![]() |
Слика данашње Србије.. - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7) +--- Thread: Слика данашње Србије.. (/showthread.php?tid=1443) Pages:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
|
Одг: Слика данашње Србије.. - дрвосеча - 11-27-2009 "Будимо људи“ ![]() Чип уграђен у руку „Будимо људи“, често је у својим обраћањима српском народу истицао упокојени патријарх Павле. И заиста, најтеже је бити човек. Колико је само, сваком од нас, потребно снаге и одрицања од свога ЈА, да не повредимо брата својега и да живимо у складу са законом Божијим. И без обзира што непрестано испитујемо себе и боримо са са својим егом у нама, утицај спољних чинилаца данас, чини се више него икада, постаје скоро неподношљив. Овде, пре свега, мислим на нарастајућу контролу над слободом човека. Да би смо остали људи, не можемо постати бројеви и морамо остати слободни, ту нам је слободу Господ даривао и за њу се морамо борити. Ако пажљиво анализирамо читав сет закона који се доносе у српској скупштини, доћи ћемо до закључка да су они усмерени на смањење слободе грађана Србије, оштру казнену политику и контролу над становништвом. Ова контрола се уводи на мала врата, све кроз причу о уласку у Европску унију и усвајање стандарда дате уније. Увели су чиповане личне карте, сада уводе чиповане пасоше, ускоро ћемо добити јединствену СМАРТ КАРТУ у којој ће бити сви наши подаци, као и сва документа (лична карта, пасош, возачка, здравствена, банковни рачун …). Једном речју, у тој карти биће сви подаци о сваком појединцу. Крајњи циљ овога је укидање папирног новца и пословање преко електронског плаћања. И у земљи чуда, пре неколико дана, у ударној информативној емисији, на државној телевизији, хвале се да је Србија толико далеко догурала у развоју, да ће ускоро бити уведена оваква карта. У оваквој држави, којој се отима или добровољно одстрањују делови територије, којој прети биолошки, економски, социјални и сваки други колапс, владајућа клика нема преча посла, него да уводи обједињену смарт карту за своје грађане. Ускоро, не више од 2-3 године, законски ће легализовати чиповање људи, под изговором практичности и честог губљења смарт картица. Шта у свему овоме највише боли? Чињеница да у овој земљи нема више ни једне институције, која би се на било који начин супроставила овом лудилу. У Русији је Руска Православна Црква основала Синодалну комисију, која се изборила за право да верујући људи, не прихвате таква документа. Код нас наша црква ћути или издаје, једном у години, неко саопштење без конкретних мера и рокова, да се ово лудило заустави. Многи кажу: “Нека нас гледају – ја сам поштен човек, зашто би требало да се плашим”. Чињеница је да је свака контрола је неопходна само да би управљали људима. Размислите: зашто троше милијарде долара да би некога посматрали кроз кључаоницу? Наравно да то није циљ. А шта је онда? Изградити систем глобалне контроле и управљања сваке особе појединачно. И како се то постиже? Веома просто. У почетку сваком човеку додељују идентификациони број на папиру. Ми се под њим подписујемо, не схавтајући шта је то, и у даљем следу догађаја, сагласно принципу аутоматизма, овај број ОБАВЕЗНО