![]() |
ФК Црвена звезда - 2013/14 - Printable Version +- Delije (http://delije-caffe.net/mybb) +-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10) +--- Thread: ФК Црвена звезда - 2013/14 (/showthread.php?tid=1879) |
Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - MACAK - 10-09-2013 Џаја је неспособан да сам води клуб,он неби могао да доведе Кићу семенкара да нам буде спонзор.Све велике успехе у клубу као и финансије водио је Цвеле.Није се против њега џабе водио судски поступак,уграђивао се где год је могао,почев од продаје златне генерације па преко осталих случајева за које је и био на суду.Само погледај те како је Жигара продужио уговор а био је слободан играч.Све су то иста г... свако се уграђује у довођењу играча па нека и седи на клупи а нико неће да потпише ПОШТЕН уговор без УГРАЂИВАЊА са Звездином децом.Сјаши курта да узјаше мурта.Сад ће да бацате дрвље и камење на мене ал нека,кад неваљаш следи казна,па казниш рођено дете,кажеш родитељима кад погреше,претрпиш критике кад сам погрешиш... Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - KizaLion - 10-09-2013 Ја сам за Џају још 2004. сматрао да га је прегазило време. Сада, 8 и по година касније, очекујеш да сам променио мишљење? Уосталом, број гласова на изборима довољно говори.. нису људи слепи код очију (исто као и на Лукићевим изборима) Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - MACAK - 10-09-2013 Ма све је то ок,и ја данас обожавам ЏАЈУ као играча и само сам због њега почео да идем на утакмице и нај срећнији дан у детинству је кад сам га први пут гледао 1975/6 на МАРИ ал,хвала легендо да се нељубимо. Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Pijanac - 10-09-2013 Потписујем Рођину пословицу! Ако се гине, дај да изгинемо достојанствено са СВОЈИМ на челу! А не ови још да нас до краја понижавају! Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Rodjak sa Severa - 10-09-2013 Мачак, Ни тзв "деца" неће више да потпишу ПОШТЕН уговор са клубом јер пре тога потписују ПОШТЕНИЈИ са менађером. Што се мене тиче Џајка може одмах да оде у пензију ал понављам ако су алтернатива Кокеза и Тончев онда можемо да се сви обесимо... Замисли оних "златних" година да су се питали које играче треба куповати генерални спонзори или они који дају паре... Није ово клуб општинске лиге Сурдулица где се за све пита спонзор који има продавницу мешовите робе или кафану...нека слободно узНУ своје играче и паре и нек воде у нпр ФК Младост Богутово Село. Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Pijanac - 10-09-2013 Паре 1992. године је по једној ЧАРШИЈСКОЈ причи узела држава, а по другој ЧАРШИЈСКОЈ причи су узели тадашњи руководиоци, од којих се највише спомињу Цвеле и Џаја. Овај сајт има тај додатак Каффе, али ипак није кафана где ћемо после шесте ракије једни другима да испричамо све ''проверене информације'' које смо чули по другим кафанама. Од трансфера играча који су били предмет процеса против Џаје, нико од дотичних није сведочио против њега. Мени је жао што је који месец пре краја суђења аболиран и на тај начин није у потпуности скинута мрља са његовог имена, јер сам уверен да би пресуда била ослобађајућа. Колико се само људи накрало не само у нашем клубу, него од целокупног српског фудбала, да је срамота да се у таквој поставци ствари један Драган Џајић, који је Звезди донео највеће европске и светске успехе, уопште спомиње у таквом тону. Разумем, злураде гробарске коментаре на ту тему, али да тако говоре навијачи Црвене звезде је крајње дегутантно. Даље, Џаја је можда већ 10 и јаче година зрео за пензију, можда му и никада није требало доделити функцију другачију од оне коју је најбоље радио, функцију спортског директора. Међутим, када се сагледа садашња ситуација и када се узме у обзир ко су други претенденти да нам заседну на власт у клубу, Џаја као председник је дефинитивно најбезболнија опција. После свега што је преживео, барем са сигурношћу знамо да није ту из користољубља. А и као што рекох, ако се већ гине.... Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Pijanac - 10-09-2013 http://www.telegraf.rs/sport/848402-dzajic-za-rajevca-kokeza-za-muslina Да додам и ово. Од стране неких другара са форума толико прижељкивани Муслин је дакле адут, а касније инструмент у рукама струје коју предводе бизнисмени ![]() ![]() Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - Војник_севера - 10-09-2013 Помаже Бог браћо, слажем се да ако се гине нек се гине са Џајом,па нека буде и у општинској лиги ако треба. Једино што замерам Џаји што није отворенији,да каже шта се дешава.Ко?Где?Како?Како год пре ћу веровати Џаји него Кокези и Тончеву. Итекако ценим овај форум,јел је једино место тренутно за дискусије које имају неки смисао.Иако се некада не слажемо свако каже неко своје мишљење и доста се пута десило да неко укаже и на неке друге ствари које сам на пример превидео. Можда се неко неће сложити са мојим мишењем,али управа у саставу Влада Маузер, Пијанац,Рођак,Ред Стар,Херцеговац,Луцони да не набрајам све активне форумаше овде,а има их барем онолико колико има и садшња управа чланова,би неупоредиво боље и нормалније изгледала него оваква какава је скрпљена. Размишљао сам и на тему банкрота и стадиона.Па чак и да изгубимо стадион,а како ствари иду то ће нам се сигурно десити.Звезда није Маркана,Звезда је за мене много више од тога.Ја не волим Звезду зато што игра на Маракани,него Звезду зато што је Звезда.То је нека метафизика јеби га, ја ћу ту исту Звезду исто волети ма где играла,само ако то буде Моја Звезда у коју сам се заљубио.Извините због патетике,али немам других речи којима бих то могао да опишем. Та прича око Муслина,хвала му на титулама.Али Муслине никад ти нећу заборавити кукавичку игру против Розенборга тамо са играчем више на 0-0.Поготово не у Београду на 0-0 кући играмо као пребијени и онда нам Братбак даје гол у 71.минуту,а да нисмо поштени напали целу утакмицу. Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - bQxi - 10-09-2013 (10-09-2013, 02:52 PM)Пијанац link Wrote:http://www.telegraf.rs/sport/848402-dzajic-za-rajevca-kokeza-za-muslina Страшно, управо тако као што си рекао, Муслин је постао инструмент за превласт! Ја га јако ценим као стручњака који нам је донео трофеје, али ако представља страну коју сви овде пљујемо скоро од почетка њиховог мандата, онда ништа од тога. Ово за тренера верујем да су чиста нагађања, јер још увек се не зна ко ће сачињавати управу, али свакако да преко новина покушавају већ манипулације. Као што већ рекох , за Џају је ово мач са 2 оштрице и као што Рођа рече, ако већ тонемо, нека то буде са нашим човеком. А касније што се тренера тче, биће ми свеједно да ли ће то бити Рајевац или Муслин, јер у поређењу са дунстерима које смо имали на клупи ( и којег сад имамо) ови су за њих Алекс Фергусон и Арсен Венгер лично . Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14 - luconi - 10-09-2013 (10-09-2013, 04:18 PM)Џукац link Wrote:[quote author=Пијанац link=topic=4245.msg105483#msg105483 date=1381330373] Страшно, управо тако као што си рекао, Муслин је постао инструмент за превласт! Ја га јако ценим као стручњака који нам је донео трофеје, али ако представља страну коју сви овде пљујемо скоро од почетка њиховог мандата, онда ништа од тога. Ово за тренера верујем да су чиста нагађања, јер још увек се не зна ко ће сачињавати управу, али свакако да преко новина покушавају већ манипулације. Као што већ рекох , за Џају је ово мач са 2 оштрице и као што Рођа рече, ако већ тонемо, нека то буде са нашим човеком. А касније што се тренера тче, биће ми свеједно да ли ће то бити Рајевац или Муслин, јер у поређењу са дунстерима које смо имали на клупи ( и којег сад имамо) ови су за њих Алекс Фергусон и Арсен Венгер лично . [/quote] Такође, јесте добар стручњак али ако ови треба да га доводе онда није пожељан! |