Delije
Актуелности из домаћег спорта - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: Актуелности из домаћег спорта (/showthread.php?tid=1867)

Одг: Актуелности из домаћег спорта - Antipolitika - 04-08-2014

И наравно да ће власт реаговати пре како гладан народ захтева, него по вољи две групице ентузијаста....

Овај коментар ме је изненадио обзиром да Пијанац није ставио неке наводнике, па не знам да ли је ово мислио иронично, или, не верујем, озбиљно... Ово је само моменат који су чекали како би јавности могли да кажу како се више у Звезду и ове друге неће улагати... (савршен моменат су изабрали у моменту кад су два човека изреволтирала обичан народ, и тиме збацили одговорност са себе).

Одг: Актуелности из домаћег спорта - luconi - 04-08-2014

Све делује тако лепо изрежирано да би и Хичкок позавидео... "Ви сложите причу гађате се измишљеним цифрама а ја као све то први пут чујем и појављујем се као неко ко ће стати томе на пут и ко ће тим чином скупити још поена код овог лаковерног нам и глупог народа, јер ћу изаћи са причом како то дајем за сиротињу(можеш мислити Smile) а онда другови следи продаја клубова, избори су прошли а ви на ред дошли" Smile Smile Smile у фазону тражили сте гледајте!

Одг: Актуелности из домаћег спорта - Pijanac - 04-08-2014

Био бих сам себи смешан када бих поверовао да ће дати паре гладном народу или болесној деци. Са друге стране мислим да итекако морају да причају оно што гладан народ жели да чује. А после овога гладан народ не жели да чује за Звезду и Партизан. Самим тим мислим да ће Звезди укинути финансије и то све уз благослов гладног народа. А томе је својим понашањем допринео и пресветли Небојша Човић, у кога се хиљаде Звездаша и даље куне. Ето тако.

Одг: Актуелности из домаћег спорта - Храбро срце - 04-08-2014

После дужег времена и ја ево мало да се распишем овде на форуму.Управо гледам РтС слушам премијера Вучића,чекам да чујем шта ће да предложи и каже у вези спорта.Мислим зна се да ће да изнесе план приватизације Српског спорта,почевши од фудбала.Ја имам довољно година и нећу сигурно веровати у било какву причу коју изнесе ни он нити било који други политичар. И јако ме занима шта ће се десити кад дође тај тренутак да се приватизује Звезда и Партизан и остали клубови.Како ћемо се борити против тога,јер њима сигурно није циљ да од Звезде и партизана направе Реал и Барсу,него да продају и покупе кајмак.А шта ће бити после,то их баш заболе.Јер то су политичари,багра најгора,лоповчине и тајкуни!

Одг: Актуелности из домаћег спорта - Rodjak sa Severa - 04-08-2014

Класична ДЕМАГОГИЈА око свега што се обећава!Све!

Одг: Актуелности из домаћег спорта - херцеговац - 04-09-2014

Ако је Телеком узео онолику кинту, а ППВ свира популистичке зурле, има ли који међу нама једнакима из управе да каже како ваља дићи ручну?

Како је то држава кроз системе дала паре клубу када је само Телеком узео кинту која би клуб извукла из буле?

Одг: Актуелности из домаћег спорта - KizaLion - 04-12-2014

Како је кренуо овај пролећни део сезоне до дербија очекујте да пред цигане истрчимо са играчима Телеоптика јер својих нећемо имати због картона јер су се почели кажњавати што пљују по терену (можда су сазнали да наши играчи имају отровну пљувачку па ће се трава осушити или ће се ошугати противнички играчи). Наш Лазовић је добио жути картон зато што је после постигнутог гола дошао до нас Гробара да га прослави (није му то био проблем јер је трибина одмах поред терена, прешао је свега 2 метра), док је њихов лазовић добио аплауз од судије јер је то исто урадио после постигнутог гола с тим што је прешао 2 не метра него километра до својих навијача. Навијачи Пазара правили ''случајно'' инциденте и опет ће ''случајно'' већ трећу годину за редом угостити цигане празних трибина. Иако још званично нису добили казну медији су је већ озваничили и пишу о некој победи цигана јер ће имати предност што ће се меч играти пред празним трибинама. Ја мислим да се фудбал тј. СПОРТ игра због навијача и не иде ми у главу како неко може писати о нечијој победи буквално прослављајући тај инцидент (у коме је неко могао бити повређен). После одгледаног снимка могу рећи да нам је поништен регуларан гол а и пенал је био к'о суза јер је Данко имао контролу над лоптом док је играч Јавора налетео на њега и није био ни близу лопте. Данас су цигани како медији пишу у великом дербију кола победили екипу која је сасвим случајно одиграла најгору утакмицу у сезони, јбг играли су против мале Барселоне којој напад иде буквално 2 на сат и ко год да се налази на супротној страни сваку лопту може пресећи осим ако му то није ОДОЗГО наређено, док играчи Партизана кад крећу у напад имају свега пола секунде да се ослободе лопте јер је тај исти противнички играч одмах уз њега. Закључак је ''све се може кад се хоће, осим ако ако ти бране да покушаш''.

Налетех случајно на овај коментар на форуму тужног фронта.. за овај подебљани део сам се грохотом смејао. Нисам у току око дешавања у Крушевцу, али ја бих баш волео да гостујемо у Пазару. Надам се да су ови написи најобичнија патка.

Одг: Актуелности из домаћег спорта - херцеговац - 04-12-2014

У коју фанови ЈСД-а вијерују и коју фанови ЈСД-а понављају као мантру.

Одг: Актуелности из домаћег спорта - rukometas_bg - 04-12-2014

То су исти они који су прошле године причали да нам је Вучић средио титулу?

Одг: Актуелности из домаћег спорта - KizaLion - 04-12-2014

Видећемо у следећа два дана шта је Савез одлучио, они иначе и кажњавају за срања на страном терену, као Гробаре за ватру и точак код нас, имали су казну 1-2 утакмице кући пред празним трибинама

Елем, нашао сам само ово везано за ту утакмицу у Крушевцу где пише да је намештена:
[Image: novi-pazar-navijaci-post.jpg]

више:
http://mondo.rs/a681797/Sport/Fudbal/Navijaci-Novog-Pazara-znali-rezultat-u-Krusevcu.html