![]() |
КК ЦЗ 2005/06 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: КК ЦЗ 2005/06 (/showthread.php?tid=778) |
КК ЦЗ 2005/06 - kiki - 04-22-2006 Pa kome ce da pokaze nego publici? Uostalom, otkud ti znas sta je Ceda mislio ![]() Mene najvise nervira sto zbog jednog nebitnog takmicenja rizikujemo da izgubimo Antica na duzi period. Jeretin igra iako mu ni injekcije ne pomazu, a Steva i Igor came na klupi :nene . Nadam se da ce se ova dvojica zadrzati na klupi veceras, a pustiti Tadija i Steva (Igor). КК ЦЗ 2005/06 - Red Squad Podgorica - 04-22-2006 bilo bi vrlo zanimljivo da sarajlije imaju priliku da uzivaju u vecitom derbiju ![]() КК ЦЗ 2005/06 - Johnny Blaze - 04-22-2006 Quote:- Bio sam veoma srećan kada sam pogodio i ponela me je atmosfera kada sam podigao ruku i pokazao tri prsta. Nije mi bila namera da provociram bilo koga, jednostavno sam u trenutku pomislio da igram u Pioniru i nisam mogao da se zaustavim, izjavio je Vitkovac, koji je u pobedi Zvezde nad Bosnom zabeležio 21 poen. КК ЦЗ 2005/06 - Mikelandjelo - 04-22-2006 Konačno će Sarajlije videt kako se igra košarka ... ;pljuga КК ЦЗ 2005/06 - Maximiliano - 04-22-2006 FMP- Zvezda 103-78 :batine :boks, pravi potop nasih. Bruka i sramota. КК ЦЗ 2005/06 - NightMare - 04-22-2006 Ionako bi u finalu Partizan bio favorit zbog prednosti domaceg terena. КК ЦЗ 2005/06 - bojan - 04-22-2006 Људи,сутра је Васкрс,а исти се слави кући у кругу породице,деца су само хтела кућама. Quote:kiki Posted: Sat Apr 22, 2006 11:53 am Post subject: Lep posao radiš na "onom tamo forumu",redovno čitam tvoje komentare,al' ne mogu da postujem pošto su me expresno banovali zbog klinča sa šiptarima... Pozdrav od Mirka Starčića namigivanje КК ЦЗ 2005/06 - Losmi - 04-22-2006 Tacno nek ljudi provedu kuci Uskrs i nek se odmore i spreme za pravo takmicenje tj nasu ligu i da je osvojimo.Nije lose sto smo porazeni jer su igraci mozda malo poleteli posle osvajanja kupa i karanja grobara pa je bilo pravo vreme da ne umisle da ne mogu da izgube utakmicu...Ali naravno je to kljucan razlog naseg poraza vec cinjenica da smo igrali bez Gurovica,Dragojlovica i sa povredjenim Perom Anticem i Jeretinom sigurno sa njima Zvezda moze daleko vise ali sto se mene tice i da su osvojili ov ligu bilo bi mi svejedno jer to nista ne donosi.Tako da glavu gore , i samo napred ka osvajanju titule posle fudbala da je slavimo i u basketu КК ЦЗ 2005/06 - Milos_cz - 04-23-2006 Nemojte sad kao da su hteli da slave Uskrs kod kuce ili ovo ono, a valjda ce igrati i utakmicu za trece mesto. Drugo, FMP je imao najbolju utakmicu sezone, a mi najgoru. Da smo ih cak i sad pobedili, znacilo bi da smo za pet klasa bolji od njih, sto ipak nismo. Ovo ipak dokazuje neki kvalitet srpskih ekipa i ujednacenost istih, barem kada se igra na ispadanje... Vise cemo se radovati tituli u superligi. A da ima jos mnooogo da se radi sa Sakotom, jasno se videlo u ovoj utakmici - nema izgovora. КК ЦЗ 2005/06 - Nesho - 04-23-2006 Osvojicemo nasu ligu i idemo u evroligu, bas nas briga za goodjer |