Delije
???????? ??? 07/08 - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Терен (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Thread: ???????? ??? 07/08 (/showthread.php?tid=1195)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44

Прелазни рок 07/08 - Бока - 07-28-2007

'Ало бре индијанци ако још један текст из Press-a, Kurira и сличних усраних новина поставите овде бићете избачени са форума!!!!

Прелазни рок 07/08 - COFI - 08-04-2007

Neproverena informacija Djordje Rakic potpisuje za Zvezdu u ponedeljak!!!U opticaju i Mihajlo Pjanovic,ceka se njegov odgovor na ponudu....

Прелазни рок 07/08 - dadax - 08-04-2007

Бошко је навео у својој изјави на SOS-у да се озбиљно размишља о појачању на месту шпица, али није хтео да наведе имена, што је и разумљиво. Боље да сачекамо реванш утакмицу, па да видимо ко је све у игри. Ако и не прођемо у ЛШ свако појачање ће добро доћи у Лиги UEFA, али и у домаћим такмичењима.

Прелазни рок 07/08 - milan90 - 08-06-2007

Пикси- са званичног сајта

Последњих дана доста се говори о ангажовању још једног нападача?

"У досадашњем току прелазног рока свесно смо се одрекли услуга Ђокића и Пуровића, који су отишли у иностранство. Довели смо Аргентинца Баркоса, вратили са позајмице Филипа Ђорђевића. Јасно је да због великог броја утакмица које Црвену звезду очекују у наредном периоду, као и наших великх амбиција у свим такмичењима, неопходно ангажовати још једног нападача. Тачно је да смо заинтерсовани за Ђорђа Ракића, младог репрезентативца Србије и првотимца ОФК Београда. Преговори се не воде од јуче, већ трају последњих неколико недеља на највишем нивоу. Чињеница је да многи са тим нису упознати, али политика Црвене звезде је да преговара само са људима који су меродавни за то. То је пракса које смо се држали и у овом случају, тако да су о намери Црвене звезде да у своје редове доведе младог репрезентативца Србије били информисани само највиши функционери ОФК Београда".

Првотимац ОФК Београда и раније је био на мети Црвене звезде?

"Ђорђе Ракић је врло талентован играч који је и пре две године био интересантан Црвеној звезди. У том моменту конкуренција у тиму је била жестока (Жигић, Пантелић, Пуровић, Рашковић) и процењено је да би за Ракића било најбоље да оде у други клуб и развија се као играч. Драго нам је што смо већ тада направили добру процену и надамо се да ће у најскоријој будућности Ђорђе Ракић заиграти у црвено-белом дресу".

Ово је само најважнији део остаткак је већ рекао 100000 пута, прелазни рок траје до 31. августа, довели смо квалитетна појачања........бла,бла,бла
Као што видите уопште не спомиње Пјановића( јел има неко информације у каквој је он форми?)

Прелазни рок 07/08 - DelijaHH - 08-06-2007

Ако се не варам, то није изјавио Пикси, већ Дика. И није бла-бла, већ свака ријеч стоји.

Прелазни рок 07/08 - United North - 08-06-2007

данас сам у спорту прочитао да је неки функционер из офке рекао да нема шансе да ракић пређе у звезду..........

Прелазни рок 07/08 - cazzo_FCRS_forever - 08-06-2007

Политика:

Шабани Нонда близу „Маракане”

Тамнопути нападач Шабани Нонда (30 година), који је прошле сезоне играо за енглески Блекбурн као позајмљени играч италијанске Роме, веома је близу доласка на „Маракану”. У Црвеној звезди су, незванично за „Политику”, потврдили да су преговори са челницима клуба из Рима око ангажовање Нонде већ започети.

Нонда је рођен у Бурундију, а за репрезентацију Конга је на пет мечева постигао један гол. Пре доласка у Рому, истакао се одличним голгетерским учинком у швајцарском Цириху и потом француским клубовима Рену и Монаку.

Прелазни рок 07/08 - DelijaHH - 08-06-2007

Је ли то онај, што нам је дао једини гол у мечу против Роме? Како ли су само на њега дошли? Big Grin Не знам, ови наши ми нису нешто логични. Немају превише лове за Ракића, али за Нонду. Мислим, овај неће џаба играти...

Прелазни рок 07/08 - Lutke - 08-06-2007

Прелазни рок 07/08 - COFI - 08-06-2007

Quote:Политика:

Шабани Нонда близу „Маракане”

Тамнопути нападач Шабани Нонда (30 година), који је прошле сезоне играо за енглески Блекбурн као позајмљени играч италијанске Роме, веома је близу доласка на „Маракану”. У Црвеној звезди су, незванично за „Политику”, потврдили да су преговори са челницима клуба из Рима око ангажовање Нонде већ започети.

Нонда је рођен у Бурундију, а за репрезентацију Конга је на пет мечева постигао један гол. Пре доласка у Рому, истакао се одличним голгетерским учинком у швајцарском Цириху и потом француским клубовима Рену и Монаку.
Samo mi daj link odakle si skinuo tekst, posto ja na sajtu politike nigde ne vidim tu vest...