ! - Сале90 - 11-18-2012

Одг: Субота 7 сати, ДЕРБИ НА МАРАКАНИ! - bQxi - 11-19-2012

Јел може неко да наброји све заставе које су пале? На слици не видим најбоље ове из доњег реда. Хвала

Одг: Субота 7 сати, ДЕРБИ НА МАРАКАНИ! - KocoBo-Cp6uja - 11-19-2012

Кумови, Мали Зворник, Бијељина, Вршац, Куманово, Блаце, Краљево, Обреновац, Лучани, један црно бели барјак и један Јужни фронт Пожаревац ...и ако сам добро видео пар гате 4 цирих застава.