Delije
РК Црвена звезда 2009/10 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: РК Црвена звезда 2009/10 (/showthread.php?tid=1440)

Pages: 1 2 3 4

Одг: РК Црвена звезда 2009/10 - Mikelandjelo - 02-22-2010

(02-22-2010, 06:03 PM)Skrimo link Wrote:Онда она прича како одакле војводини навијачи јеботе,као намерно су дошли баш сад на ову дерби утакмицу да нападну бутулију.

Тај дио приче нашег РК мени никако није јасан. Као, откуд толики ривалитет Војводине и Звезде у рукомету? Јеботе, откуд стварно?  :o

Одг: РК Црвена звезда 2009/10 - Skrimo - 02-23-2010

чак су апропо тога из нашег клуба причали да то уопште нису навијачи војводине већ фудбалски навијачи шта год то значило ;D

Одг: РК Црвена звезда 2009/10 - KizaLion - 02-23-2010

А неко ми рече да је Бутулија намерно одглумио јер је био сигуран да ће изгубити утакмицу.

Одг: РК Црвена звезда 2009/10 - Нови Сад - 02-23-2010

(02-23-2010, 06:09 PM)KizaLion link Wrote:А неко ми рече да је Бутулија намерно одглумио јер је био сигуран да ће изгубити утакмицу.

Шта бре све неће измислити ови фирмаши само да би испали фаце.
Па шта бре причају они,то стварно није нормално,па тек је био 29 минут утакмице а колко знам текма се игра 60 мин . Водили су 3 разлике ок добро за њих али утакмица се требала играти јос 31 минуту,тако да све што ћу рећи је СРАМОТА !

Одг: РК Црвена звезда 2009/10 - rukometas_bg - 02-23-2010

Јесу водили 3 разлике али су имали само два или три играча на терену. Наши би их размонтирали за час. Јесте онај играч био ближи, али је био изнад петарде, па није могао слух да му страда као Бутулији који је био намештен баш како треба.
Упркос свему наши нису требали онолико да се просеравају, испали су смешни.

Одг: РК Црвена звезда 2009/10 - DRAGANANS - 07-15-2010

РУКОМЕТ: Руске паре и Бутулији

Фудбалски клуб Црвена звезда помаже рукометни клуб. Од новца новог спонзора "Гаспрома", РК најављује "бомбе у прелазном року".

Уласком руског нафтног гиганта "Гаспрома", Фудбалски клуб Црвена звезда добио је значајну финансијску подршку, али од тог посла "овајдиће" се и неки други клубови из спортске породице црвено-белих.

Тренер црвено-белих рукометаша и члан Управног одбора ФК Звезда Игор Бутулија рекао је да ће и Рукометни клуб добити "праву финансијску бомбу од Гаспрома".

"Сви ће нам завидети!", славодибитно је констатовао Бутулија у изјави "Спортском журналу".

"Очекујемо да нам фудбалски клуб помогне и за седам дана би требало да све буде готово, а онда почињемо да доводимо играче", најавио је Бутулија, али није желео да говори о именима.

"Журнал" сазнаје да је Звезда заинтересована да врати једног од најбољих српских рукометаша, репрезентативца Жикицу Милосављевића.

Некадашњи саиграчи, Бутулија и Милосављевић, који је прошле сезоне играо за шпански Ваљадолид (изборио учешће у Лиги шампиона), већ су обавили неколико разговора и начелан договор је постигнут", додаје лист.

Ако се оствари овај трансфер, Милосављевић ће се после 12 година вратити у Звезду.

РСБФ

Одг: РК Црвена звезда 2009/10 - Skrimo - 07-15-2010

ладно жикица,ја сам мислио да је он у пензији ихахај откад.

Одг: РК Црвена звезда 2009/10 - Pijanac - 07-15-2010

(07-15-2010, 03:36 PM)Skrimo link Wrote:ладно жикица,ја сам мислио да је он у пензији ихахај откад.

Да си ти жив и здрав  Smile њега вратише и у репрезентацију!

Одг: РК Црвена звезда 2009/10 - Тони92 - 07-16-2010

Пијанац: Ниси ти тај који на овом форуму одлучује шта је ''превише битно''! Прекршена је тачка 6. Правилника Под-форума ''Терен''. Санкција је ЖУТИ КАРТОН!

Одг: РК Црвена звезда 2009/10 - marken - 09-09-2010

Да ли је истина да можда се у РК Црвену Звезду врати средњи бек Владица Стојановић? Јесте да је склон повредама али био oдлично решење он Тривунџа и Ђурић на бековима.Тражио га је и Партизан.Молим вас нека ми неко одговори ако зна сам да ми још одговори на ово питање.зна ли неко гдје се мозе Гледати преко интернета на ТВ- у Шпанска лига у рукомету? Унапред хвала.Поздрав од МАРКЕНА.