![]() |
ФК Црвена звезда 2008/09 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ФК Црвена звезда 2008/09 (/showthread.php?tid=1239) |
Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Pijanac - 07-27-2008 (07-23-2008, 10:20 PM)Вечити ДЕЛИЈА link Wrote:- Последњу утакмицу коју је одиграла у Словенији, Црвена звезда је изгубила. Словеначки прволигаш Цеље победио је наш тим са 3:2. Нисам стигао раније ово да напишем због фрке око Радована. Мислим да би било пожељно да кад копирате информације са других сајтова дате и неки свој коментар о вести коју сте пренели. Ипак је ово форум, место за расправу, а не сајт где ће се само гомилати информације. Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Igor_RS - 07-27-2008 И да се обавезно стави извор вести која се пренесе овде. Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Igor_RS - 07-27-2008 Ново појачање нашег клуба еј Предраг Павловић, дошао је из Напретка, а прошао пакистанску младу школу. Гледао сам га прошлу полусезону, дечко је стварно добро одиграо, мислим даће нам бити од користи. Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - CEBEP - 07-28-2008 > ![]() Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Miha18 - 07-28-2008 (07-28-2008, 10:01 AM)CEBEP link Wrote:> па он је већ живео у Београду!!! био је партизанов омладинац Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - OrtoDelija - 07-28-2008 Земан данас у Спорту изјавио како не обећава титулу... :o Боже какве ми пајсере имамо...Јебала га Италија...Ако је он тамо навикао да јури 4. или 5.место овде вала на може!Треба му објаснити неке ствари...Мада није он крив...Криви су они који су га ангажовали... Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Mikelandjelo - 07-28-2008 Прије бих рекао да је човјек реалан. Зар би ти могао да обећаш титулу с оваквим тимом и са оваквом ситуацијом у клубу? Човјек се шокирао кад је видјео како играчи нису у стању да поднесу припреме какве се уобичајено раде широм Европе. Није ни чудо што је Кафу прије 2 године претрчавао Перовића ко од шале. Имам осјећај да се ни Чех неће задржати дуго на клупи. Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - CEBEP - 07-29-2008 Ма све је то у реду Михо али се чуда дешавају када играчи из унутрашњости дођу у Београд без обзира што су некада живели или се родили у БГ. Земан је по мени тотално реалан. Схвата да има кршину од екипе. Појачања која је тражио углавном није добио а ако не буде могао да их добије остаће колико буде морао да би испоштовао уговор ако га неко не најури пре тога. После тога следи узимање лове од уговора и паљење првим тротинетом из БГ-а. Зашто би се неки тренер компромитовао ако нема играче са којима може да одради један нормалан кондициони тренинг. Са друге стране играчи се жале као да их је терао да ходају по жици и гутају жилете у исто време. Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Ђоле - 07-30-2008 Ево и Земан се огласио у медијима у својој домовини и рекао како је од Звезде остало само име,како су играчи лењи и како мало њих има квалитет за Звезду.Сурова реалност о којој и ми годинама већ говоримо.Такође је рекао да је нереално очекивати резултат у Европи,иако је у старту мислио другачије.После незадовољних играча,незадовољан је и тренер,Буња јадан слеже раменима и говори да може одмах да доведе 3-4 играча,''само'' му фали новац.Топлица се прави мутав,путује тамо-вамо и не оглашава се.Не знам што му је толики проблем био да гласа против Караџића,којег је толико нападао после оне крађе у купу Србије,једино што је логично то је договор да ми добијемо заједницу прволигаша у лику председника Томића,тј. дил између Караџе и Топлице.Мишковић,колико год га ми не волели,јесте главни извор финансија,а чини ми се да је чак и био у праву по овом питању,тако да нам предстоје тешки дани.Надам се да се варам. Ковачевић, Вучићевић, Калон, Н. Ковачевић,Бишевац,Ранковић,Тагое...све бомбе у најави,а ниједан доведен.А обећана 3 врхунска играча. Хоћемо ли играти још неку пријатељску текму пре купа УЕФА и да ли се зна када ће нови семафор? Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - CEBEP - 07-31-2008 (07-30-2008, 06:22 PM)Ђоле link Wrote:Хоћемо ли играти још неку пријатељску текму пре купа УЕФА и да ли се зна када ће нови семафор?Како ствари стоје изгледа да може да нам се омакне једна ”пријатељска” са усташијом из сплита. А што се семафора тиче боље да те паре искористе за довођење бар 2 играча јер ако овако ствари остану бламаже ће бити неминовне. |