ће бити унесен у објекат контроле (управљања) – на физичко тело човека. Данас се ради о томе, да се на планети Земљи гради једна наднационална, светска тоталитарна диктатура, у којој ће сваки човек постати биоробот. Већ би требало сваком човеку бити јасно, да се пред нашим очима ствара царство антихриста. И чеми теже архитекти новог светског поретка?. Они желе да још једном превара, сада не само један народ, а овај пут ЧИТАВО ЧОВЕЧАНСТВО. Желе да изграде глобали електронски „рај“, где ће све бити тако добро и неће нам бити потребно да губимо време стојећи пред разним шалтерима и у редовима. Ми смо сведоци и саучесници ове глобалне утопије, која се уводи у наш живот. Као што сви знамо, Србија уводи чипове у све могуће документе и говоре нам да су то мали безопасни предмети, који ће нам помоћи на путу у бољи живот – правац Европа. Шта су то чипови и какав је принцип њиховог рада?. Све је веома једноставно. Чип је сложена антена, у којој не постоји ни један активан елемент. Смисао његовог рада је да он, као антена, добија сигнал споља, и тај спољни сигнал доспева у ту антену, налази у њој електромагнетна поља и та поља враћају сигнал. И приликом уградње таквих чипова у наша документа отвара се могућност даљинске контроле над људима. И раздаљина са које се може скинути информација са неког чипа није везана за сам чип, већа за два друга чиниоца: снагом предајника (зрака) и осетљивошћу пријемника. У почетку су говорили да стварају базе података које ће бити корисне свима. Моћи ћемо да брзо добијемо неке неопходне податке. Нико није спомињао праћење човека у времену и простору. Поставља се питање: зашто, и коме је, потребно на само праћење човека кроз базу података, него и контола његовог кретања у реалном времену? Младен Олуић Novinar.de 27.11.2009 Одг: Слика данашње Србије.. - дрвосеча - 12-01-2009 http://www.politika.rs/rubrike/exyu/Ceric-bi-josh-500-godina-pod-Turcima.sr.html И не чуди ме више што нико из наше државне управе не реагује.. Али све више у мени кључа > ![]() Одг: Слика данашње Србије.. - фкцз - 12-01-2009 (11-27-2009, 07:18 PM)ЧИЧА КЕЖУЛТРА link Wrote: за ово су животе далим најбољи међу нама...!!! Одг: Слика данашње Србије.. - Kapetan Kuka - 12-01-2009 Гледам и не верујем !!! Али још ме је више заболела чињеница, тачније пропагирања бајрама на јавном сервису Србије тј. државној телевизији !!! Слажем се ја помени тај бајрам у две реченице нема проблема, али да дробиш 5-6 минута о бајраму, меки и медини и њиховом хаџилуку ... па кога то овде интересује, кога ви зајебавате бре !!! Још је и болније,лицемерније и безобразније позивање муфтије,имама незнам ни шта је, на пријатељске и комшијске односе са Хришћанима Православцима. Па како се господине муфтијо (претходни и садашњи) и ви муслимани, бошњаци шта год да сте не сетисте пријатељства и комшијских односа у Кравицама,Подрињу,Вишеграду,Горажду,Фочи,Сарајеву,Озрену и осталим српским селима и градовима по Републици Српској и босни када сте за време тог истог бајрама као највеће курве витлали ханџарима и масакрирали децу у колевкама и старе и немоћне. Него сад после ''јуначких похода'' и покоља (заједно са вашом браћом усташама) позивате