Delije
Champions League 06/07 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: Champions League 06/07 (/showthread.php?tid=1104)

Pages: 1 2 3 4 5

Champions League 06/07 - Pijanac - 05-21-2007

А ја се надам да ће се од наредне сезоне о овом такмичењу на овом форуму писати само ако се Црвена звезда квалификује у неку од група. У супротном сматрам да је апсолутно непотребно рекламирати продужену руку глобализације, УЕФУ, и њено главно такмичење.

Champions League 06/07 - Мезимче - 05-21-2007

Quote:
Mikelandjelo Wrote:Надам се да хоће ... Колико год он Милан волио, ја га не подносим ... Напред Ливерпул!

Апсолутно се слажем! :ruke Не знам стварно како неко може да воли Милан!

Како да га не волим кад се клуб зове као ја :finger :finger ФОРЗА МИЛАН ;pljuga

Champions League 06/07 - Nesho - 05-22-2007

Quote:А ја се надам да ће се од наредне сезоне о овом такмичењу на овом форуму писати само ако се Црвена звезда квалификује у неку од група. У супротном сматрам да је апсолутно непотребно рекламирати продужену руку глобализације, УЕФУ, и њено главно такмичење.

Слажем се брате али ајде да ово испратимо до краја Smile
ВОЛИО БИХ ДА НАС ЛИВЕРПУЛ ОСВЕТИ !!!

Champions League 06/07 - Johnny Blaze - 05-22-2007

Мрзим милан јер смрде на говна.
Ни Ливерпул не волим, ал ајде.

Champions League 06/07 - Rion - 05-22-2007

Како ми нисмо имали среће задњих година у баражу!
Стално нам дође неки тим који после догура предалеко!
ПСВ је тако прије двије године стигао до 1/2 финала,а ево сад Милан до финала.

Champions League 06/07 - Milos_cz - 05-22-2007

Quote:Прекосутра је финале... Хоће ли најдража екипа Милоша ЦЗ-а (шатро!) поново добити у гузу од Ливерпула? :rofl
Шатро него шта - па за Милан сам и почео да навијам због "Звездиног" Савићевића (и због деде Милана Big Grin ).

Али лепо сам ја рекао да Милан иде минимум до полуфинала ;pljuga (наравно нисам на то ставио паре :cigla ).
А kaо што је Берлускони рекао - биће то утакмица између физичке снаге Ливерпула и технике и искуства Милана. Па ко воли месаре, нек навија за Енглезе...

@Пијанац Надам се да не пијеш кока-колу, не једеш хамбургере, не гледаш Холивудске филмове, не слушаш "мејн-стрим" музику, не причаш енглески, не користиш речи које из истог потичу (као ја малопре) и не гледаш наш ТВ, пошто силовање српског не можеш да заобиђеш (осим ако не гледаш само неме филмове)...

Champions League 06/07 - Мезимче - 05-23-2007

Победи Милан ;pljuga

Изгледа да ми доносимо срећу, сваки тим који нас избаци обавезно догура до полуфанала/финале :o

Champions League 06/07 - Igor_RS - 05-23-2007

Пипо је велики мајстор, у томе је и била превага на страни Милана.

Champions League 06/07 - Anonymous - 05-23-2007

Quote:Пипо је велики мајстор, у томе је и била превага на страни Милана

јел ово била иронија, ако није волео бих да јесте. Sad
по мом мишљењу он је никакв играч.зна се ко је мајстор- момак из бразила,вероватно један од најбољих играча света у овом тренутку.а овај усрани милан није ни требао да игра лигу шампиона сетите се шта је све било... жабарска говна :bes :boks

Champions League 06/07 - Nesho - 05-24-2007

Јеби га, Звезда је ипак испала од шампиона :rofl тако да имамо оправдање за неулазак у лигу шампиона ;pljuga