Delije
ФК Црвена звезда 07/08 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ФК Црвена звезда 07/08 (/showthread.php?tid=1192)

ФК Црвена звезда 07/08 - Војник_севера - 09-25-2007

Ја кажем полазим од себе,такв сам namigivanje

ФК Црвена звезда 07/08 - Леса - 09-25-2007

Quote:Да си налетео на Бурзу или Милијаша вероватно би видео како цевче нешто жестоко - и то ноћу.

Истина!Милијаш не излази из једног кафића ту код мене у крају. Big Grin

ФК Црвена звезда 07/08 - HITMAN 47 - 09-25-2007

Овај део текста , са конференције пред утакмицу са телеоптиком , преносим да званичног сајта :

. . .

Маурисио Молина :

« Потребне су ми утакмице у континуитету. У досадашњој каријери сам играо као офанзивни везни играчм иза двојице нападача, али овде се игра другачије и на мени је да се прилагодим. Морам на тренинзима да радим још боље и да сваки минут на терену максимално искористим »

. . .

Па ваљда је логично да тренер креира игру тима на основу профила играча које има , а не да се они прилагођавају његовим сјајним тренерским замислима !!!

Човек лепо , јасно и гласно , каже , да је играо ОФАНЗИВНОГ везног , иза ДВА нападача , а ми у досадашњим текмама нисмо имали ни офанзивног везног , а камоли ДВА (2) нападача !!!

Е мој Косане ...

ФК Црвена звезда 07/08 - Maximiliano - 09-25-2007

"Увек сам играо иза двојице шпицева"-хахаха, то ко зна кад ће да буде код Косана!!

- "Другачије се игра у Србији. Морам да се адаптирам и испуним захтеве тренера - почео је да објашњава Молина, али га је прекинуо тренер Милорад Косановић:
- Немој да се плашиш, кажи све што мислиш. Нема везе што сам ја ту".ццццц.....који морон!!

ФК Црвена звезда 07/08 - Johnny Blaze - 09-25-2007

Косановић је схватио, на следећој утакмици Мао игра лијевог бека 100%

ФК Црвена звезда 07/08 - CEBEP - 09-26-2007

Ма шта вам је људи...Наш тренерски маг већ има кеца у рукаву пред утакмицу са Телеоптиком. Схвативши да се Мао није баш најбоље снашао у његовим тактичко-техничким замислима, Алкос је увелико почео припреме са идејом да збуни противника. Наиме, Шмуци се сели на клупу а Мао заузима место међу стативама.

Мислим да Косан само још то није урадио колико је истумбао играче по свим могућим позицијама.

ФК Црвена звезда 07/08 - Verbal Kint - 09-26-2007

А зашто сте ви сви толико против алкохолизма? Зашто бре то тако забога људи... :bier

Просто је невероватно колико лоше уклапање и неспособни тренери могу да упропасте тим, игру...Убеђен сам да ми са изузетком позиције шпица имамо сасвим солидан фонд добрих играча, али су их прво Бајевић, па онда Бошко, и на крају Алкосан толико премештали , комбиновали, да ово сада више не личи ни на шта. Додатни проблем су играчи који су прво из необјашњивих разлога у уопште фудбалери, а у Звезди из још невероватнијих разлога и играју (Богдановић, Тришовић, Ђорђевић..).
Да се не лажемо, са овако формираном екипом није нимало лако одабрати прву поставу, поготово у везном реду где располажемо са гомилом играча сличних квалитета, и на истим позицијама, али ово што Алкосан ради је сулудо, човек дуплира бековске позиције, хвали игру без једне шансе на Маракани...Његов проблем је одувек био и што види неке позитивне ствари које нико осим њега не види, неке наше шансе, акције...Као да гледа неку сасвим девету утакмицу...
Све у свему, ПРВЕНСТВО ЈЕ РЕШЕНО, можемо се полако мирити са тим, моја нада је можда само да ћемо имати прилике да видимо по који добар меч у лиги УЕФА...

But trust me on alcohol...

ФК Црвена звезда 07/08 - mige84 - 09-26-2007

12 минут телеоптик - црвена звезда 0-1, молина, из слободног ударца!!! добро је почело Confusedampion

ФК Црвена звезда 07/08 - DelijaHH - 09-26-2007

Хвала за инфо Миге! Посто сам тренутно пред компјутером, има ли игде пренос, макар текстуални? Тражим по нету, али никако наћи...

ФК Црвена звезда 07/08 - Johnny Blaze - 09-26-2007

Ваљда ће сад да сконта Косан и пљувачи :flasa