на мир, комшијске односе и неко ново братство и јединство са вама ''небраћом''. Е посерем вам се ја на то братство и јединство и старо и ново!!! А јуче гледам луди, и као и увек лаковерни српски народ пред бајракли џамијом, навалио на бајрамску трпезу са месиштем и туфахијама у сред Великог Божићног поста. Немојте погрешно да ме схватите, стварно не мрзим (СРПСКИ НАРОД НИКАДА МРЗЕО НИЈЕ ... ДРУГИ СУ НАС МРЗЕЛИ И МРЗЕ НАС И ДАЉЕ), нити позивам на верску или било коју другу мржњу, јер није у духу српског народа и поготово не у време Великог Часног Поста, али ово је стварно један велики безобразлук, лицемерје и прст у око целом српском народу, нарочито од стране државне телевизије (ако се може тако назвати), и то још све поред изјаве овог церића који позива на ново османлијско царство, и између редова прикривене џихаде !!! Брука и срамота ето !!! Стиди се земљо моја !!! Стиди се најпоноснији народе српски шта си дочекао, шта су ти слуге и белосветске спонзоруше наметнуле и наредиле да радиш зарад европе, путовања и шенгенских листи !!! Одг: Слика данашње Србије.. - дрвосеча - 12-01-2009 Слажем се са Кап. Куком! Отимају ти паре из џепа, још се смешкају, и онда пуштају те исламизоване канале.. сви они имају кабловску, па нег гледају у Истамбул, и Сарајево, ионако тамо трубе о томе дан и ноћ. Слажем се да не мрзимо, и никада нећемо бити део тог повампиреног народа бастардског порекла. И ови ту муслимани, већ рекосмо на оној теми "Митови и Легенде у Историји", су исламизовани Срби. Жао ми је што она шака јада потрчала за мало меса.. да смо толико похлепни ил' гладни.. више и не знам. Изгледа да туђе го*но увек боље мирише. Просто је невероватно колико нас сада сви позивају на мир, толеранцију, љубав са онима који су на нас све оружије потезали само да нас нема. А ови мајмуни у ОУН и ЕУ нам још уводили санкције... и само кривица наша!? Не сме човек ни своју нејач да брани. Да истину кажу, одмах ничу НВО, са својим пропагандно-психолошким деловањем. Ово што је Чича кежултра окачио.. о кукавичлуку из Шпионица, где неколико њих мора да пребије једног Србина.. то им је стари добри рецепт! Иживљавају се над слабијима, а уједно и поручују осталима, што ће бити ако се врате. Док наша дипломатија плаћена да ћути... докле више!? Одг: Слика данашње Србије.. - ЧИЧА КЕЖУЛТРА - 12-03-2009 ево једна слика "данашње интернет Србије"...уствари тужна слика стварности....за све оне који посједују "фејс ЈЕ*ЕНИ бук"!!! ђофо кинг.... цитирам овог умјетника са душом ![]() "значи с и ј нису ђ!" "и боли ме к*рац да ли била и како је било синоћ на Лукасу,на Пиплсу на Ади, боли ме ку*ац и за тебе за твоје мачкице бре!" "НАЈБОЉЕ РИБЕ НИСУ НИ ИМАЛЕ ФЕЈБУК !" "ЋАО!" ;D И ПОРАЖАВАЈУЋА ИСТИНА: "Не знам свој језик, не знам ни да пишем, Ал знам да за мачкице моје живим и дишем"!!! Одг: Слика данашње Србије.. - ЧИЧА КЕЖУЛТРА - 12-10-2009 НАЈВЕЋА СРАМОТА КОЈА СЕ ДОГАЂА НА ПРОСТОРУ ЗАПАДНЕ СРБИЈЕ (РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ) ОД ЊЕНОГ НАСТАНКА ДО ДАНАС!!! ЗНАЧИ НЕ САМО ШТО ЋЕ УКИНУТИ ИНВАЛИДНИНЕ ОНИМА КОЈИ СУ САЗИДАЛИ ТЕМЉЕ НАШЕ ДРЖАВЕ!!!НЕГО ЋЕ ПОРЕД ТОГА ОНИ КОЈИ СУ ИЗГУБИЛИ СИНОВЕ СВОЈЕ УМАЊЕНЕ ИНВАЛИДНИНЕ МОРАТИ ПОДИЗАТИ У СОЦИЈАЛНОМ УРЕДУ...