Delije
KAKO I KAD STE POCELI...? - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: KAKO I KAD STE POCELI...? (/showthread.php?tid=144)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7

Одг: KAKO I KAD STE POCELI...? - 100%anti crnobeli - 07-13-2009

Потврђујем ја  Wink.

Иначе ја сам сам без икаквог туђег утицаја почео да навијам за Звезду, јер мој ћале иако веома воли спорт није био ватрени навијач нити пак навијач било ког клуба. Једино му је можда мало у срцу био Раднички са Црвеног Крста, јер их је као новинар у младости пратио и то ону њихову најславнију генерацију с краја 60-их и почетка 70-их и са многима од њих био и остао у пријатељским односима. А бабе и деде ми нису живели у БГ тако да нису имали утицај на мене, а нити су и они били загрижени за неки клуб.
Елем, тамо негде пролећа '90 године баш пред СП у Италији и баш пред мој полазак у Основну школу почео сам са друштвом да се интересујем за фудбал, да га играмо до изнемоглости па и да се интересујемо за клубове. Мени у почетку било свеједно, један ортак које из 100% гробарске породице је баш покушавао да нас врбује, али ме клупско опредељење није привлачило, волео сам само да пикам фудбал испред зграде.
И тако дође већ поменуто СП у Италији 1990. а пошто тада није било много канала у оптицају као сада, ја почео и да гледам фудбал, наша тадашња репрезентација је играла феноменалне текме, звезда тог тима је био Пикси, а такође веома запажени су били Роби Просинечки мени и дан данас омиљени играч из баријевске генерације, затим Панчев, Дејо итд. И тако питам ја ћалета где игра Пикси, а он каже у Звезди, а где игра Роби, наравно у Звезди,а где Дејо, а где Панчев и тако се логично ја определим за Звезду.
И баш кад сам почео да пратим фудбал и Звезду дође наша легендарна сезона 1990/91. Те сезоне сам два пута био на текмама, прва уопште на Звезди, против Будућности пролеће '91 4:1 за Звезду и такође пролеће исте године против ОФК Београда на Маракани 1/2 финале купа, 3:0 за нас.

Одг: KAKO I KAD STE POCELI...? - Goldy - 07-13-2009

Ја сам почео гледати Звезду још као дете мало,тата ми је гробар,јебо му пас матер,прво сам гледао преко тв'а и то дуго времена,тек сам у 12 или 13 отишао на стадион први пут,тата ме је стално наговарао да навијам за партизан,али ме није успео наговорити.
И ако су око мене све неки гробари,али увек око мене гробари,ја до данас дан навијам за Звезду Црвену!!

Одг: KAKO I KAD STE POCELI...? - Igor_RS - 07-13-2009

(07-13-2009, 05:05 PM)Goldy link Wrote:тата ми је гробар,јебо му пас матер,
Јел мора баш тако?

Одг: KAKO I KAD STE POCELI...? - Darko - 07-13-2009

Ха ха Голди који си ти лудак  ;D Big Grin Ти си ону песму јебо вам пас матер изгледа преозбиљно схватио  ;D

Одг: KAKO I KAD STE POCELI...? - DRAGANANS - 07-14-2009

Pocela sam da navijam za Zvezdu od malih nogu, naravno otac me je usmerio na to i hvala mu na tome. Uvek pomisli Boze hvala ti sto ne navijam za onaj hrvatski klub P...pa da se samo sramotim kad god igraju evropske utakmice.... :Smile
Isla sam na mnoge utakmice ali najbolje su mi bile Zvezda-Real 87 4-2, Zvezda-Partizan 86 3-1, kad su Piksiju kod 3-0 ponistili cist gol sa pola terena, :-[
Od kad zivim u Bgu , skoro dve godine, idem na svaku utknicu FK, KK, ZKK, i kad stignem i na rukomet, odbojku malo slabije jer nisam bas neki ljubitelj tog sporta, ali kad nasi igraju neke vazne utakmice idem i na to...
Zvezdu volim najvise i strasno mi krivo kad vidim da oni misevi komsijski pobedjuju a mi gubimo a nemaju nista bolji tim pa cak i od onog proslogodisnjeg.
Jedna molba mojim Delijama, vratite se u Pionir, da ove godine bodrimo nase momke do titule, jer sigurna sam da je doslo vreme Crvene Zvezde ne samo u fudbalu nego i u kosarci, pa i u rukometu cemo vratiti titulu , samo ako uvek budu pune tribine Delija....Pozdrav

