Delije
ФК Црвена звезда 2008/09 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда 2008/09 (/showthread.php?tid=1239)

Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - 100%anti crnobeli - 02-07-2009

Апропо Милијашевог промашеног пенала, не би ме чудило да новинари и то припишу његовој нервози јер није нашао инострани ангажман. Не знам да л' сте приметили, али последњих дана се врши невиђена хајка на клуб(ја сам запазио два текста једна у Политици и један у Ало). Чим се не поведе јагњећа бригада о трошку клуба на припреме одмах крену тендециозни текстови који везе с везом немају, а који имају за циљ да наруше атмосферу у клубу. Пратите новинске текстове наредних дана, биће ту свакавих баљезгарија.

Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - ДЕЛИЈЕ ЗЕМУН - 02-07-2009

Добро је за Клеа,а и сваки гол постигне главом.

Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Skrimo - 02-07-2009

гледам на сосу извештај са Звездине утакмице уз коментар да Клеу уговор истиче 1.априла и да да би га задржали морамо да издвојимо 800 000 евра  ???  што је као у тренутном стању скоро па неизводљиво јер играчима касне плате,није исплаћено доста људи итд...сад колико је то тачно али ето.

ОФтопик бетонлигар га даде комшијама Smile ја и даље невезано за то мислим да смо требали да га истрпимо и да га оставимо још у клубу...

Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Mikelandjelo - 02-08-2009

(02-07-2009, 10:18 PM)Skrimo link Wrote:гледам на сосу извештај са Звездине утакмице уз коментар да Клеу уговор истиче 1.априла и да да би га задржали морамо да издвојимо 800 000 евра  ???  што је као у тренутном стању скоро па неизводљиво јер играчима касне плате,није исплаћено доста људи итд...сад колико је то тачно али ето.

Читам јутрос у Новостима то исто. Наводно Бразилци хоће да туже Звезду због неисплаћених обавеза!? Зар он није доведен из Португала? Какви курчеви Бразилци???

Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Eribo - 02-08-2009

(02-08-2009, 02:01 PM)Mikelandjelo link Wrote:[quote author=Skrimo link=topic=3352.msg65014#msg65014 date=1234045129]
гледам на сосу извештај са Звездине утакмице уз коментар да Клеу уговор истиче 1.априла и да да би га задржали морамо да издвојимо 800 000 евра  ???  што је као у тренутном стању скоро па неизводљиво јер играчима касне плате,није исплаћено доста људи итд...сад колико је то тачно али ето.

Читам јутрос у Новостима то исто. Наводно Бразилци хоће да туже Звезду због неисплаћених обавеза!? Зар он није доведен из Португала? Какви курчеви Бразилци???
[/quote]

Још један доказ да пису из "поузданих извора", јебем их шкрбава. Гробарска пропаганда је све већа, како се дерби приближава. Прпа их не виђена !!

Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Skrimo - 02-08-2009

(02-08-2009, 02:01 PM)Mikelandjelo link Wrote:[quote author=Skrimo link=topic=3352.msg65014#msg65014 date=1234045129]

[/quote]колико сам ја скапирао он је власништво агенције из Бразила.

Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Pijanac - 02-09-2009

У четвртој утакмици другог дела припрема остварен је реми, резултатом 2:2, против великог дужника од летос (0:4), пољског Сласка. Како наводи званични сајт Пољаци су у првих 20. минута два пута прешли центар и два пута постигли гол. Онда је екипа показала карактер Smile и поред грубе игре противника успела да у другом полувремену изједначи. Стрелци су били Соме и Клео из пенала.

Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Храбро срце - 02-12-2009

Е овако ћемо и ми завршити ако нам мали Мишко утме клуб !Голих гузица!
http://www.kurir-info.rs/clanak/sport/kurir-11-02-2009/slobodno-nas-poljubite-u-dupe  Big Grin  >Sad 

Зато никад приватизација,никад Мишковић! >Sad Свим силама од првог кола ударити на главни проблем !Мишковићу(и остали бизнисмени,финансијери) даље руке од наше светиње!!!!!!!!!!

Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - Храбро срце - 02-13-2009

ШТА ЈЕ ОВО :  ??? ??? ??? ???
http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=58494&sectionId=44   

Молио бих неког ко је меродаван да каже да ли је ово истина !Значи ово што сам прочитао у једну руку сам се зачудио,јер ово колико сам ја упућен није став Делија!Ово се није писало по форумима!Испада да управу,Ивића,.... волимо ко своје најмилије!Са друге стране замислио сам већ у глави ону сцену са тренинга против Базела(у тексу се помиње) !Стварно би са те стране било феноменално,лудница,нешто досад невиђено!Ја нећу ноћас спавати Big Grin !И овако сам полудео чекајући дерби,још сад ми се ово појављује у глави !!!!!!!Значи молим вас нека ми неко ко је упућен одговори да ли је ово истина и да ли је могуће да се то догоди,или је то још једна новинарска лаж или провокација управе !???

Одг: ФК Црвена звезда 2008/09 - delija_lazar_92_ksh - 02-13-2009

зашто да не......... Smileмислим ја сам за,то би био одличан гест,тиме би додатно мотивисали играче да у суботу дају све од себе, јер је ово ,по мом мишљењу, одлучујућа утакмица ,утакмица на којој се ломи даљи ток првенства, тј.да ли Звезда има шанси за титулу или не!!!!ја вас молим да се организујемо за тај тренин ......кад оно беше....то би било лепо!!!! Smile