ДАКЛЕ КРАЈЊЕ ПОНИЖАВАЊЕ...А ДА ЈОШ НАПОМЕНЕМ ДА ЉУДИ КОЈИ СУ ИЗГУБИЛИ ПО ТРОЈЕ ЧЕТВОРО ДЈЕЦЕ,ОСТАЛИ БЕЗ ПОРОДИЦЕ ЗБОГ ИДИОТА ПОЛИТИЧАРА МОГУ ИЗГУБИТИ ПРАВО НА ИНВАЛИДНИНУ ЈЕР ИМАЈУ КРОВ НАД ГЛАВОМ И ТО ЈЕ ПО МИШЉЕЊУ ПОЛИТИЧАРА И ВИШЕ НЕГО ДОВОЉНО!!!МАЈКУ ВАМ ЈЕБЕМ СВИМА ОД МИЛАНКА МИХАЈЛИЦЕ ЗВАНОГ ИДИОТ КОЈИ СЕРЕ,ПАЛАМУДИ А НИШТА НЕ РАДИ ОСИМ ШТО ПРИМА 2000 ЕВРА ПЛАТЕ,ПРЕКО ИЗДАЈНИКА ДРАГАНА ЧАВИЋА ПА ДО ПРЕМИЈЕРА МИЛОРАДА ДОДИКА ПА НАДАЉЕ!!!МАЈКУ ВАМ СВИМА ПО РЕДУ ЈЕБЕМ...ДОК СТЕ СВИ ВИ ГРИЈАЛИ ГУЗИЦЕ СВОЈИМ ЖЕНАМА НАЈБОЉИ ЉУДИ ОВЕ ДРЖАВЕ СУ ГУБИЛИ ЖИВОТЕ И ДИЈЕЛОВЕ ТИЈЕЛА...СЕРЕМ СЕ У УСТА ВАШЕМ ПАТРИОТИЗМУ,ВАШЕМ ЛАЖНОМ ПАТРИОТИЗМУ...ПАТРИОТЕ СУ ГИНУЛЕ НЕКОЛИКО ГОДИНЕ У ТИМ РОВОВИМА...СВИ ШТО СУ МОГЛИ А НИСУ ИШЛИ СУ ОБИЧНИ БИЈЕДНИ ШЉАМ...И САД ТАЈ ШЉАМ КОЈИ НИЈЕ СТВОРИО РЕПУБЛИКУ СРПСКУ УКУДА БОРЦИМА ИНВАЛИДНИНЕ.... А ОНДА ИЗЈАВА ЈЕДНОГ ОД ВИЂЕНИЈИХ ЉУДИ ЦИТИРАМ: " БОРЦИ ФЕДЕРАЦИЈЕ МОГУ ПРОТЕСТОВАТИ АКО ИМ НЕШТО БУДЕ ЈЕР ОНИ ИМАЈУ БОСНУ,АКО БОРЦИ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ БУДУ ПРОТЕСТОВАЛИ ОНИ ЋЕ СРУШИТИ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ".... МАЈКУ ТИ ЈЕБЕМ ТЕБИ КОЈИ СИ ПЛАЋЕН ДА ТО ИЗЈАВИШ И ДА КАЖЕМ САМО-БОРЦИ СУ СТВОРИЛИ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ ОНИ ЈЕ МОГУ И СРУШИТИ АКО ХОЋЕ...ПИЗДА ВАМ МАТЕРИНА ПРОДАНА...БОГ ЋЕ ВАМ ВРАТИТИ АКО ВАМ НЕ ЗАВРНУ ШИЈЕ НА ОВОМ СВИЈЕТУ!!! Quote:МЕЂУНАРОДНИ дан инвалида 3. децембар "пресео" је ратним војним инвалидима и херојима претходног рата у Републици Српској. На тај дан Влада РС донела је одлуку да укине право на инвалиднине свим РВИ од 7. до 10. категорије, чија остала примања прелазе, како то назваше у Влади, "имовински цензус". ИЗВИЊАВАМ СЕ АДМИНИСТРАЦИЈИ И ЧАНОВИМА САЈТА НА ТЕШКИМ РИЈЕЧИМА.....ВЕЋ НЕКОЛИКО ДАНА У МЕНИ КЉУЧА И ЕТО ИЗБИЈА... РЕЋИ ЋУ САМО БЕЗ ОГЛЕДАЊА У ХРИШЋАНСТВО И ВЈЕРУ ОД МЕНЕ САМО СМРТ ПОЛИТИЧАРИМА!!! Одг: Слика данашње Србије.. - дрвосеча - 12-10-2009 Oво је стварно срамота! Дал је могуће? :o Не, ја не могу да верујем шта се ово ради данас у Реп. Српској... исто тако је и са РВИ у републици Србији. Просто је невероватно.. да када је рат, и када крв се лије, тада патриотизам на све стране избија, са ТВ, новина, радија, ма из чесме за воду.. Људи иду, сиротиња гине.. богати плаћају, политичари у својим фотељама чувају место, и чекају да рат прође, да поразе претварају у победе.. да сачувају фотеље и власт.. "пас им мајку"! Сада ваде здраве зубе овим нашим мученицима, који неће имати ни са хлеб, а камоли лекове, терају их у канализацију, ко пацове, гамад... Јоооооој земљо отвори се... "Нека је проклета земља у којој су политичари пуштени са ланца, а примања РВИ укинута"... Одг: Слика данашње Србије.. - ЧИЧА КЕЖУЛТРА - 12-10-2009 брате дрвосеча људима у РС као и у Србији остаје само једно... да материјализују у стварност боље речено да направе стварност од спота и сваке ријечи Београдског Синдиката...!!!... Одг: Слика данашње Србије.. - дрвосеча - 12-10-2009 Удавили се дабогда у тој води што пијете, и храни што једете, угушили се од смрада када уђете у тоалет.. поломили се на столицама на којима седите.. када овако са РВИ поступате. |