Delije
Дизајн зона - Printable Version

+- Delije (http://delije-caffe.net/mybb)
+-- Forum: Делије Кафе (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Пивница (http://delije-caffe.net/mybb/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Thread: Дизајн зона (/showthread.php?tid=1159)

Одг: Дизајн зона - 100%anti crnobeli - 07-21-2009

(07-20-2009, 04:23 PM)Пијанац link Wrote: Очигледно да њима, када је куповина ових производа у питању, нису циљна група навијачи, већ она фина публика, фенсери и циркузанти. С' тога је овакав избор дуксева и логичан. Наравно да су нама најинтересантнији дуксеви број 1 и 5, али је број ових који би куповали разне шаренише са грбом Звезде далеко већи од нашег.

Па сад да ли је тако не знам, могуће и да јесте, али опет тешко да се и фенсерима и циркузантима не би свидео овај први дукс.

Мада ето Бошке рече да ће се ипак тај дукс радити, па ајд да видимо. Али опет забрињава тај критеријум и неукус људи који одлучују о изгледу производа са мотивима нашег клуба.

Одг: Дизајн зона - rukometas_bg - 07-21-2009

Нама је био одвратан онај наранџасти дрес, па он испаде најпродаванији, многи и сад жале за њим као трећом гарнитуром

Одг: Дизајн зона - Red Star Forever - 07-21-2009

(07-21-2009, 10:59 AM)rukometas_bg link Wrote: Нама је био одвратан онај наранџасти дрес, па он испаде најпродаванији, многи и сад жале за њим као трећом гарнитуром

Проблем је у томе што смо имали мали застој са избацивањем производа са обележјем Делије Север и нисмо били ти који диктирају укусе већ неки тамо кк и фк маркетинг иза кога стоје тотално неупућени људи...

Надам се да је ово отварање бутика истовремено и знак да се законодавно решила цела та прича и самим тим очекујем избацивање групе производа која ће бар нама који смо редовни на Северу бити важна да је поседујемо... Сходно томе и многи други ће желети да је поседују па се надам и да ће то имати утицаја на фк и кк да убудуће прате неке друге трендове а не те фенсерско циркузантске...

п.с. И још једна ствар... Можда би требало предложити да приликом следећег конкурса не доносе одлуке они који седе у столицама у маркетиншкој или не знам којој служби, него ми који би то куповали и носили... Њихов задатак би био да направе избор од 50-ак радова од свих пристиглих, а сви посетиоци тих страница да гласају и на основу тога да се изабере неколико производа који би ишли у реализацију...

Одг: Дизајн зона - boske_pv94 - 07-21-2009

(07-21-2009, 12:58 PM)Red Star Forever link Wrote: [quote author=rukometas_bg link=topic=3035.msg69150#msg69150 date=1248173965]
Нама је био одвратан онај наранџасти дрес, па он испаде најпродаванији, многи и сад жале за њим као трећом гарнитуром

Проблем је у томе што смо имали мали застој са избацивањем производа са обележјем Делије Север и нисмо били ти који диктирају укусе већ неки тамо кк и фк маркетинг иза кога стоје тотално неупућени људи...

Надам се да је ово отварање бутика истовремено и знак да се законодавно решила цела та прича и самим тим очекујем избацивање групе производа која ће бар нама који смо редовни на Северу бити важна да је поседујемо... Сходно томе и многи други ће желети да је поседују па се надам и да ће то имати утицаја на фк и кк да убудуће прате неке друге трендове а не те фенсерско циркузантске...

п.с. И још једна ствар... Можда би требало предложити да приликом следећег конкурса не доносе одлуке они који седе у столицама у маркетиншкој или не знам којој служби, него ми који би то куповали и носили... Њихов задатак би био да направе избор од 50-ак радова од свих пристиглих, а сви посетиоци тих страница да гласају и на основу тога да се изабере неколико производа који би ишли у реализацију...
[/quote]
овај пут неће они одабирати приједлоге,већ ће се обавити гласање на сајту за логоване кориснике.

Одг: Дизајн зона - _simke_ - 07-21-2009

Тај наранџасти дрес јесте дречав, и изгледа глупо, али то је ипак тек 3. гарнитура дресова. Те дресове су носили само у Чачку и Новом Саду. Па погледајте које су боје 3. дресови Барсе, Интера, Арсенала, Милана ? Наранџасти и жути углавном, иако везе немају са бојом клуба тј. грба. Ако је продаја тако добро ишла, не видим разлог да се у будућности нешто слично не понови. Поготово што нам сада сваки динар значи.

Одг: Дизајн зона - *DelijaGirl:)* - 07-21-2009

hej,ljudi,koje programe koristite pri pravljenju slika???Smile uzgred,sve su full!!!Smile))kiss

Одг: Дизајн зона - ognjentrm - 07-21-2009

Ћирилица,секо,ћирилица Wink

Одг: Дизајн зона - Делија К.З.Ш. - 07-21-2009

(07-21-2009, 08:46 PM)*DelijaGirl:)* link Wrote: hej,ljudi,koje programe koristite pri pravljenju slika???Smile uzgred,sve su full!!!Smile))kiss

девојчице промашила си форум!
имаш много интересантних сајтова за дружење рецимо фејсбук,мајспејс,карике...тамо ћеш упознати јако лепих и добрих другара,који ће те сво волети и љубити као и ти нас сад...

Одг: Дизајн зона - ЧИЧА КЕЖУЛТРА - 07-21-2009

(07-21-2009, 05:10 PM)_simke_ link Wrote: Тај наранџасти дрес јесте дречав, и изгледа глупо, али то је ипак тек 3. гарнитура дресова. Те дресове су носили само у Чачку и Новом Саду. Па погледајте које су боје 3. дресови Барсе, Интера, Арсенала, Милана ? Наранџасти и жути углавном, иако везе немају са бојом клуба тј. грба. Ако је продаја тако добро ишла, не видим разлог да се у будућности нешто слично не понови. Поготово што нам сада сваки динар значи.

ја стојим при оном "црвено-бели на терен,наранџасти у циркус"....тако да ако нешто "добро иде",тј ако се добро продајте не мора да значи да је то и добро...
шта би ми сад требали  наше производе требали писати латиницом јер би можда продаја ишла добро у страним земљама?!...

пс-новој чланици сам написао приватну поруку и све објаснио  ;D ...нема потребе да сад иде 10 уписа пиши ћирилицом и немој слати пусе и слично....

Одг: Дизајн зона - Darko - 07-21-2009

Поздрав новој чланици форума , и људи оладите мало са напушавањем нових чланова, стварно није у реду. Пиши ћирилицом девојко  Smile