Delije
Прелазни рок 2009/2010 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Прелазни рок 2009/2010 (/showthread.php?tid=1417)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Одг: Прелазни рок 2009/2010 - boske_pv94 - 06-03-2009

(06-03-2009, 12:43 PM)srle.pajce link Wrote: Ма дајте бре какав Пуровић и Бурзановић па нећемо ни трећи бити.То су бре све испод просечни играчи најискреније
а кога би ти довео?шта оћете,нисмо имали ни милион да откупимо Клеа а не нешто друго!Бурзановић је одлично играо на позајмици,био је можда и најбољи нападач полусезоне,зашто да га не врате?

Одг: Прелазни рок 2009/2010 - boske_pv94 - 06-03-2009

Представљање Пижона(Видео)

Аџић о Клеу и појачањима(Видео)

Одг: Прелазни рок 2009/2010 - Skrimo - 06-03-2009

(06-03-2009, 12:46 PM)Бошке link Wrote: [quote author=srle.pajce link=topic=3611.msg68217#msg68217 date=1244033013]
Ма дајте бре какав Пуровић и Бурзановић па нећемо ни трећи бити.То су бре све испод просечни играчи најискреније
а кога би ти довео?шта оћете,нисмо имали ни милион да откупимо Клеа а не нешто друго!Бурзановић је одлично играо на позајмици,био је можда и најбољи нападач полусезоне,зашто да га не врате?
[/quote]ако сам добро схватио написао си да је одлично одиграо у будућности? ако се не варам дао је 3 гола за полусезону,ретко кад је играо свих 90 минута у једном тиму који није могао у онако лошој лиги да буде првак,значи да је и даље заједничка лига капирам да би се овде борила за опстанак.Значи то да је одлично играо ни речи.

Што се Пижона тиче све супер,чак и прича да ћемо сл.сезоне истрпети нови тим да би од оне тамо сезоне кренули у освајање трофеја и играња у европи неке достојније улоге...Значи одмах ми се свидело то,трофеји и не морају да буду императив,нек клуб прво стане на ноге,нек се прогурају наши клинци и нек се гради тим.
Али онда дотакла се прича о појачањима,а појачања ће нам бити повратак Бурзановића који је рекао једном да из подгорице се неће враћати у Београд већ иде у иностранство,онда Тришовић,онда позајмице Пуровића,Басте... и онда сво оно мишљење је пало у воду.Који тим ми ћемо онда уигравати ако нам окосницу и пола тима буду чинили позајмљени играчи који се након годину дана враћају у своје клубове,које ћемо наше клинце уигравати са оваквим појачањима...једноставно што мене тиче тотално сам разочаран оваквим редоследом догађаја.

Одг: Прелазни рок 2009/2010 - Woodoo - 06-03-2009

Читам данас колики су уговори неких играча. Мирнесу су дали 750.000 за 2,5 године! Па нека неко каже да део не узима за себе Ивић.
Фереира 460.000 за две године, Џеферсон 600.00 за три, Субашић 450.000 за три, Пекарић 170.000 за једногодишњу позајмицу. А њихов допринос је 0. Па сви они би требали да плате да уопште буду у клубу као што је Звезда. Свака част Ивићу и Буњевчевићу као играчима, али као менаџери су нас сахранили, овај други посебно.

Одг: Прелазни рок 2009/2010 - srle.pajce - 06-03-2009

Ako нам Бурзановић буде предводник напада догодине тварно смо угасили.Немојте да се лажемо то су сбе лимитипани играчи.Боље онда неко из омладинског погона.ало бре....

Одг: Прелазни рок 2009/2010 - HITMAN 47 - 06-03-2009

Само једно питање , ко је лик седе косе  са Пижонове десне стране ?

Одг: Прелазни рок 2009/2010 - OrtoDelija - 06-03-2009

(06-03-2009, 06:05 PM)Никола Д/С link Wrote: Само једно питање , ко је лик седе косе  са Пижонове десне стране ?

Вероватно мислиш на Драгана Вуксановића,бившег министра у чини ми се прошлој влади...

Одг: Прелазни рок 2009/2010 - HITMAN 47 - 06-03-2009

(06-03-2009, 06:10 PM)ОртоДелија link Wrote: [quote author=Никола Д/С link=topic=3611.msg68232#msg68232 date=1244052331]
Само једно питање , ко је лик седе косе  са Пижонове десне стране ?

Вероватно мислиш на Драгана Вуксановића,бившег министра у чини ми се прошлој влади...
[/quote]

Аха то је тај ... хвала колези Пантићу ... само једна исправка , да не правимо забуну међу људима , то јесте Драган Вуксановић, ал ево сад нађох на гуглу , он је био директор управе за спорт у градској влади...

[Image: vuksa-v.jpg]

Одг: Прелазни рок 2009/2010 - Skrimo - 06-03-2009

мешају га многи са слободаном вуксановиће министром просвете у некој од прошлих влада,овај драган није мислим никад био министар.

Одг: Прелазни рок 2009/2010 - CEBEP - 06-03-2009

Неколико ствари:

- Клео...... странац на привременом раду у Србији. Када сте толико удаљени од своје земље онда вам је апсолутно све једно да ли ћете при постизању гола љубити грб на дресу овог или оног тима. То је дифиниција сурове тезге, где је идеја добре продаје једино мерило по коме се играч води. Када се томе дода да му је менаџер ранко стојић (намерно написано малим словима) ствари постају много јасније. Не контролисаним изјавама и псовањем од стране неких чланова форума, постижу се само контра ефекти.
Они који се не сећају песмице са Севера која се давно фурала када је Милко прелазио је управо био погодак у центар у том моменту:
”Пуши Милко, ко те јебе,
може Звезда и без тебе.”

Тако је и било... Звезда је изашла јача, његов бураз Бошко је ушао у анале а Милко је испарио са наших простора па је дуго година после тога морао да се прерушава када је долазио у Београд.

- Не надајте се ничему а нарочито не трофеју следеће године. Једино се надам да ће дугови почети да се топе што је приоритет ове управе а ако одраде нешто више од тога биће прави подвиг. Размислите више пута пре него што почнете да пљујете Пижона почевши од контролних утакмица преко Лиге УЕФА. Овој управи су остављени дугови за анале а Пижону кршина од екипе. Преузети клуб или било коју фирму у таквој ситуацији је равно самоубиству на шта су Лукић и Пижон очигледно спремни. Сваки коментар по овом питању је сувишан.

- ”Хајде Бурзо да мафијамо по Подгорици” рече Пурке Бурзи и оде у Спортинг. Обојица имају квалитете, међутим и једном и другом не треба тренер него психолог. Да ли је паметно њихово поновно лансирање време ће показати....