Одг: KAKO I KAD STE POCELI...? - Igor_RS - 07-14-2009

(07-14-2009, 02:20 PM)DRAGANANS link Wrote:Jedna molba mojim Delijama, vratite se u Pionir, da ove godine bodrimo nase momke do titule, jer sigurna sam da je doslo vreme Crvene Zvezde ne samo u fudbalu nego i u kosarci, pa i u rukometu cemo vratiti titulu , samo ako uvek budu pune tribine Delija....Pozdrav
Једна напомена за тебе. Пиши ћирилицом! и не брини се ти за пионир и Делије...

Одг: KAKO I KAD STE POCELI...? - DRAGANANS - 07-15-2009

ЗАШТО МИ ПРОШЛИ КОМЕНТАР НИЈЕ ПРИКАЗАН?
ЕВО ЈОШ ЈЕДНОМ...

ИГОРЕ , ОДГОВОРИ МИ ЗАШТО НА УТАКМИЦАМА КАД ЈЕ ЗВЕЗДА ДОМАЋИН У ПИОНИРУ СУ ГЛАСНИЈИ НАВИЈАЧИ ПАРТИЗАНА, И ЗАШТО НЕМА ОРГАНИЗОВАНОГ ДОЛАСКА ДЕЛИЈА? Е ЗБОГ ТОГА БРИНЕМ...
ПРОШЛЕ СЕЗОНЕ СМО ИМАЛИ ОДЛИЧНОГ ТРЕНЕРА, СЈАЈНЕ ИГРАЧЕ КОЈИ СУ ГИНУЛИ НА ТЕРЕНУ. ПОДРЖАВАЛИ СМО ОНЕ ФУДБАЛЕРЕ ОД КОЈИХ ПОЛА НЕ ЗНА ШТА ЗНАЧИ НОСИТИ ДРЕС ЗВЕЗДЕ, А КОШАРКАШЕ ОНЕ СЈАЈНЕ МОМКЕ НЕ ...
САД МИ ОДГОВОРИ ЗАШТО???

Одг: KAKO I KAD STE POCELI...? - Igor_RS - 07-15-2009

Немој да квариш тему са глупостима, ако до сад ниси схватила зашто је бојкот баскета не мораш ни сада и не пиши великим словима!!!

Био сам добар па сам ти нашао детаљан одговор у вези баскета
http://www.delije.net/forum/viewtopic.php?t=8545
Изволи!

Одг: KAKO I KAD STE POCELI...? - Woodoo - 07-15-2009

Драгана, нова си на форуму. Обично је пракса да се пре првог писања мало чита форум. Можда је негде већ дат одговор на оно што те занима. Из разлога што се људи не виде, него користе тастатуру за исказивање мисли потребан је висок ниво толеранције, који између осталог постоји на форуму. Замисли кад би свако од нас у сваком моменту писао оно што му тада падне на памет. Форум би се претворио у циркус. Писање овде није право него привилегија. Замисли какав би хаос настао када би се стотињак људи, који мање више пишу редовно овде, састало негде и кад би сви причали своје без икаквог реда. Нико не би ништа разумео. Због свог искуства си свакако добродошла на форуму, посебно јер си била сведок утакмица о којима су многи овде могли само да слушају. Зато те молим да прелисташ мало форум, упознаш се са ставовима, помогнеш колико можеш.

И да, писање великим словима значи да се дереш на некога и веома је непристојно, посебно из разлога који си навела, тј. објашњења које тражиш.

Одг: KAKO I KAD STE POCELI...? - DRAGANANS - 07-15-2009

Ок.... Поздрав